Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Dunaújvárosiak ide! fórum

Dunaújvárosiak ide! (beszélgetés)

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
1118. mama_gold
2010. jan. 27. 20:34

lányok van valakinek otthon nyomtatója? ha igen milyen fajta? szeretnék majd hamarosan venni egyet, és tapasztalatokat gyűjtök hozzá:)

Lézer legyen és ne multifunkciós:D

1117. kry84 (válaszként erre: 1116. - Mama_gold)
2010. jan. 27. 12:15

A tavaszt én is nagyon várom.Elég már ebből a fagyoskodásból!

Mi is jól vagyunk.Kicsi lányomnak elkezdett mozogni az első foga:))

1116. mama_gold
2010. jan. 26. 20:37

én mindig jövök, de senki nem ír, így nincs kedvem egyedül beszélgetni:))

Mi jól vagyunk, szép lett a félévi bizi mind a két gyerkőcnek:) Meló bent ezerrel, itthon is, szóval nem unatkozom.

Filmeket nézem amilyen gyakran csak van rá lehetőség. Most is oda készülök.

Egyébként meg nagyon várom a tavaszt!

1115. kry84
2010. jan. 26. 11:39
Halihóóó Újváros!!!Hol vagytok?!
1114. mama_gold (válaszként erre: 1113. - Icus)
2010. jan. 7. 20:13

A True Blood?

Egy drámasorozat, vámpíros. Van benne vér is, de nekem egyáltalán nem félelmetes. Vannak részek, amik elég visszataszítóak (pl. amikor elég a vámpír), de egyáltalán nem ijesztő.

Misztikusnak is mondanám, mivel alakváltók is vannak benne:)

Jó buli, na:)

Mostanában nagyon menők a Vámpíros filmek. AZ utóbbi 1 évben ezeket láttam:

1. Moonlight

2. Vámpírnapló (The Vampire Diaries)

3. Alkonyat (2 részét)

4. True Blood

De ez vezet magasan a többi között.

Pár szóban a filmről:

Japán tudósok találmányának, a szintetikus vérnek köszönhetőn a vámpírok a legendabeli szörnyetegekből egyik percről a másikra hétköznapi polgárokká váltak. És bár az emberek így lekerültek az étlapjukról, sokan aggodalommal fogadják, hogy ezek a teremtmények „előbújtak a föld alól”, s most köztük élnek. A világ vallási vezetői és kormányhivatalnokai már eldöntötték, kinek az oldalára álljanak, azonban Bon Temps, a luisianai kisváros még gondolkodik.

Sookie Stackhouse helyi pincérnő (Anna Paquin) azonban tudja, milyen érzés a társadalom kivetettjének lenni. Átkozottnak érzi magát képessége miatt, hogy hallja az emberek gondolatait. Ő liberális nézeteket vall a vámpírkérdésben is — főként, amikor Bill Comptonról (Stephen Moyer), a kifejezetten jóképű, 173 éves férfiről van szó, aki az utcájában lakik. Ám mivel Bill Bon Temps-be való megérkezésével Sookie maga is belekeveredik egy sor rejtélyes ügybe, már nem csak toleranciáról van szó…

A borzongatóan szexi és félelmetes új drámasorozat, a True Blood – Inni és élni hagyni, amely Charlaine Harris írónő aprólékosan felépített világába ereszkedik le, a „Sírhant Művek” írója, Alan Ball alkotása. A sorozat, melyet az Emmy-díjas Ball az „okos emberek pattogatott kukoricájaként” emleget, s mely kisvárosi renegátok színes palettáját vonultatja fel, érdekes utazást ígér egy olyan világban, mely évezredek óta foglalkoztatja a földi halandókat…

1113. Icus (válaszként erre: 1112. - Mama_gold)
2010. jan. 4. 12:18

BUÉK!!!

Sziasztok lányok!!! :))

Judit? Ez valami horror nem?:)

1112. mama_gold
2010. jan. 2. 17:33

B.U.É.K!

Egyébként minden a régi:))

Épp új filmsorozat van nálam terítéken.

az ünnepek alatt befejeztem A főnök c. sorozatot és elkezdtem a True Blood c. filmsorit nézni.

