Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek! (beszélgetés)
Én mondjuk vitába szállnék nem?
majd meglátjuk....én írtam neki az infot a Bölcső alapítványt..hátha keresi őket..
lehet a csaj nem is létezik?????
de talán, azért nem ír, mert nincs rá alkalma...
Ez a lány segítségre szorul, nem anyagiakra értem hanem lelkileg....de senki nincs mellette az biztos..egyedül van.
Igazából azt sem tudni, hogy merre él?
ez a fórum részéről egy segélykiáltás...nem véletlen, hogy indított egy fórumot....
Én írtam ennek a lánynak, mert valahogy átérzem a dolgot, mert voltam hasonló helyzetben talán egy fokkal jobb helyzetben, de pesze minden szitu más és más...és írt pár dolgot, és innentől még jobban felvagyok háborodva, mert egy 39 éves embernek hogy van képe ahhoz, hogy egy nőnek azt mondja ne védekezzünk?
Aztán meg amikor bejön a dolog....azt mondom hagyjuk egymást békén..büntetném az ilyen tuskókat, itt a lány csak egy áldozat sajnos...tehát itt a férfi igen nagy részben hibás...
"Ebben az országban rengetegen szülnek 8-9 gyereket, aztán tartják el őket segélyből"
Van ám ott más bevétel. Meg van család, akik segítik egymást.
Az állami segítség mértéke pedig nem egyenesen arányosan nő a gyerekek számával, hanem exponenciálisan. 1 gyerek csp 12.200, 2 gyerek 26.600, 3 gyerek már 48.000 Ft.
Eddig aki ennyire "mellette" kampányolt, senki sem tudja, hogy mi mennyi pontosan és mindenki összehasonlítgatja a helyzetet a saját helyzetével, mondván, neki sikerült, csak ilyen sz*r helyzetben senki nem volt.
Könnyű más ***val verni a csalánt. Ahelyett, hogy reális áttekintésre ösztönöznék Gabikát.
39 évesen ilyen felelőtlen gyökér hogy lehet egy férfi???????????????
nem értem.........
Aki engem megaláz, annak a büdöüs életben nem szülnék!
és bízom abban, hogy az apuka nem bántja ez a szerencsétlen csajt...mert ilyenkor a férfi nagyon betud pöccenni, ha valami nem úgy alakul, ahogy ő szeretné....
Én bevallom pár levélkét váltottam a lánnyal, és amiket írt abból szűrtem le dolgokat.
Apuka 39 éves és így egyszerűen a lányt magára hagyja...szánalmas, és ennek akar szülni egy fiatal lány...remélem talán a lány észhez tér időben..és rájön mi a helyes döntés!
Persze, ezt senki sem tudhatja, ebben maximálisan igazad van.
De azt is be kell ismerni, hogy egészen más az indulás akkor, mikor viszonylag ideális körülmények közé várnak kisbabát, vagy a semmire vállalkozva vágnak bele.
Ti is megoldottátok a problémákat, de az indulás gondolom nálatok nem olyan volt, mint Gabikánál...
Mindenhol vannak gondok, megoldandó feladatok, de azért ez a helyzet korántsem mondható ideálisnak.
Szerintem.
itt egy a gond főleg, hogy maga az apa elzárkózik attól, hogy együtt neveljék fel...a másik, h az apuka sztem nem akarta ezt a babát...csak persze védekezés nélkül élvezetesebb volt az a pár perc...a lány meg benne van nyakig a sz...ban:(((
Apuka úgy van vele, kit érdekel? oldja meg ahogy akarja..ilyennek szülni fújj...
Köszi lányok az eszmecserét,azt hiszem abban megegyezhetünk,hogy valahol mindenkinek igaza van.Én őszintén kívánom Gabikának,hogy megoldódjanak a dolgai,és minden jól alakuljon!
Sziasztok!
nem vitázok veled, mert nem látom értelmét!
A lány azt teszi majd ami neki jó, mi bármit írhatunk, konkrétan nem látunk bele az életébe, mert amiket leírt kevés...minden esetre sajnálom őt.
ha meg a babát annyira sajnálja, szülje meg és adja oda annak aki megtud adni neki mindent...ez is jó megoldás volna...és a baba élne...
A gyerektartás bizonytalan, ha az apa nem fizet elég nehéz kényszeríteni sajnos, több példa van előttem. Neked volt párod, akire számíthattál, tudtad, hogy mindent megtesz értetek, más az átmeneti nehézség egy biztos kapcsolatban és más egy szar kapcsolat ami a végét járja.
22 évesen még messze van attól, hogy kifusson az időből, de az sem a világ vége ha valakinek nem lesz gyereke...
További ajánlott fórumok:
- Ti mit szoktatok csinálni ha egyedül érzitek magatokat?
- Kedves anyukák! Mit javasoltok? 18 hónapos kislányom nem akar egyedül elindulni!
- Pesterzsébeti anyukák akik sokat vannak egyedül, dumcsizzunk!
- Nyári szabadságomat vajon mire vegyem ki? Azért, hogy csak itthon legyek, nincs értelme. Egyedül mit lehet csinálni?
- Gyermeküket Egyedül Nevelő Anyukák
- Kisgyermeküket egyedül nevelő anyukák gyertek segítsünk egymásnak!