Dunaújvárosiak ide! (beszélgetés)
Talán Rácalmáson, de ebben nm vagyok biztos...
Köszi a válaszokat!
A éttermen kívül valahol nem lehet élelmiszer vásárlásra felhasználni?
Gólyafészek étterem, a Skálánál lévő sportbolt (maraton, ha minden igaz)
Valaki tudja, hogy hogy került a késelő sráchoz a tragédiát kiváltó pulóver?
Van valami ötlete valakinek, hogy üdülési csekket hol lehet felhasználni az élményfürdőn, uszodán kivül?
Mindegy kedves volt-e vagy sem... Egyre gyakoribbak ezek az esetek ez a baj:(
Egy férj megölte a feleségét szerelem féltésből. Ő takarította a lépcsőházunkat. Kedves nő volt! Bár én csak 2x találkoztam vele. 1 év alatt.
Tudok róla. Én ott lakok, mikor nem az egyetemen lakok. A váci 4-be volt.
Most olvastam,hogy mi történt.Basszus milyen "emberek" élnek a földön!!??
Sziasztok!
Késelés??!!:o(Nem hallottam róla.
Sziasztok! Ismer valaki egy megbízható, nem túl drága ügyvédet Dunaújváros és környékén? Ingatlan adásvételhez lenne szükség rá.
Köszi!
Bár csak a Kiskohásszal szembelévő zálogházba láttam, szombaton nem volt nyitva, kintről csak férfi kerékpár látszott úgy hogyha valakinek van még ötlete légyszi írja meg.
Használt bicajt nézz a zálogházban,ott szokott lenni.
Sziasztok!
Dunaújvárosban valahol van olyan üzlet ahol használt kerékpárokat árulnak? Ha tud valaki ilyet légyszi írja meg hol van!
Még olyan üzletet is keresek ahol használt ruhát, plüss játékokat lehet eladni.
A Kisvakond nevű üzlet bababizományi,ott vannak új és használt gyerektuhák,és jó áron.A Táncsics Mihály utcában van.A tízemeletesben hátul.
Sziasztok!
Tudtok itt Dunaújvárosban olyan turit, ahol babaruhákat is lehet kapni?
Ne írd le! Elolvasom a naplódat, meg bejelőllek!
Szia!
Igen, annyira jobban lettem, hogy azóta alig van időm wc-re is elmenni, mert annyi dolgom van. A naplómban leírtam a dolgot, hogy mit mondtak a dokik, meg mi lett másnapra. Holnap leírom neked ide is!
Köszi az aggódást!
Hahó! Mi van veled? Jól vagy már?
Az nem sok.Viszont az elég durva,hogy ahelyett,hogy híres lenne a város,eléggé hírhedt:((
A késeléseken kívűl semmi nem történt!
Ja és árban a Detti jó a Fároszosokat nem tudom, mert én ott csak kozmetikába jártam!
A Skála vagy spar vagy most nem tudom mi és a zöld sztk között a SZórád Márton úton van egy fodrászat le van sőtétítve az üvegük ott van egy gyógyszertár is ott a Detti-t keresd ő jó fodrász. Bocs de nem tudom jobban elmagyarázni. Akkor van jó fodrász a kis Vasmű út elején a Fárosz szépség szalon. De a Római krtra ne menjél fodrászhoz szerintem. Nekem ott vágták le most nyáron szarul a hajam. Még sírtam is úgy elkeseredtem. Pedi 22 év alatt nem sírtam a hajam miatt! :D
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Dunaújvárosban olyan fodrászt,aki jól dolgozik és árban is elfogadható?
Illetve az is érdekelne,hogy kihez NE menjek még véletlenül se! :) Köszi
További ajánlott fórumok: