Durván megégettem az alkarom, mit csináljak? (tudásbázis)
Te sem lendítettél sokat a problémán.
Van ötleted az égési sérüléssel kapcsolatban is?
Ismerem és a pantenolt is.
Nem hagyhattam ki, ha már szólítottál:)))
Te valami örök kötözködő vagy? Csak mert minden fórumon megtalállak és mindig csak az észt osztod, olykor vállalhatatlan stílusban. Bocs, de már nem bírtam megállni..
Segítséget kért, nem bepofázást.
Hűtsed még,az enyhíti a fájdalmadat.Kenjél rá körömvirág krémet vagy sudocremet.
Én tegnap a sütővel jártam így a 200fokos gőz...
Ma már szép és nem fáj! Csak vékony kicsit a bőröm,de nem lett hólyagos,hamar fog regenerálódni.
Tiszta szerencse, hogy nem a jobb karod.
Akkor talán dokihoz mennél, és nem itt pötyögnél.
Ha nagyon durva, akkor menj dokihoz!
Az, hogy meddig marad meg a nyoma mindenkinél más. Nekem egy kicsi égés is hónapokig látszik.
Sziasztok!
Pár órája átnyúltam a vízforraló fölötti forró gőzön, és baromira megégettem a bal alkarom, alulról. Folyattam rá vagy húsz percig a jéghideg csapvizet, jegeltem, de iszonyatosan fáj. Vettem aloe verás gélt (Avivir a neve), azzal kenem vagy egy órája. Kezd úgy kinézni a fél alkarom, mint a rinocérosz bőre, ráncos, vörös, ocsmány, és iszonyatosan fáj.
Életemben nem volt még égési sérülésem, meg fog maradni ennek a nyoma? Mennyi ideig kell kenni? Jó rá az aloe vera? Akinek van valami tapasztalata, légyszi írjon. köszi!
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?