Éden Hotel (beszélgetés)
szerintem a szerkesztők direkt tartják bent ezt a retket,mert így több dolog történik,növeli a nézettséget,mert lehet róla beszélni hogy milyen irritáló.
de hogy mire ilyen beképzelt azt én sem tudom.
undorító alattomos gonosz, és még ronda is...várom már hogy pofára essen
Már itt írtam kik vannak az ágyban, de akkor ezt is bemásolom:
"A buli után pedig Linda és Robi a szobában folytatták kettesben a lepedő alatt az ismerkedést"-ez cikk
Ma meg tudjuk ki az aki az ágyba van
nem lehet hogy Ádám .
Én ojan jot kacagtam Ádámon ahogy grimaszolt és forgata a szemeit.
Nagyon várom a mai részt
Van egy olyan sanda gyanúm,hogy nem lesz olyan szerencsénk,hogy kirakják ezt az útszéli retket.
Amúgy szívesen belelépnék én is a szájába! ;)
Egy boríték volt az asztalon, amiről azt tudtuk, hogy vagy azonnali kiesés vagy védettség van és a gongszóig bárki elveheti...Szandra gyorsan reagált és szerencséje volt.
Szerintem is az lett volna a csavar, hogy miután beállt elveszik a védettségét. Így nagyon nyilvánvaló, hogy Szandrát tudatosan benn akarják tartani.
És, ami a legjobban ledöbbentett, amikor tegnap láttam, hogy főznek. Csirkepaprikás.
Na mondjuk, már a négy darab comb láttán is felállt a hátamon a szőr. Négy combból nem lehet igazi csirkepaprikást főzni. Nade, amikor mind elkezdett egy palacsintasütőnyi nagyságú serpenyőben főzni végképp ledöbbentem.
Elhiszem, hogy nem tudnak főzni, de soha életük során nem látták még, hogy az anyukájuk miben főz? Nem egy serpenyőben kezdünk el csirkepörköltet főzni.
A nokedliszaggatás meg kész vicc volt. Egy sem reklamált a nokedliszaggatóért? Vagy lehet, hogy ott volt, csak nem is tudták, hogy mi az.
Én eddig nem néztem a műsort. Tegnap megnéztem a két részes összefoglalót.
De ez a Szandra egy görény.
Most is megy. Még görényebb.
Miért kapott védettséget?
Sziasztok!
Én is láttam ma előzetest! Amit leszűrtem!
Újra fiú jön be! A Szandra azt mondja Ádámnak, ha meg akarod menteni a Danit álljon össze a Nikivel!
A medencében a Robi csókólódzott a Lindával! Az ágyban nem láttam kik voltak!
az az érzésem, hogy most a régi csapatot nagyon szét akarják robbantani..
ez is mekkora sz@r, hogy 3x pasik mennek be, aztán 1x csajok, és most újra pasik..!! :S
Sajnálom, hogy Kriszta haza ment!
Ezért nem értem, mert lány, csak lányt ejthet ki, tehát ha Dani van veszélyben, akkor retek a fején is pöröghet, akkor sem ő dönt.
NA, holnap talán okosabbak leszünk :D
gondolom, hogy kiejti Danit, ha Ádám nem úgy táncol ahogy ő, azaz retek diktálja.
de remélem megint csajok jönnek és kirakják végre ezt a retket!
Sziasztok!
Nem nézem a műsor, csak hallottam, hogy van/volt benne egy etyeki lány.
Ki volt ő?