Ja, és Icusnak: most kezdtem el olvasni: Stephenie Meyer: Twilight - Alkonyat c. könyvét:D

1111. kry84
2010. jan. 1. 16:01
Boldog új évet!
1110. mama_gold (válaszként erre: 1109. - Kry84)
2009. dec. 31. 10:12

Sziasztok!

Szintén 2 gyerkőccel itthon, férj dolgozik:S

Nagyon boldog új évet! Bízom benne, hogy a 2010-es éve sokkal, de sokkal jobb lesz, mint az idei!

Kívánok mindenkinek jó egészséget! Sok sikert mind a munka, mind pedig a magánélet területén!

1109. kry84
2009. dec. 31. 08:18
Sziasztok!Rég írtam már.Mindenki jól van?Hol töltitek a szilvesztert?Én itthon leszek a gyerekekkel,férjem pedig dolgozik éjjel.
1108. frutty
2009. dec. 30. 19:36

B.Ú.É.K....

MINGEN Dunaújváros....2010............

1107. mama_gold (válaszként erre: 1105. - Icus)
2009. dec. 24. 19:17

tudom:) és szintén felvállalom:DD

Nagyon boldog karácsonyt nektek is:)

Icus: olvastam a naplód:) Örülj neki, hogy így alakult, én most a férjedre adom a voksot:DD

Mi mindig négyen vagyunk:) No család:( Bár nekem hiányozna...de ez hosszú.

1106. kry84
2009. dec. 24. 18:44
Sziasztok!Kellemes karácsonyt kívánok nektek!:)
1105. Icus (válaszként erre: 1104. - Mama_gold)
2009. dec. 24. 18:18
jaj de, bolond vagy!!!:)
1104. mama_gold (válaszként erre: 1103. - Icus)
2009. dec. 23. 22:45

Nem tv-zek:) Gyűlölöm a tv-t! Reklám hegyek, szabott műsorok...gépen az van, amit szerzek magamnak. Jobbnál jobb dolgok!

Imádom a filmeket és gyorsabban nézem, mint ahogy egy könyvet elolvasok. De azért olvasni is szoktam. Főleg nyáron olvasok több könyvet, mert azt a szabadban is lehet:) Télen meg egyébként is bent ül az ember a szobában. Azért ez a függőség.

Amint elvégeztem az épp aktuális dolgom már ülök is le filmet nézni, aztán ismét munka, ismét egy film. Többen megjegyezték már, de vállalom. Ettől függelenül mindig van kaja, tiszta ruha, beszélgetünk is és el van intézve amit el kell. Tudod a nap 24 órából áll, abból max. 6-ot alszom:) Elég is, majd a temetőben kipihenem magam:DD

1103. Icus
2009. dec. 23. 16:58
Szia! Íszonyatos mennyiségű filmet fogyasztasz:( Én inkább olvasni szeretek:)A TV-t meg is szüntetném!
1102. mama_gold
2009. dec. 22. 12:12

Napok óta sehol senki:(

Mi van veletek lányok?

Főzés megy?

Én egyedül a kajára koncentrálok, egyébként meg pihengetünk, filmet nézünk, mesét...telnek a napok.

Mivel Brittany Murphy meghalt, én esténként emlékestet tartok az emlékére (nagyon szerettem a színésznőt) megnézem a még nem látott filmjeit.

Tegnap este Ne szólj száj c. volt soron.

Ma a 8 mérföld c. filmjét készülök megtekinteni.

1101. mama_gold (válaszként erre: 1100. - Kry84)
2009. dec. 16. 21:35

addig szeretem, amíg esik:))

Egyébként meg utálom a telet:S

Nyárimádó vagyok:)

1100. kry84
2009. dec. 16. 13:33
Sziasztok!Mi szóltok a hóhoz?
1099. Icus (válaszként erre: 1098. - Mama_gold)
2009. dec. 12. 19:30

Húsi leves, pöri tarhonyával:) Ez lesz holnap os és szerintem holnapután is:)

A pizzát én is magam készítem, de nem használok porélesztőt. Nem szeretem, mégaz is jobb ennél, ha a sima élesztőt magad szárítod meg:)

1098. mama_gold (válaszként erre: 1097. - Icus)
2009. dec. 12. 18:58

látod ez igaz, de így meg sem fordult a fejemben.

Mit főztök holnap csajszik?

