Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak? fórum

Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9
2011. jan. 5. 18:43
Mi újság veled Dorcsika? Hogy alakul a kapcsolatotok Attilával?
260. extraordenery (válaszként erre: 258. - Dorcsika82)
2010. dec. 28. 09:43

Ha veled akarja leélni az életét, akkor miért nem úgy csinálja a dolgokat, hogy ez tényleg így legyen? Nem mondtad még neki, hogy kezdesz bele fáradni ebbe a huza-vonába, és mire végre már dönt, talán te nem akarsz vele élni?

Egyébként hasonló helyzetben vagyok én is, félek, a baba születése után a párom elhidegül tőlem, így is alig vagyunk együtt, nem is közeledik hozzám. Talán a gyerek miatt velem marad, de hogy ez már nem lesz egy boldog kapcsolat, az is biztos. :(

2010. dec. 23. 22:43

Hát, kitartás, Dorcsika!

Mindenesetre: NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT- és jó döntésekben gazdag új évet kívánok neked-nektek!

258. dorcsika82 (válaszként erre: 254. - Rosszcsillag)
2010. dec. 23. 20:58

Pont egyik nap vitatkoztunk össze ezen. Én is mondtam neki, hogy miért nem lehet megmondani otthon,hogy mi a helyzet. Erre ő: "De nekem van két kisfiam, rájuk is gondolnom kell." Mondom neki,hogy erre nem gondolt, akkor, mikor elkezdett félrekacsingatni? Erre ő: Mert az elején még nem tudta, hogy velem akarja leélni az életét. De mostmár biztos benne és higyjem el, hogy mindent megtesz azért,hogy ez mihamarabb összejöjjön és ne aggódjak, mert nem fog egyedül hagyni a babával, együtt fogjuk felnevelni.

Próbálok már nem naívkodni, de nagyon nehéz és keszekusza ez az egész.:(

257. dorcsika82 (válaszként erre: 253. - Extraordenery)
2010. dec. 23. 20:51
Szia! Talán az már haladásnak számít, hogy holnap talizunk szenteste. Igaz úgy, hogy azt mondta, hogy a gyerekeket lefekteti hamar és utána jön hozzám. Mondtam, hogy nem biztos, hogy karácsonykor hamar le akarnak majd feküdni, erre ő azt mondta, hogy nem baj, mindenképp 8-9 körül eljön otthonról és együtt is alszunk. Az előző két karácsonyt külön töltöttük. Meg is lepődtem ezen.
256. dorcsika82 (válaszként erre: 250. - Extraordenery)
2010. dec. 23. 20:47
Szerintem nem mer közvetlen az élettársa elé állni, hogy mi van. Pedig sokkal egyenesebb dolog lenne. Amikor úgy tűnt, hogy a nőnek is volt valami pasija, ő sem merte elmondani Attilának, csak titkolózott. Nem értem, hogy miért van ez...
255. dorcsika82 (válaszként erre: 248. - 526e1c2695)
2010. dec. 23. 20:44
Főnök típus, de nem úgy, hogy elvárja, hogy mindenki a talpát nyalja, hanem megszokta, hogy ő kigondol valamit, akkor az úgy van. Másra nem hallgat. A beosztottjait nem utasítja, hanem kéri. Engem sem szokott utasítgatni, nem szolgáltatja ki magát, de ha valamiben különbözik a véleményünk, akkor az Istenért sem lehet eltántorítani attól, ami az ő fejében van. Ez bosszantó szokott lenni. A gyerekeivel nagyon jó a kapcsolata, imádják. Inkább apásak. Egyszerre apja és haverja is a fiainak. Abban biztos vagyok, hogy szeret, csak azt nem értem, hogy miért nem lehet már lépni egyről a kettőre.
2010. dec. 22. 10:01

Szerintem ha komolyan tervezne Dorcsikával, akkor megmondhatná akár ma is, vagy megmondhatta volna tegnap is, vagy már sokkal előbb akármelyik nap otthon az élettársának, hogy mi az ábra. Persze mindig van kifogás, most éppen gondolom a Karácsony, aztám a szilveszter, aztán az új év, aztn valakinek a szülinapja... de ez csak duma.

De ne legyen igazam, mert akkor egy újabb sérült emberrel lesz gazdagabb a társadalom. :-(

Sok erőt Dorcsika.

2010. dec. 22. 09:58
Dorcsika! Szia! Na mi a tényállás? Van valami változás? Hogy vagytok?
252. fókamama (válaszként erre: 1. - Dorcsika82)
2010. dec. 21. 09:37

Szia dorcsika!

