Dunaújvárosiak ide! (beszélgetés)
hát ezen én is meg vagyok rökönyödve, hogy Vecsén minden tönkre megy:( Én is azt gondoltam naivan, hogy ha majd meg lesz a híd, fellendül ez a falusi város:DD
De szinte semmi sincs itt, a kultúrcikken kívül.
A volt Herkules meg már régen megszünt, pékség van ott, Te csajé, nem arra jársz? :D
Köszi a linket, egy gond van az albérlettel, hogy bútorzott:( Amúgy árban jó és helyileg is jó helyen van. Hová tegye a bútorait? Keressük tovább. Köszi, ha találsz még szólhatsz:)
Mi általában használt, de jó állapotú játékokat szoktunk vásárolni. Legtöbbször itt a net-en (tesz-vesz, vatera) ill. apróságokat Dunaújban a pincebazárban:)
Itt Vecsén van egy kultúrcikk nevű üzlet, az olyan, mint régen kint a Vácin volt a Herkules. Abban volt minden, azt nagyon bírtuk. Na, ott is azért lehet venni olcsóbb játékokat:) Úgyis olyna hamar megnőnek, meg tönkre is megy, ha drágát veszek/vennék, akkor inkább társasjátékban gondolkodom, ami sokáig használható (akár felnőttként is).
Egyébként meg annyi minden más van, amivel lehet "szórakozni" miért is kell 10e ft-os barbi:S Én sose szerettem a babákat:) Talán 2 babám volt össz-vissz:D
Sziasztok!Ugyanezen a véleményen vagyok!Ma már a karácsony is csak a pénzről szól,ki milyen drága dolgokat vesz,és sajnos a mai gyerekek(tisztelet a kivételnek)igénylik is a mittudom én milyen drága játékokat:(Meg azzal vagánykodnak,hogy ezt kapott,meg azt kapott,akinek meg kevesebb pénze van,annak a gyereke pedig szégyenkezik csak,hogy ő mit kapott.Elég szemét helyzet alakult ki.
Példát is tudok rá.
Tavaly karácsonykor az én lánykám babakocsit,meg babát kapott,erre mikor mentünk az oviba,az ovis társa vitte magával a karácsonyra kapott barbiját,ami minimum 10 ezer forintba került.Hát én sajnos nem tudok ennyit költeni egy játékra.Inkább veszek többet az olcsóbból,és kész.Ti hogy vagytok ezzel?
SZép jó reggelt!
Pontosan úgy, mint te!:( Utálom az ünnepeket, mert csak a pénzről szólnak, nincs meg már az a jó kis családias hangulata. Bár nálunk szerintem sosem volt. A mi családunk csak munkaszüneti napnak tartotta mindig. SZámomra is azok. Utálom a nagy felhajtást körülöttük. A sok idegen ünneppel meg nekem is tele a tököm. Régen , nagyanyáimnál Bálint nap volt. A hülye magyar nem ezt hozza vissza, ha már akar valamit, hanem kintről a Valentin napot:( Majd az lesz a vége, hogy halottak napján mi is a temetőben bulizunk:(
Én egy kicsit azért is bosszankodom, mert Helloween-t tartják. totál baromság, hogy minden "hülye" amerikai ünnepet átveszünk. Ide sorolom a Valentin napot is.
Tul. képpen a Helloween farsang, az meg nekünk is van, akkor minek majmolni?
Szeretet ünnepe megint minek, mindennap szerethetjük egymást:)
Sajnos a húsvét és a karácsony sem olyan már, mint kéne, hogy legyen. Minden a pénzről szól:(
De ez persze magánvélemény, írjátok, ti hogyan gondolkodtok ezekről a dolgokról.
Jó reggelt!
