Egyszerű örökbe adni? (beszélgetés)
És még senki nem idézte ide -se -az elitélő soraim!
Hol is lehetnek??
Nem csak a szándékos bünért ülnek a börtönökben.
A szív sem csak a szándékos bántássért fáj..
Nem bántottalak, vagy legalábbis nem állt szándékomban, és mint az első hsz.-emben hangsúlyoztam, nem a véleményeddel volt gond szerintem.
Mindenkinek szíve joga elítélni az abortuszt önmagában.
De ítéletet mondani az abortuszt választó nők életére, személyére egészen más tészta.
Azért én ís elvárhatom, hogy csak annyira bánts, mint én?
És legyen jogom nem egyetérteni a még megsem születettek gyíkosságával! Hidd el, nem én vagyok az első. Köszi..
Igen, ezt én is így gondolom.
Szerencsére igyekszem úgy élni, és úgy fordulni az embertársaim felé, hogy ne legyen félnivalóm.
Ismétlem nem rágalom, hanem visszajelzés, és meglátás, esetleg nézd meg a két szó jelentésbeli különbségét.
Ez van, próbálj együtt élni vele.
:)
Nem ítéllek el, adtam egy visszajelzést, vagy egyetértesz vele, vagy nem.
Így is láthat téged valaki, ha tetszik, ha nem, maximum tiltakozhatsz, én meg vagy elhiszem, vagy nem.
Hogy is írtad korábban másoknak: "biztosan betalált"
Úgy látom én is.
:)
Már oldalakon keresztül csak vitatkoztok...
Pedig ez egy jó téma, inkább erről kéne beszélni.
Felettem ugyan nem ítélkezel, nem voltam soha abortuszon, és örökbe sem adtam.
Az utóbbi két csoport felett ítélkezel, ha ezt magadban szikrányit sem látod (pedig nem én vagyok az első,és nem is a második aki ezt leírja neked), akkor nincs nagyon miről beszélni, mert olyan vakfoltjaid vannak, ami alapján képtelenség érdemben kommunikálni veled.
Honnan veszed,mit hiszek?Bele látsz a vénember?:-)
Mivel ítélkeztem feletted?
Hol írtam,"jobbnak képzelem magam másembernél"?
Tudod,ilyenkor nem tudom mit gondoljak?Miért nem elég azt érteni, amit írok?
Ami jobb,az jobb(( mármint írásombol!)Ezt,hogy lehet úgy érteni, jobb vagyok másoknál? Lécci magyarázd meg nekem.
?
Az, hogy jobb vagy másoknál?
Aki ezt képzeli a lehető legrosszabb úton jár, szerintem.
A lélek mindig csodat remél.
A gonoszsag miatt mégis elvetél.
A tiszta lélek lám ezért ritka kincs.
Mint fekete hajban a szöke tincs.
A véleményeddel szerintem nincs is semmi baj, a baj ott kezdődik, mikor ezen felbuzdulva azt hiszed, hogy ez feljogosít arra, hogy ítélkezz, vagy más embernél jobbnak képzeld magadat.
Remélem érthető a különbség.
"kövezzetek meg, de megérdemelte. lehet meggondolatlanul élni?"
25-ös hozzászólás dew-i te írtad. vagyis te kötözködsz és osztod a nincsmiből. tipikus férfi hozzáállás neki a szexből csak az öröm jár az esetleges kellemetlen következményeket viselje a nő, mert te a büdös életben nem fogod!
További ajánlott fórumok:
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Megéri az állandó fogyókúra? Vagy esetleg egyszerűbb lenne elfogadni magunkat úgy ahogy vagyunk?
- Hogy lehet elfogadni az örökbefogadott gyermeket?
- Adni és kapni olyan egyszerű... és nem kellett megvásárolni hozzá semmit!
- Tudna valaki segíteni?Azt hallottam, hogy egyedülállóként is lehet örökbe fogadni babát. Mi a menete ennek?
- A 2021-es lakásfelújítási programhoz kell regisztrálni vagy elég egyszerűen beadni a kérelmet?