Nem egyszerű a helyzet amibe keveredtél.

Még nem olvastam el a hsz-at,de én nem értelek megmondom őszintén.Nem egy báb vagy szerintem,akivel azt tehet más amit akar.

Ha Te boldognak érezted volna magad a másik pasi mellett,kitartottál volna,akkor nincs aki lekoptatja rólad!Ezt a helyzetet amibe a főnököddel vagy Te elfogadtad,hiszen így élsz 2 éve,és mégsem szakítottál vele.Ne csodálkozz,hogy így viselkedik veled,tárgyként a tulajdonaként kezel,azt tesz veled amit ő akar,figyelmen kívül hagyva a Te akaratodat.Még egy ilyen dologhoz sem kellett a beleegyezésed,hogy mikor legyen gyereked!Eldöntötte ő egyedül.Pf,ez felháborító,de nem ő az egyedüli hibás akkor sem!Szerintem ha normális életet szeretnél még,akkor sürgősen dobd ki ezt őt az életedből,csak annyi közöd legyen hozzá amennyi szükséges a gyerek miatt.Rá úgysem számíthatsz akkor amikor neked szükséged lenne rá.Egy aljas önző disznó!Hiába vagytok most sokat együtt,ez meg fog változni hamarosan,és jön a szenvedés.Egyedül leszel a hétköznapokban otthon a gyerekeddel,örülhetsz ha méltóztat felétek nézni,a hétvégeken az ünnepnapokon ő a családjával lesz...stb.Kell ez neked?Ezt döntsd el.Szerintem lépj mielőbb,szedd rendbe a dolgaidat az életedet.Sok szerencsét,boldog baba várást.

251. extraordenery (válaszként erre: 247. - Pancsika37)
2010. dec. 21. 09:29
Ki tudja, milyen viszontagságok után jutnak el odáig, hogy együtt neveljék fel a picit? Lehet, hogy mire oda jutnak, ennyi huza-vona után Dorcsika belefárad az egészbe, és már nem fog örömet szerezni neki a "győzelem". Az biztos, hogy legkésöbb akkor kiderül minden, ha megszületik.Viszont akkor annál nagyobb lesz a balhé.
250. extraordenery (válaszként erre: 246. - Dorcsika82)
2010. dec. 21. 09:24

Úr isten, ez az ember...!!!

Miért jobb az, ha az élettársa kerülőúton tudja meg, hogy neki van valakije, miért nem egyszerűbb az, ha személyesen mondja meg neki, mellesleg ez lenne a tisztességes is. És az is csak egyedül tőle függ, hogy a gyerekei mikor ismernek meg téged. Ez megint csak időhúzásnak tűnik nekem. Szerintem azért akarja, hogy velük menj síelni, mert ott sokan lesznek, és a tömegnek "védő" szerepe van, viszont ha csak ti mennétek, meg a gyerekek, akkor nem lenne hova "bújni" a megjegyzések elől. Remélem, érted mire gondolok, és ne haragudj, ha rosszindulatúnak tűnök, de nekem ez jön le.

249. extraordenery (válaszként erre: 244. - Dorcsika82)
2010. dec. 21. 09:17

Nagyon picike még, csak 4 hetes. És valamiért nagyon félek, pedig szültem már 2 egészséges gyereket, de Őt most valamiért féltem.

Augusztus 17-re várom a drágámat. :)