Ma pizzát csináltam (én gyúrtam a tésztáját), Isteni lett, pedig azt hittem nem lesz jó, mivel 2 csom. porélesztőm volt itthon és mindkettőnek lejárt már a szavatossága:DD

1097. Icus
2009. dec. 12. 16:45
A regizők száma nem jelent semmit!! Egyszerűn nem tudják kiszűrni a hülyeséget, meg szerintem rklámnak sem rossz, hogy ennyi regiző van. Egyébként az aktív használó ennek a töredéke. Nagyon sokan vannak akik több néven is regiznek a játékook miatt vagy egyszerűen azért mert gerinctelenek és nem vállalják a véleményüket....
1096. Icus (válaszként erre: 1094. - Mama_gold)
2009. dec. 12. 16:40
Csak simán rákattintasz! Felíratot akarsz tenni a tengelyekhez nem?
1095. mama_gold
2009. dec. 12. 15:03

nem tudom szoktátok-e figyelni (én tavaly regiztem be ide a Hoxára és akkor még ha jól emlékszem 188ezer lehett kb. a tagok számat)

nagyon megugrott a tagok létszáma.

És egyre több pasi regizik:o számomra ez eléggé meglepő.

Régen "ciki" volt, ha egy pasi női oldalon botorkált, papucsnak kiálltották ki. Örülök, hogy változnak az idők:) Nem árt, ha ismerik a női lelket...javulhatnak a párkapcsolatok, ha tisztában van vele az egyik, mit is akar a másik. Mert ugyebár mi a Vénuszról jöttünk:D

1094. mama_gold (válaszként erre: 1093. - Icus)
2009. dec. 11. 15:54

Ez az újfajta office van a gépemen (2007-es) és teljesen máshol kell beállítgatni dolgokat:(

A szövegmezőt szeretném megszerkeszteni (a tengelyeknél) nem tudok rájönni hogyan is kell...

Na meg egész éves anyagból kéne és össze-vissza kutyulom az adatokat...vááááá

kész vagyok:S

1093. Icus (válaszként erre: 1091. - Mama_gold)
2009. dec. 11. 12:06
MIt szeretnél? Távoktatás nem biztos, hogy megy:)
1092. mama_gold
2009. dec. 10. 19:53

Ma kaptam email-be pár receptet, mivel mondtad, hogy asztmás a fiad, gondoltam bemásolom neked, hátha használod, egy próbát megér. Én még mindig a népi gyógyászatban hiszek:

ALLERGIA ÉS ASZTMA: Vagy martilaputea, vagy útifű tea, vagy fehér pemetefűtea, kígyószisztea, ezerjófű tea. 1 csapott evőkanál, 2 dl forrásban

levő vízzel leöntjük, 10 perc állás után meginni. EGY ÉVIG KELL INNI, ÉS TELJESEN TÜNETMENTES LESZ AZ EMBER. A legjobb köptető: ökörfarkkóróból

készült tea: 1 csapott ek. tea, 2 dl forróvízzel forrázni, 10 perc állás után inni. Egyébként lehet kapni a Gyuri bácsi féle Bronchitis

teakeveréket, interneten is megrendelhető www.gyorgytea.hu-n

szép estét mindenkinek:)

1091. mama_gold
2009. dec. 10. 13:59

Icus, excell-ben mennyire vagy otthon?

Diagramban kéne egy kis segítség:(

1090. kry84 (válaszként erre: 1089. - Mama_gold)
2009. dec. 10. 07:02
Hát csak magamat akartam oltatni,meg a kislányt.Jocikát nem,tudod a bőrproblémája miatt nem,nehogy azzal valami allergiás reakciót váltson ki az oltóanyag.A férjemet meg ingyen beoltották a vasműben.
1089. mama_gold (válaszként erre: 1088. - Kry84)
2009. dec. 9. 20:52

akkor nyithatod a pénztárcádat is:) a gyerekeknek ugyan ingyenes, de nektek 2 vagy 3 ezer ft + az oltóanyag 2 ezer körül van/koponya:D

Rajtam nem fog meggazdagodni sem a gyógyszergyártó, sem a körzetis:D

Egyébként nem is értem, fizetem a TB-t, aztán pénzért oltanak, hogy is van ez???

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook