Éden Hotel (beszélgetés)
Szerintem a Szandrat ezert kuldtek be,hogy tortenjen valami.Unalmas is lenne egy ilyen ... nelkul a musor.
Adam szerintem nem meleg,nekem nem tunik annak.
ez igaz :)
az elözö hozzászoláshoz: az ördögnek beöltözött robi egyszer aközben beszelegetett adammal mikozben az éppen pisilt és mondta neki h te nagy f*szu. :DD szal akkor nem a merettel van a baj :D
csak annyira óckodik minden csajtol, mondjuk meg is ertem, én se cisnalnek semmit, ha iylen musorban bent lennek, mert ott vannak a kamerak.
dehogy szandran tenyleg az megy vegig aki akar...annyira ócska az a lany
Sziasztok!
En nem reg ota nezem ezt a musort.A 15. resznel csatlakoztam,pont amikor A Szandraek bejottek,most a 20. resznel jarok.Most esett ki Szoszi.
Nem rossz musor,csak tul sok benne az agyalas,kavaras masrol nem nagyon szol.Nem sok mindent csinalnak napkozben...
A szabalyokat irja mar le legyszi valaki,hogy mirol is szol ez az egesz!annyit tudok,hogy a vegen egy megnyeri a 25 millat.
Amugy azt birom,hogy mindenki jol ki fordult onmagabol,ha egy "kis" penzrol van szo:D
Qrvul ott mindegyik,csak ki latvanyosabban,ki sunyulva,kevesbe:),de a lenyeg ugyan az jol eladtak magukat egy piz remenyeben:)))
Ja,meg azt hogy ha Szandra k.rogat ossze-vissza mindenki lehordja mindennek,de ha ugyan ezt teszi bent egy srac,pl most a Krisztian,akkor az tok rendben van.A fiuk meg pacsiztak is vele ezert.Pfff.:D Erdekes.
Szerintem vagy nagyon kicsi neki vagy nagyon nagy, ezért nem akarja hogy bármelyik lány találkozzon vele. De a te elméleted is tetszik :)
MAJD ÉN MEGMUTATOM NEKI MENNYIVEL JOBB HETERÓNAK LENNI :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én azt szeretném ha az egyik Kristófot hálózná be és Jennyke repülne.
Niki meg másszon rá Ádámra és essen pofára :DDD
2 új lány érkezik! Igen nagy az esélye annak, hogy Szandra távozik ;)
Hamarosan újra nézed Te is, addig pedig mindenről informálunk :)
ez jól hangzik :D remélem valami normális lány jut be :)
akkor már csak 4 ember megy be.
Sziasztok!
Már olvaslak Benneteket egy ideje, de írni sajnos még nem volt időm, ugyanis a féléves kisfiam kitölti az időmet! :)
Ha tehetem és nem alszom el a napi sok játék után, én is nézem a műsort.
Sajnos tegnap sikerült elaludnom, most akarom visszanézni...
Sajnálom Toldit, jó fejnek tűnt. Igazán adhatnának az új szereplőknek 1 hetet ismerkedni. Van, aki 1 napot sem tölt bent.
A másik akit sajnáltam, az Levi. Nem a saját érdekeit nézte sajnos!
Kiesésre én először Szandrát majd Nikit küldeném a csajoktól. Pasi fronton ez a Dani egyáltalán nem szimpatikus nekem.
No megyek, megnézem a tegnapi adást!