Ünneplőbe kell mennünk nekünk is. Tök baromság:(
Üdülési csekkből tellik:) Most tényleg nagy kanállal eszünk,mert elég sok csekkünk maradt és a nagyfiam sem jön velünk, valamint nem merünk tavaszra tatalékolni. Ki tudja, megint az ukrán hogy veteti ki a szabijainkat:(
Így most a hotelben is founk lakni,félpanzióval:) természetesen svéd asztalos reggeli és vacsi. ezzel csak az a baj, hogy iylenkor nagyon sokat tudok hízni....:(
Szóval most 5 nap alatt elköltjük a 2 hét üdülés árát. ugyanis ennyi pénzből szoktunk menni tavasszal és összel is 5-5 napot, utazással, fürdőbelépővel, kajával... Na erről ennyit! De azt mondta az Uram: Ne sajnáld rá a pénz, lehet, hogy többet nem is tudunk menni:(
Ez a bajom nekem is, hogy nem tekintem ezt a napot ünnepnek:S
Ráadásul a suliba holnap ünneplőbe kell menni, a mi ruhánk meg Vecsén:S El is felejtettem, hogy ünnepség van ebben a hónapban. Nagyon gáz, ha farmerba viszem + egy világoskék ingbe? Csak nem rakják ki a suliból:)
De jó lesz nektek, majd gondolok rátok:) Burzsuj család, utazgatnak egész évben:DDDD
Ezt olvassátok el!!!
Nem segített áldozatán az ittasan gázoló rendőr
2009-10-21 13:43:00
A gyanú szerint ittas volt az a szolgálaton kívüli rendőr, aki elütött egy 43 éves nőt vasárnap Dunaújvárosban. A tiszthelyettest kirúgták
A gázolás a kijelölt gyalogátkelőhelyen történt. A szemtanúk szerint a tiszthelyettes a baleset után leparkolt a közeli áruháznál, visszament a tetthelyre, a sérültön azonban nem segített, hanem elhajtott a helyszínről – mondta el Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A főkapitányság állományába tartozó tiszthelyettes szolgálati viszonyát még vasárnap megszüntette Simon László, Fejér megyei rendőr főkapitánya.
(MTI)
Sziasztok?
Ki mit csinál a "hosszú"hétvégén?
Sőt, mivel jövőhéten suliszünet, elég hosszú lesz (10 nap) az otthonlét. Muszáj a gyerekek mellé felügyelet, s nálunk nagyszülők hiján kettesben oldjuk meg mindig. Nálatok hogy alakul?
Papámnál itt 3-ason van, 24 fok van így is, ami nekem melegnek tűnik a Vecsei 21 fokok után:))
De itt fogalmam nincs mennyibe kerül a városban, a papámnak átutalásról megy, azt én nem látom.
mennyi most akkor egy kis lakás fűtési díja?
Mi Vecsén a kertes házban 20-23 fokot "csinálunk" és havi 15e ft, télen-nyáron. Sajnos csak gázzal tudunk fűteni, mivel konvektoros házat vettünk.
Bár jobban örülnék, ha kazán lenne és fával fűthetnénk. Olcsóbb lenne, most várunk, hátha változik valamii pozitív irányba, hogy legyen pénz az átalakításra, belső felújításra:)
ja, jut eszembe, kinél van szabályozható fűtőtest a városban?
Hányason érdemes járatni? Nálam 3-on van, 23 fok van a szobában. Az bőven jó, Vecsén nem tudok ilyen meleget csinálni a házba:S
Na, voltatok turizni a hétvégén?
Mindenki jól bírja a hideget? Mert én utálom brrr!
Megkezdődött az orrdugulási időszak és tart tavaszig:((
Igen, a Stephen Baldwin az egyik főszereplő benne.
Idétlen figurát játszik, sokszor nem is bírom a vígjátékokat, de nekem ez most nagyon tetszett. Lehet, hogy sexmániás vagyok:DD
A Hársfa utcai azért jó, mert vannak nagyméretű férfiruhái a férjemre valók, azt ritkán tudok máshol kifogni. Itt viszont darabra vannak a ruhák árazva, így szerintem annyira nem olcsó. pedig a használt ruha, használt ruha, úgy kéne árat megállapítani.
A Toldi is nagyon jó, általában mi is oda járunk (Ők a hívők igen, bár én úgy hívom őket, hogy a Tóth Tibiék, mert a férje a fűtésszerelő, ő kötötte be nálunk a gáztűzhelyet, ő tette be a konvektort stb.) És ott olcsóbb is a ruha.
A központban az OTP melletti, az is elég minőségi és nagyon drága, mi is vettünk már tőlük pár dolgot.
A városban igen, a Vácin a kisposta mögött, most egy ideje az a legjobb. talán csütörtökön van olyan, hogy minden darab 100-200 ft, mert pénteken készletcseréznek és ki akarnak mindent szórni. Ott is többször jártam, de ott viszont inkább a gyerekruhák jók.
több turiból tudom összeválogatni a családi ruhatárat:)