Éden Hotel (beszélgetés)
Milyen pofát vágott volna a kis szutyok, ha Éva azt mondja neki: a teszt miatt elvesszük a védettséget :DDDDDDDDD
Nyáááááááááá, a nagy arca hogy eltorzult volna :DDDD
ÚÚÚÚÚ, de sajnálom, hogy nem így volt............
Csúnya lenne,ha már megint védettséget kapna!
Nem értettem én sem,hogy mire fel osztotta az észt Ádámnak.
Remélem most újra csajok mennek be és repül ez a retek. Egyébként szerintem is az lett volna a minimum,hogy a teszt miatt elvegyék a védettségét!
Igen benne volt. :)
Kíváncsi leszek ők meddig jutnak el és,hogy a Linda is olyan könnyen adja e magát,mint az a retek.
az is benne volt ,hogy smároltak a medencében?
én nem emlékszem,de megnézem újra.
Egy dolog nekem nagyon magas! Aszongya retek, hogy ha megakarod menteni a Nikit...
A jövő héten is védettséget kap, hogy ennyire osztja az észt Ádikának?
Az előzetesben mutatták a csütörtöki adás után.
Legalább is én ott láttam.
Igen, én is ezt mondtam, hogy tuti nem Ádám a fiú:P
Elhatározás ide vagy oda, de neki nem tetszik a Niki, se senki más részről nem hiszem, hogy ő hetero...
Szandrával kapcsolatban jól leírtál mindent :) én már a látványát sem bírom.
Szerintem ez védettség dolog teljesen igazságtalanul van kitalálva. Nem elég, hogy védettséget kap, ráadásul mindig utoljára választ párt a védett személy, így a többieknek semmilyen esélye nincs a taktikázásra a ceremónián, tehát dupla előnyt élvez a védett személy.
A másik, hogy most megint Szandra kapott védettséget, de a kérdések alapján ő a legkevésbé szimpatikus a fiúk számára. így a minimum az lett volna, hogy ezért elveszti a védettségét, és ezt csak a ceremónián tudja csak meg. így megint teljesek kiszámítható volt a ceremónia.
Kriszta számára a jutalom, amit kapott a főzőversenyen, sz@rt sem ér. egyértelmű, hogy nem áll Dani mögé senki (ha van jutalom, ha nincs), de akkor lett volna védettség az ő jutalma is, mert így gyakorlatilag nem kapott semmit..
Na akkor csalódnék akkorát Ádámban! De szerintem Nikit könnyű prédának tartja és nem kezdene vele.
Ha tényleg Robi az,akkor inkább Linda lehet mellette az ágyban.
Már nagyon várom a hétfőt! :)
Sziasztok,szerintem meg Niki ..
Abból gondolom,hogy nagyon ki van már éhezve.
És mintha Ádám és Szandra beszélgetne,hogy ha nem teszi meg kiejti v.vmi ilyesmi a Danit.
Lehet Ádám és Niki???
:))))
Vicc,de bizti jó lesza jövőhét is.
Én nem sajnálom se Jennyt,se Krisztát.
A Szandra jól keveri a játékot,én bár nem a kedvencem,de nem unalmas.
sziasztok
Én is nézem az éden hotelt s sajnálom hogy csak csütörtökig van .
Én nagyon bírom Ádámot de nagyon kevesen vannak bent már a régiek közül .
Nem azért de Szandra azt mondta hogy utálja amit Ádámék csinálnak ö is ugyan azt csinálja megmondja ki ki mellé álljon és ki essen ki különbem utálom Szandrát .
Sziasztok!
Komolyan az az érzésem támadt,hogy Szandra elejétől kezdve Ádámmal akart összeállni,csak egy lépésből nem sikerült neki.A nyakam tenném rám,hogy lesznek ők még egy pár!
Szandrával nem az a bajom,hogy keveri a kakit,hanem hogy olyan szinten beképzelt a nagy büdös semmire,hogy az már felháborító!Tegnap is ahogy beszélt az új lánnyal...én beleléptem volna a szájába!Milyen alpári,gusztustalan,primitív,embertelen hozzáállás az,hogy mivel őt eltaposták,ezért ő is eltapos másokat?????Mer' ki a pics@ lenne ő?ÁÁÁáá,úúútálom,amikor futtatja magát!Isten mentsen az ilyen emberektől!!!
Amúgy én is örültem,hogy Jenny ment,de Kristófnak most nyomulni kell ezerrel,ha bent akar maradni.Daninak sem sok esélye van,bár nem tudom Szandra hogy értette,hogy Dani álljon össze Nikivel...
Krisztát sajnálom,de ez az egész már nagyon megrendezettnek tűnt nekem!
csak az új lányok nem állhattak Dani mögé.
Végre megszabadultunk Jennytől :D
Engem irritál Szandra affektálása, meg pökhendisége és a "veremmagamasemmire" pofája. Sokáig én is úgy gondoltam, hogy kell oda vizet zavarni. Na de ez az alpári milliő már hányingerkeltő :S
Azért nem állt Ádám mögé, vagy nem engedték a szerkesztők, mert Niki egyre "éhesebb" , de Ádika továbbra sem akarja magát megadni ;)
Naa a Jenny ment!! A kis hozzászólások alapján, hogy ki kire szavazott lehetett sejteni!
Nem sok vizet zavart!
De Krisztát sajnálom, szerintem szimpatikus volt, nagyon!
Végre elment hisztis Jenny, hurrá!
Különben hiába közönséges és idegesítő a Szandra, teljesen jól keveri a dolgokat sokakat össze tud zavarni és ugrasztani, ettől még nem fogom szeretni,de ami tény az tény:)