248. 526e1c2695 (válaszként erre: 245. - Dorcsika82)
2010. dec. 21. 08:29
Kérdés, hogy Te ezt mennyire tudnád tolerálni a mindennapi életben - ha a jövőben összeköltöztök. Biztos, hogy egy ilyen pasira vágysz? Hosszú távon fojtogató lehet. Jaaj, millió kérdés, amit meg kell válaszolnod magadnak. Szereted annyira, hogy ezt eltűrd? Szeretnéd, hogy egy ilyen apa mellett nőjön fel a gyereked (nekem is főnök-típus az apukám - de persze, nagyon szeretem, csak nehéz vele kijönni, tudom, miről beszélek)? A gyerekeivel egyébként milyen - már ha belelátsz annyira az életükbe? Azért akar vajon téged annyira, mert szeret, vagy mert uralni akar téged, és elég gyengének lát ehhez? Bocs, ha megint túl sokat kérdezek, ha nem akarsz, ne válaszolj.
247. Pancsika37 (válaszként erre: 246. - Dorcsika82)
2010. dec. 20. 20:07
Szia Dorcsika! Örülök hogy minden ok a babával. Azt veszem észre abból amit irsz, hogy Attilának talán tényleg csak az a hibája hogy főnök típus,amit a magánéletben igencsak nehéz elfogadni a másik félnek, azaz neked. Hát ez a sítábor így nekem se jönne be. Neked most nyugalomra van szükséged a baba miatt. Mondjuk ha össze akartok költözni akkor biztos lesznek összezörrenések az élettárssal, de most arra kell törekednetek hogy minél kevesebb stressz érjen benneteket. Miért nem mondja meg Attila kerek perec hogy vagy és kész. Vagy az is lehet hogy azért szeretné ez a sítábort hogy megismerkedhess a gyerekekkel még mielőtt kiderül a dolog, és akkor már lesz egy képük rólad a gyerekeknek(ami vagy jó de lehet hogy rossz). Nehéz, de szerintem (és nagyon remélem is) együtt fogjátok felnevelni a babát.:)))
2010. dec. 20. 19:11
Viszont nem tudom, hogy elmenjek-e velük januárba a sítáborba. A fia iskolája szervezi. Ott lesz ő, meg ugyebár a két fia, a fia osztálytársai, meg egy pár tanár, aki mind ismeri az élettársát. Nem tudom, hogy viselném, hogy összesutyorognak majd a hátam mögött. Meg mondtam Attilának, hogy a fiának sem lenne túl jó, ha pont akkor esne le neki,hogy mi van, meg a barátai is kérdezgetnék, hogy ez most mi? Azt mondta, hogy azzal én ne törődjek, az az ő gondja. Ha elmegyek, akkor mindenki (még az élettársa számára is) világos lesz, hogy együtt vagyunk, de valószínű át kell élnem majd pár kínos pillanatot, de ha nem megyek, akkor meg ki tudja, hogy mikor lesz megint alkalom rá, hogy megismerjem a gyerekeit, vagy hogy kitudódjon a dolog.
245. dorcsika82 (válaszként erre: 227. - Pancsika37)
2010. dec. 20. 19:07
A határidős dolog sajna nem jött be. Év elején kitűztem egyet, majd mégegyet, majd mégegyet és semmi. Aztán a határidők leteltével nagy veszekedés, bevágtam a durcát, majd jött, könyörgött és én (mivel gyenge voltam) engedtem. Az a baj, hogy ő világ életében főnök volt és megszokta, hogy a dolgok mindig úgy történnek, ahogy ő akarja. :/
244. dorcsika82 (válaszként erre: 241. - Extraordenery)
2010. dec. 20. 19:03
Júúúj, de jó! :) Hány hetesek vagytok?
243. dorcsika82 (válaszként erre: 240. - Pancsika37)
2010. dec. 20. 19:02
Ma voltunk nőgyógyinál. Láttuk ultrahangon a babát. Sokat izgett-mozgott. Attila elkísért, mert ő is látni szerette volna. Örül neki nagyon és sokszor mondja, hogy ne aggódjak, mert nem leszek egyedül a babával. Majd meglátjuk...
242. Pancsika37 (válaszként erre: 241. - Extraordenery)
2010. dec. 20. 13:44
Gratulálok!!!!!
2010. dec. 20. 10:48
Ezt akartam pont kérdezni én is! Mizu Dorcsi? Jól vagytok? És képzeld: én is babát várok! :D
2010. dec. 20. 10:37

Mi van veled Dorcsika? Minden rendben?

Úgy eltűntél, remélem minden ok veled és a babával! :)))

2010. dec. 17. 18:25
Igen, az asszonyka megkeserítheti a dolgokat még ha Attila normálisan is próbálja tálalni. De ki kell tartania szerintem. A babáról persze egyenlőre tényleg nem kellene szólnia.
238. Pancsika37 (válaszként erre: 237. - Extraordenery)
2010. dec. 17. 14:29
Hát reméljük hogy elég lenne neki az egy hét, hiszen volt rá már elég ideje dönteni, már csak meg kellene tennie a lépést. Bevallani az élettársnak hogy ez van a gyerekről én a helyében nem szólnék hátha úgy adná elő a gyerekeknek hogy apa már csak azt a babát fogja szeretni. Mivel hogy Attila ettől fél a legjobban. Nem ismerjük a nőt, nem tudni hogy reagálna. Az idő múlásával meg csak leesik neki hogy mikor is fogant a baba.
237. extraordenery (válaszként erre: 235. - Pancsika37)
2010. dec. 17. 11:51

a gyerekek biztos egyből levágják mi a szitu apa és a kolléganéni közt. De ha már igy áll a téma akkor meg a síelés előtt már be kellene őt mutatni, mint új barátnőt. A gyerektéma ráér később (mármint aki a pociban van)


Na, valami ilyesmire gondoltam én is.

Én dorcsi helyében azt mondanám a pasinak: nézd, ez a szitu már elég kínos nekem, és terhesen nem vagyok hajlandó ezen stresszelni többé, ezért aztán én most háttérbe vonulok X időre, te meg gondolkodj, és jelentkezz, ha döntésre jutottál, tudjam már én is, hogyan alakítsam tovább az életemet a gyerekemmel. Addig nem hívlak, nem kereslek, és remélem, helyesen döntesz.

Persze ezt be is tartani baromi nehéz, de egy hét alatt csak tudna dönteni, nem?

236. extraordenery (válaszként erre: 233. - Pancsika37)
2010. dec. 17. 11:44
Ebben tökéletesen igazad van!
235. Pancsika37 (válaszként erre: 234. - 526e1c2695)
2010. dec. 17. 09:28

Nem vagy zavaros, értem amit mondasz vagyis irsz.:)

Ebben is van valami hogy a gyerekek biztos egyből levágják mi a szitu apa és a kolléganéni közt.De ha már igy áll a téma akkor meg a síelés előtt már be kellene őt mutatni,mint új barátnőt. A gyerektéma ráér később (mármint aki a pociban van). Mert valahogy nekem sem tetszene, (ha még gyerek volnék) ha apuci síelés előtt benyögné, hogy aki velünk jön még az nem más mint a barátnője. Nem tudnék jó képet vágni hozzá, sőt fájna hogy apa már nem anyát szereti,amit ugyan sejtettem, de nem fogtam fel. Mondjuk lehet ha előbb mutatja be, akkor is ugyanez a véleményem. Nehéz ügy ez nagyon.

234. 526e1c2695 (válaszként erre: 233. - Pancsika37)
2010. dec. 16. 21:44
egyetértek. Mert akkor mind a ketten tudják mihez tartani magukat- szerintem a korrektség nagyon fontos. Ha nincs határidő, legalábbis egy nagyjából-i (bocs a hülye kifejezésért), akkor ki tudja, meddig húzza a pasi (ebben a konkrét szituban) a döntést. Ha meg tudja, hogy Dorcsika azért nem hülye, hogy örökké várjon rá, akkor hátha könnyebben elindul. Ha meg nem, akkor Dorcsika is gondolkodhat, hogyan tovább. Hát, mindenesetre nem egyszerű. Az élet olyan rövid, kár éveket elpazarolni a várakozásra...nem gondoljátok? Minél jobban húzza a pasi a döntést, annál rosszabb mindenkinek, főleg, ha az ügy minden érintettje tudni fog a dologról. Elgondolkodtam azért: az a gyerekeknek úgyis lejön - merthát attól, hogy kicsi, nem hülye -, hogy apa hogy néz arra az egyébként kedves kolléganőre. Nem? Akkor az már úgy jön le nekik, hogy apa és az a nő hazudott, hülyére vette őket. És az már negatívból indulás a jövőre nézve. Bocs, ha zavaros vagyok, kavarognak a fejemben a gondolatok.
233. Pancsika37 (válaszként erre: 230. - Extraordenery)
2010. dec. 16. 20:23
Persze, ez nem úgy megy hogyha a kiszabott időre nincs választás vagy valami lépés a cél felé, akkor én őt már nem is szeretem. A lényeg ebben pont az hogy választás elé állitom. Ha nem szeretném valószínű nem tenném, nem? De kell valami határt szabni, hogy észrevegye nem minden az ő akarata szerint megy tovább. A másik félnek is vannak elvárásai és ezt nem szabad hagyni veszni.
232. Pancsika37 (válaszként erre: 231. - Extraordenery)
2010. dec. 16. 20:18

Olvasd újra amit irtam.

Persze hogy csak egyszer lehet elmondani, de én úgy értettem ,hogy a síelés alkalmával még ne úgy mutassa be apa a gyereknek Dorcsikát, hogy ő az apa új barátnője, hiszen még pár napot együtt ott eltölteniük. De bocsika ha nem voltam érthető.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook