Éden Hotel (beszélgetés)
Nem bánnám, ha jelnyelvet használna, de azt sem kérem feliratozni, mert értelmes mondata még nem volt. pl nem szeretem ha vizes a hajam....
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, az ilyenektől kiver a víz!
Niki? AZ csak csókolózás lett volna? Ugggyan máááááááár!
Jöjjen be 3 csaj és mehet a Szandra, Niki, Jenny trió! BÁJ BÁJ
Jennifer szerintem direkt így beszél, de tényleg elég idegesítő. Nem értem Kristóf, hogy bírja?
Azt bírtam, hogy Jeni beszélte Nikivel, hogy Ádám Szandrával beszélget és ez nem tetszik nekik előtte meg Jennifer pletyizett a boszorkával, érdekes, hogy csak a másikat veszik észre magukat nem.
Sziasztok!
Titeket nem idegesít a Jennifer nyávogása? Szerintem annyira gáz, az a szerencsétlen Kristóf próbálna közeledni felé, ez a nő meg csak nyávog és beszól neki folyamatosan.
Toldi így is-úgy is kiesik, bár szerintem észre se fogjuk venni ha már nem lesz ott, annyira nem mutatják!
Ha jól értem, akkor marad bent Toldi, ha többiek kiejtik Robit? És akkor a Robi védettséggel marad bent?
Szegény Toldi most nem sokat nyaral... Akkor lett volna esélye ha a kétségbeesett és dühös Szandrát meg tudta volna fogni valamivel. pecöhö
Nekem a Robi se így, se úgy nem szimpi, bocsika.
Az Alíz Gabi páros egészen addig volt "aranyos" míg Alíz nem engedte meg Nikinek, hogy a nyelvét a szájába tegye :( Brrrrr
Nem vagyok prűd, de az a nő közönséges, bárkit lesmárol! És még ő oltogatja Sz-t? Hát mivel másabb ő? Könyörgöm, a ribi legalább megköveteli a hűséget, vagy mit :DDDDDDD
Sziasztok!
Na vélemények az újakról????
Szerintetek kap védettséget Robi?? Vagy rájönnek a cselre a többiek??!!
Szerintem ez az új fiú a Toldi így is úgy is hazamegy!!Ha nem a bennt lakók küldik haza, akkor azért esik ki, mert a Robi védett lesz, vagy a párválasztón, de nem annyi! Szerintem!!
Nem hiszem, hogy a Robi kiejti az Ádámot, ez megint csak előre összevágott jelenetek, hogy idegesítsenek!!
Az engem is érdekelne,meg az is költözik be,akinek ennyire örült Niki. De sajna a héten csak utólag fogom tudni visszanézni :(
Remélem Ádám nem alacsonyodik le annyira,hogy összeálljon a szandrával.
Elmondta,mennyire nem bízik Krisztiánban és haza küldené, aztán meg előadta magát.
Elkezdte mondogatni Krisztiánnak,hogy szexeljenek és szó szerint rámászott. Az ilyenektől hányok...
Kriszta mást fog keresni Dani helyett, de vajon kit?
Dani visszaköveteli Nikit Ádámtól, miközben Niki Krisztiánnal hetyeg, tehát Krisztián is őt akarja.
Engem még az érdekel nagyon miről sugdolózik Ádám és ribi?
Én is nagyon várom az estét ;)
Az éden 18+-t nem nézem, nem érdekelnek a cicik meg a puncik, a kukik is csak akkor izgatnak, ha a közelemben vannak LOL
Sziasztok!
Most néztem vissza a pénteki adást és ki vagyok akadva! Ez a szandra milyen egy utolsó útszéli,alattomos r.ngyó!
Igazán eltakaríthatnák már azt az önelégült pofáját! Esküszöm még életemben nem undorodtam így senkitől,mint ettől a nők szégyenétől!!!
Viszont már nagyon várom az esti adást! Ti?
Szerintetek mi lesz a Kriszta-Dani párossal?
Sziasztok!
Háát majd meglátjuk nálunk, hogy alakul!!
Ádám v.hol azt nyilatkozta a végén van kemény játék!
Mindenesetre én nagyon várom a jövő hetet sok érdekesség lesz, vagy csak megint jól összevágták az előzetest!
Tényleg kár, hogy nincs mnden nap! Vagy jó, mert így is rá vagyok kattanva!!
Ha minden igaz a dánoknál 2003 vagy 2004 óta megy.
A youtube-on legalább is 2004-eset találtam.
A golyósnál a pasi nyert,mert neki a kezében maradt a golyó.
A másik videónál én sem tudom,hogy osztoztak e,mert erre nem tért ki. Csak arra,hogy a kiesettek döntöttek a sorsukról.
Naaa ez is magas nekem, ki dönti el, hogy melyik csoport nyerjen?? Kiesett játékos??
Mi alapján magad 2 csoport??