Dunaújvárosiak ide! (beszélgetés)
ki mit csinál ebben a jóidőben?
Icus elutazik, s kihal a fórum:O
Hajrá Dunaújváros!!! Dobjon fel mindenki egy jó témát (éppen kit mi foglalkoztat) és beszélgessünk!
Szerintem az egy év,az egy év!Ha 14-én vetted,akkor 14-ig érvényes!15-én már nem,de 14-én még igen.
Majd írj a fejleményekről.
garanciális ügyben van bármelyikőtöknek tapasztalata? telefonboltban tarozékra szerettem volna érvényesíteni (vásárlás történt: 2008. 10. 14-én) de nem fogadták el:( (2009. 10. 14-én vittem be)
Azt mondták, az utolsó napra már nem vonatkozik.
Miért nem úgy szerepel akkor a papíron, hogy a vásárlástól számított 1 év - 1 nap???
Most beírtam a panaszkönyvbe, kíváncsi vagyok a fejleményekre, csak bosszant, hogy ismét a kisemberről nyúzzák a bőrt! (egy töltő kábelről, ami megtörik ahol jön ki a falból és egy fülhallgatóról van szó, amelyiknek lemállott a gumija)
Véleményeket, tapasztalatokat várok.
lányok, új szolgáltatás a portálon:)
Jelküldés. Nekem nagyon tetszik, ti mit szóltok hozzá?
bár aki járt már az nlc-n ott találkozhatott ilyesmivel, csak az nem adatlapra ment, hanem fórumba.
Én is a rómain laktam 1,5 éves koromtól egészen 20 éves koromig, de szerettem ott:)
EGy darabig a városból volt elegem, mert kevéssé fejlődött, minden Bp központú volt és állandóan el akartam költözni. Még egyszer Gödöllőn is néztem albit, csak el innen. Akkor felvettek volna dolgozni az Avon központba. aztán végül mégis maradtam:)
vicuska013: mennyibe kerül az a Boro formakenyér és mekkora (0,75 vagy 1 kg-s) ?
Én pl. imádom a szendvicskenyeret, van összenyomós sütőm, de ritkán csinálok, mert "sima" kenyérből faragóművésznek kell átavanzsálni, hogy beleszabd a kenyeret:DD A toastkenyér meg drága:( Néha a Lidl-ben szokott lenni akciózva, talán 79,- ft-ért volt legutóbb. Utána felment 139,- re, mostanában nem figyeltem mennyi. De imádom a melegszendót!
A Széchényis kenyereket én is jobban szeretem. Meg a sajtos pogijukat(Vincellér szintén kedvenc, de az ára miatt kilőve) A gyökérkenyeret épp a múltkor kóstoltam, de nem ízlett:(
A Boróban tényleg drága a péksüti (kifli, zsemle) mikor nyitottak pár éve tényleg szemmel láthatóan nagyobb volt, mint az átlagos (akkor 20 ft-tal kezdék) de mostanra összement, viszont az ára megnőtt:S
Nekem itt a ketchupos szív (vagy papucs) a kedvencem. Nyami! Csak 170,- ft és egyre kisebb:((
A csigákat nem szeretem, mert csak a közepe finom, ahhoz viszont drága, hogy üres kanyarokat egyek:D
Sziasztok!
Na, meg volt az egy órával többet alvás:DDD
Most megyünk sétálni, unom már, hogy örökké a lakásban vagyunk egész hétvégén. Tegnap este előre megfőztem, most semmi dolgom. Legalábbis nem keresek, bár lenne mit takarítani mindig:)
Kint a jólevegőn fogok olvasni, viszem a könyvemet is. Imádom:D
Pékségbe ha járok, mindig vagy a Boró-ba vagy a Széchenyibe járok, attól függ melyik esik útba. Mostanában mindig ott a piacnál lévőket látogatom. Nem tudom ti miket vesztek ott, nekem minden drága:(( A Zénó-ban egyszer jártam, talán zsemlét vettem, de akkor nem volt húzós anyagilag:) Szerintem egy kutya. Annyi a pozitívum a széchényist tekintve, hogy zárás előtt talán 1 órával olcsóbban adnak dolgokat vagy 1-et fizet 2-t vihet akciót kreálnak.
Szép jó reggelt!
Igen ZÉNÓ-pékség a neve, de a termékei olyanok, mint a BORO-pékségé. AZ ízvilága és az árai is:(
TUdom, hogy megszűnt:) Miért irod?:) BORO-jellegű pékség van, elég magas áron árulnak:(
Butorozott, bútorozott... Szerintem, pedig jó ajánlat, lehet elfér az ő bútora is ott, egy nézést megér:) Ennél jobbat nem kap. AZt írtad nem sokáig maradthat az albiban, ahol most van... Hát akkor, az utcára akarja vinni a bútorait??
Az elkerülő forgalom miatt teljesen elcsendesült a falu. Régebben szőrnyű volt, hogy akkora forgalom volt, de az tartotta életben, a falut. Tudom már város, de szerintem nem sokáig, a 4000 lakos kevés ahhoz,hogy város legyen, valami mást is fel kéne mutatni. Solttól is visszavették a városi jogokat páréve.