Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Dr.Varga Zsolt nőgyógyász Eger fórum

Dr.Varga Zsolt nőgyógyász Eger (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
2014. okt. 25. 23:40
10000 azt hiszem még mindig, terhesgondozás második alkalomtól 7.
104. Kitti22
2014. okt. 23. 06:34
Mennyi most Zsoltinal a vizsgálat?
2014. okt. 15. 10:40

Nekem is Varga volt az orvosom. Nagyon figyelmes, kedves volt, sokat törődött velem. Amikor szülni mentem, pont bent volt, mert több "gondozottja" is szült akkor éjszaka. Velem a vajúdás idején is ott volt, ha nem is állandóan, de majdnem.

Mivel magánrendelésre jártam, és tudtam, hogy pénzt nem fogad el, így a hathetes kontrollra ajándékot csináltattam neki, és abban rejtettem el egy jelképes összeget. Jól esett, hogy meghatódott.

Én csak ajánlani tudom. Nagyon jó szakember, nagyon emberséges, és figyelmes.

2014. okt. 10. 20:37
Nekem ő volt a fogadott dokim,aztán amikor szükségem lett volna rá,éppen olyan állapotban volt,hogy jobb ha be sem jött a kórházba....Szülés előtt váltottam orvost és kórházat!!Nem bántam meg!!!!
2014. aug. 31. 19:41

Én amikor meg akartam bizonyosodni a terhességemről, Kövesdre mentem az SZTK-ba. Nem volt választott dokim, éppen Tárczy doktor úr rendelt. A terhességemet megerősítette és mivel első baba, nagyon boldog voltam, de ő a tényt teljesen semlegesen közölte velem, rám sem nézett, nem is gratulált, ez egy kicsit ez rosszul esett...

Utána felkerestem Egerben a magánrendelésen dr. Varga Zsoltot. Gondoltam inkább fizetek, csak bánjanak velem emberként...Az első pillanattól kezdve figyelmes, alapos és nagyon empatikus volt. Először azt gondoltam, hogy a "pénz" miatt, de amikor kérdésem volt és telefonon hívtam, mindig készséges és segítőkész volt. Később már az SZTK-ba jártam hozzá és ott is kedves volt, emlékezett rám (ez sok dokinál ritka) és a nevemen szólított. A szülés is nagyon jól ment vele és pénzt nem fogadott el. A terhesség után is felkereshettem akármi kérdésem, vagy problémám volt.

Én csak ajánlani tudom mindenkinek, mivel remek szakember. Még szeretnék gyerekeket és biztos vagyok benne, hogy csakis őt fogom választani!

2014. jún. 21. 08:56

Én 2013 decemberben szültem Egerben, semmi negatív élményem nem volt. Varga Zsolt volt az orvosom, minden rendben volt, bejött a szülésre, a vajúdásra nyilván nem és nem is hiányzott akkor! Szülés után minden nap bejött+ amikor szóltak neki, hogy bőgök akkor is jött beszélgetni.

6 hetes vizsgálaton adtam volna neki a borítékot és annyit mondott, hogy nem tartozom semmivel. Igaz előtte én csak a magánrendelésén voltam, de csak a kötelező vizsgálatokkor.

Nővérek és csecsemős nővérek kedvesek voltak.

99. Kismama2013 (válaszként erre: 95. - Ficankolo)
2014. ápr. 28. 21:17
Most, hogy a kislányom elmúlt hat hetes, jó szívvel tudom ajánlani az ózdi kórházat! Az egri eset után én átmentem oda, és össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Dr Khalid Bushra volt az orvosom, és iszonyúan meg voltam elégedve vele. A magánrendelésen 3000 Forintot kér, a szülésért harmincat adtunk, és nagyon hálás volt. A szülést gyorsan vezette le, egytől hatig megszültem. Nyilván a fájdalom nem marad egy kellemes emlék :), az ellátás viszont igen! A doki végig bent volt velem, pedig előtte két napig ügyelt, hulla fáradt volt.. egyszer elaludt az asztalon szegény,még a vajúdás alatt, de nem ment át a szobájába, ahol ágy is van, hogy na, majd jön a kitolásra.. A szülésznő is nagyon aranyos volt, ott segített ahol tudott, pedig nem volt választott. Utána külön szobába kerültem, nem a pénzt hajtották, maga a doki mondta, hogy nem kell magánszobát fizetnem addig, amíg meg lehet oldani, hogy egyedül legyek.. így a babával együtt voltunk egy négyágyasban végig. Ha kértem, elvitték pár órár, hogy tudjak aludni egy kicsit, és mindenki nagyon kedves volt.
98. NKriszta1 (válaszként erre: 95. - Ficankolo)
2014. márc. 11. 14:17
Ha megteheted, keress másik kórházat, ne az egrit. :)
97. NKriszta1 (válaszként erre: 91. - Kismama2013)
2014. márc. 11. 14:04
Nagyon szépen jellemezted az egész Egri Kórházat. A szülészeten minden orvos ilyen !!!! Szomorú, de mindenki a pénzt várja és még az alapvető kedvesség sincs meg érte. Nincs felelősségük és nem is érdekli a dolog őket. Az ultrahangon lévő nők is mogorvák, fel sem öltözöl és már küldenek ki, nem hogy még fotót kapnál. Az a 70 000 Ft pedig nem is annyi, mivel ez az alap, annál "illik " többet adni, bár lehet a doki be sem megy az egész szülésre. Volt olyaan orvos, aki szülés előtt szólt egy héttel, hogy ne haragudjon megy nyaralni 2 hétre (!!!) és nem mondja vissza, mert már egy éve lefoglalta. Könyörgöm 1 éve ( ! ) akkor már mikor először ment hozzá a kismama tudta, hogy valószínűleg ugysem tudja vállalni a szülését, DE a pénze kellett a magánrendelésen. Kár, hogy senki nem nézz a körmükre és megcsinálhatnak bármit.
96. zsuga bubus (válaszként erre: 95. - Ficankolo)
2014. jan. 13. 21:10
Jó szívvel nem tudnék ajánlani senkit...:(
2014. jan. 13. 08:33

Sziasztok!

Nem tudom én is kit válasszak dokinak. 18 hetes vagyok. Kelemen?

94. Kismama2013 (válaszként erre: 93. - Zsuga bubus)
2013. okt. 21. 20:00

Igen, ezzel én is pontosan így vagyok.. A poén az egészben az, hogy azóta lépten-nyomon belebotlom a "drága" doktor úrba Eger utcáin..:)

Nem tudok mást mondani, el Egerből szülni!

93. zsuga bubus (válaszként erre: 91. - Kismama2013)
2013. okt. 10. 06:51
A "kedves" Fr... doktor úr mindenkivel ilyen lekezelő.Én sajnos majd egy hónapig feküdtem az osztályon,mire megszültem,mert GDM-es lettem,tudnék mesélni.De elkeserítő,én szeretném minél hamarabb elfelejteni azokat a szörnyűségeket amiket átéltem.
92. Lia29 (válaszként erre: 91. - Kismama2013)
2013. okt. 4. 16:07
nem találok szavakat.Teljesen meg vagyok döbbenve. :(
2013. okt. 3. 19:32

Sziasztok!

Hetek/ hónapok óta olvasgatom a fórumhozzászólásokat, magam is szülészorvost keresve.. Megdöbbentett, hogy ha valaki ajánlott is orvost, arról előbb- utóbb rémhíreket olvastam. Nos az elmúlt pár nap tapasztalatai alapján már nekem is van történetem.. A legelső az, hogy vagy a terhesség elején rögtön választasz orvost, vagy húzz el Egerből!! Én Petrovai Zoltán Doktor Úrhoz jártam eddig vizsgálatokra, és vele nagyon meg voltam elégedve.. Nem mindig "nagyon kedves", hiszen leterhelt, sokat dolgozik. Kértem őt, hogy válallja el a terhesdondozásomat, majd keresek szülészt a végén.. nagyon kedvesen mondta, hogy a sok beteg után egyszerűen nincs lelki ereje ahhoz, hogy kellően figyelemmel kövesse a terhességemet. Oké, keressünk orvost.. Rokonom Dr. Szántó Holló Györgynél szült, nagyon szerette, alapos, jó orvosnak tartotta. Ő most nem vállal terhest, mert csinálja a szakvizsgáját.. (Ha valakinek szüksége van a számára, szívesen megírom, mert azt mondta májustól újra vállal majd gondozást, csak nekem az már késő.. ) Jó, keressünk tovább.. : Kelemen az egyik ismerősömet otthagyta vajúdni, rá sem nézett, mígnem már fájása sem volt, épphogy megmentették a kicsit, aki azóta is beteges, gyenge kislány.. Bagdánt nagyon dícsérték, de hozzátették, már kicsit "kiöregedett".

Személyes tapasztalatom két orvossal van. Pár napja éjjel erős, menstruációs jellegű görcsökkel vitt be a férjem a kórházba.. Virág Doktor vett fel, iszonyatosan kedves, aranyos, és alapos volt. Kérdezett a munkámról, egyéb körülményeimről, megpróbált rájönni, mitől görcsölhetek.. Pár nap ágynyugalom, ultrahang holnap, aztán majd meglátjuk.. oké, az éjszaka eltelt, a nővér sokszor bejött, hogy jól vagyok-e.. Mondom miért is van ilyen rossz híre az egri szülészetnek?? Hiszen mindenki kedves.. Másnap aztán megtudtam.. Reggel hatkor azzal ébresztettek bennünket, hogy azonnal keljünk fel, és pakoljunk el magunk körül mindent, igazítsuk meg a párnát, feszesen álljon a paplan, mert vizit lesz.. Kelemen volt, meg Hernádi.. Meghallgatták a rezidenstől, hogy mi a bajunk, annyit sem kérdeztek, hogy vagyunk, mentek tovább.. Elküldtek bennünket ultrahangra, de nem ott az osztályon csinálták, hanem át kellett mennünk a másik épületbe, ahová egyébként is járunk ultrahangra.. A lánynak, akivel én mentem, olyan görcsei voltak, hogy menni sem tudott, én a magam görcseivel húztam- vontam magam után, mert nem segített senki.. A nővér még utánunk szólt a folyosón, hogy haladjunk már, ne úgy menjünk, mint a tetű... Megcsinálták az ultrahangot, a kicsikém él, mozog, én örülök.. ami a papíron van, nem értem, és nem is mondják, mit jelent.. Visszamentünk, ahol közölték, hogy várjunk az orvosra.. Reggel kilenc volt.. Délután háromig néztük, ahogy a "kedves" Fr... Doktor Úr ügyeletes orvosként fogadja a magánbetegeit,nem kicsit fogyott a türelem.. elkövettem azt a végzetes hibát, hogy a folyosón megkérdeztem tőle, mikorra várható a vizsgálat, szeretném tudni, jól vagyunk-e, mik a további teendők, stb.. Elkezdett kiabálni, hogy azonnal húzzak a szobámba, majd jön.. Jött is, beparancsolt a vizsgálóba, föl az asztalra.. Nem egyszer vizsgáltak már, de ilyen durva még soha senki nem volt velem..Mondhatni kegyetlenül nyomkodta hasamat, közben gúnyosn kérdezgette, hogy na, fáj, fáj? Nem fájt.. a lelkem fájt, amiért embertelenül bánt velem a lehető legkiszolgáltatottab helyzetben, amiben egy nő lehet.. A türelmem a végéhez ért, amikor azt kérdezte, hogy mit képzelek magamról, ki vagyok én? Mindenről lemondva csak annyit mondtam, én egy közel harminc éves terhes nő vagyok, aki az első gyermekéért aggódik. Csak ennyi vagyok. Erre ő, hogy én csak egy vagyok a sok terhes közül, az én gyermekem semmit sem jelent a többi között.. Mondom, talán Önnek nem, de nekem a világon mindennél többet jelent.. Elkezdett kiabálni, hogy ne feleseljek, ki vagyok én, mit képzelek magamról, hogy jövök ahhoz, hogy egyáltalán visszaszóljak neki.. A rosszullét határán voltam, de csak megkérdeztem: miért doktor úr, miben különbözünk mi ketten? Hát nem vagyunk ugyanolyan emberek? A válasz: nem. Tehát én még csak ember sem vagyok hozzá képest.. Tudta, hogy túllépte a határt, idegesen elkezdett magyarázni, hogy ha valami baja lesz a gyerekemnek, annak nem ő lesz az oka. Mondtam neki, én csak haza akarok menni, ne aggódjon, nem fogom feljelenteni.. Erre nagy flegmán megjegyezte, hogy nézzek szét, én egyedül vagyok, de vele itt a nővér tanunak.. Akkor néztem a nagyon megrendült nővérre, aki halálra vált arccal követte az eseményeket. A doktor ezután fölállt, és anélkül, hogy elmondta, mi a helyzet, vagy hogy hazamehetek-e egyáltalán, kiviharzott a szobából.. A nővér ottmaradt velem, és nagyon kedvesen, bár ő is nagyon kiborulva vigasztalni próbált.. Azonnal összecsomagoltam, és hazajöttem.. A papírjaimat nem adták ide, menjek vissza érte másnap. Az éjszaka kicsit nehéz volt, rámtört a migrén, de egy kiadós hánynás után elaludtam.. Másnap elmentem a papírokért, amint természetesen az állt, hogy önkényesen elhagytam a kórházat. Sebaj, így történt.. Körbekérdeztem, és Ózdot választottam, ahol minda négy szülészorvost dícsérték.. Végül dr Khalid Bushra ellett döntöttem, aki végtelen kedvességével, alaposságával, és emberségével minden kételyemet elűzte. Azóta jobban vagyok, a pici tökéletesen fejlődik. A doktor úrnál eddig egyetlen egyszer voltam magánrendelésen, ahol 3000 Forintot kért, azóta szakrendelésre hív a kórházba, de nem fogad el egy fillért sem. Ellentétben Fr... doktorral, akinél egy vizsgálat 7000, a szülés pedig 70ezer. A háta mögött "a bűvös hetesnek" becézik.. Khalid doktortól kérdeztem, kell-e majd szülésznőt fogadnom, mert Egerben kell, de azt mondja( és más is azt monda aki nála szült), hogy nála a terhesgondozás a szülés végéig tart, ő bent van a szülésnél.. Állítólag minden nap meglátogat a szülés után is, sokszor kér fotót a piciről.. Nekem is ajándékba ad néha képet, mikor ultrahangot csinál, merthogy pl. milyen aranyosan simogatja az arcát a pici, ezt igazán meg kell örökíteni..

Kedves leendő anyukák, az orvosok is emberek, mint mi, terhes nők. Annak kell lenniük, minden helyzetben.. pénzért, és anélkül is. Ez az én történetem, egy percig sem állítom, hogy dr. Fri.. bizonyosan mindenkivel ilyen. Sőt, biztos, hogy nem, csak én nem voltam szimpatikus, rossz napja volt, stb. De biztos, hogy megengdhetjük magunkak, hogy egy-egy rossz napon állattá váljunk???

2013. szept. 17. 17:33
Engem ő császározott két hete!
89. 5ff1e8cc35 (válaszként erre: 85. - NKriszta1)
2013. júl. 29. 13:49

Kedves Kismamák/Anyukák!


Nálunk a családban 2-en szültünk nála idén (2013 júniusában)-nem kellett másik orvost választanuk sem nekünk, sem az utánunk szülőknek.

Mellette volt egy nagyon jó szülésznőnk, akivel nagyon jól össze tudtak dolgozni, a szülés komplikációmentes volt.

Terhesgondozásra is végig hozzá jártunk (magánrendelésre), és mindig alaposan megvizsgált. Ha bármi kérdésem volt a 9 hónap alatt és felhívtam, mindig segített.

Elképzelhető hogy történtek a keze alatt "balesetek" ezt nem kérdőjelezem meg. De kinél nem?

Valakinél pedig muszáj szülni.

És.. nem mindig minden az orvos hibája ám! sajnos előfordulnak olyan esetek, amikor tehetetlenek ők is aztán mégis rajtuk csattan az ostor.

Összességében semmi negatívumot nem tudok mondani, mindenki maga dönti el kinél szeretné világra hozni a kisbabáját!

Jó egészséget mindenkinek!:)

2013. júl. 17. 21:16
Én a szülésemkor sem. És már kétszer volt gyógykaparásom nem fogadtam orvost. Így minden ügyeletes foglalkozott velem. Így is megvoltam elégedve. Én már annyiszor voltam nőgyógyásznál, hogy anyagilag nem bírnám.
87. ódri85 (válaszként erre: 82. - Lia29)
2013. máj. 28. 15:09

Szia!


Én márciusban szültem a kislányomat itt Egerben,Fricz doktornál császár után simán,3 és fél óra alatt minden komplikáció nélkül.Támogatta a sima szülést az egész terhesség alatt, így császár után is.Az első babám is nála született.Beszéltünk a komplikációkról is.Az előző szülésemnél fájásgyengeség miatt volt császár,most 3 ujjnyira tágulva értünk be a magzatvíz elfolyása után,3 óra múlva meg is született a babám,épen egészségesen.Senkinek eszébe nem jutott hogy műteni akar,hiszen szépen alakultunk,nem volt indok a császárra.A szülés után volt egy altatásban történő betapintás,ennyivel tért el mint más normális szülés.De hát ég és föld a két szülés,gyógyulásilag és mindenhogy,testileg,lelkileg.Nem tudom más orvosnál hogy működik ez,de nem szentírás hogy nem lehet császár után simán szülni ha minden rendben van.

86. szeszi22 (válaszként erre: 70. - Bedi0801)
2013. máj. 24. 15:21
Szia én Szántóra szavazok
2013. máj. 14. 22:45

Dr. Varga Zsolt egri nőgyógyász ellen jelenleg is több per folyik, ugyanis volt sérült és halott baba is. Az egyik pernek köszönhetően felfüggesztést kapott, így a szülés levezetéseknél nem lehet jelen !!!

Bár az orvos elsőre nagyon kedves, igazán kedvelik a kismamák, a szülésekre sok esetben be sem megy vagy csak az utolsó pillanatban. A magánrendelése ellenben éjszaka és hétvégén is nyitva áll, barátnőmet éjjel 1 órára hívta be !!! Nem délután, hanem éjszaka ! Aki most keres orvost csak a szülésig tud hozzá járni, a szülésre más orvost kell felkérnie. Kívánok mindenkinek boldog kismamaságot és egészséges csodaszép kisbabát !

84. Lia29 (válaszként erre: 72. - Mubby23)
2013. márc. 23. 14:24
Igen!
83. Lia29 (válaszként erre: 59. - 9d68bc425f)
2013. márc. 23. 14:21
Magánrendelésre jársz?Megkérdezhetem,hogy tudod-e mennyiért vállal szülést,mert nekem is őt ajánlották.
82. Lia29 (válaszként erre: 36. - Pedigre)
2013. márc. 23. 14:07
Szeretném megkérdezni,hogy te melyik nőgyógyászt tudnád ajánlani.?A kisfiam császáros volt és úgy hallottam Egerbe nem engedik hogy császár után a második simán szülessen.:( Én voltam mióta terhes vagyok Vargánál,de én még kedvesnek se nevezném,inkább felületesnek.
81. Myrika
2013. márc. 21. 21:36

Mindannyiunknak más a véleménye róla-ez természetes.

Mikor anno hozzá jártam, nekem is mondtak róla sok rosszat és kevés jót, de bíztam benne. 22.hetes terhességemkor megállapította az ultrahangon, hogy a kisfiam fejecskéjében a bal hátsó agykamra jóval tágabb mint a másik -terhesség végére a 2x-e volt a jobb oldali normál méretűnek- ...és őszintén elmondott minden lehetőséget, mi történhet de csak a jóra biztatott.

A szüléssel kapcsoltban -ami már tuti 100%-ék császárként dőlt el- is elmondta, hogy végigcsinálhatjuk együtt is, de ha baja lesz a kisfiamnak akkor Debrecenbe fogják vinni és így jobb ha odamegyek szülni és nem szakítanak el minket egymástól-így Debrecenben szültem. Hála a jó Istennek semmi problémánk nem lett szülés után és egészséges 3éves kisfiam van! :)

Emelem a kalapom előtte mert nagyon sok embertől köztük orvosoktól is hallottam, hogy egy ilyen uh-ból nem könnyű kiszűrni egy ilyen problémát és ha nem vette volna észre akkor a természetes szülés tragikus kimenetelű lett volna. Köszönöm, hogy elolvastátok. :)

80. Timi H (válaszként erre: 79. - 342402de6d)
2013. márc. 21. 15:10
Nem egy kész életbiztosítás.... ugye....
79. 342402de6d (válaszként erre: 78. - Timi H)
2013. márc. 18. 14:40
Ugye?!
78. Timi H
2013. márc. 18. 14:37
Hozzá?! Isten ments! Nem is értem miért ülnek a kismamák a rendelőjében éjjfélig....
77. Pedigre (válaszként erre: 67. - Toto28)
2013. febr. 28. 13:36

Kedves toto!


Olyan, hogy legjobb, talán nem is létezik, mindenkinek más az igénye. Több jó szakorvos is van szerencsére, akikhez bátran lehet fordulni. Ha én várandós lennék, most biztosan Dr. Szántó - Holló Györgyöt keresném meg, és akár utána mennék Pestre is...De bizalommal lennék Dr. Kovács Sándor felé is, akkor is, ha a következő alkalommal nem ismer meg..:) ( nem jó az arcmemóriája) :) A dolgát viszont tudja, vizsgálatokat nem bagatelizál el. Az időseket ( Hernádi, Vörös, Hercska ) kerülném. Sztk-ban szívesen ad tanácsot Petrovai doktor, de gerincproblémája miatt szülést nem vállal. Talán úgy is fogalmazhatnék, hogy nem is lenne szükség fogadott orvosra, a szülésznő nagyszerű segítség egy normál, természetesen zajló szülésnél. Ha viszont komplikáció van, akkor legyen az orvos a helyzet magaslatán és CSELEKEDJEN! Ne siettesse a szülést, mert lejár a műszakja, ne indítson ügyeletben szülést,mert úgy kényelmes neki.

A Varga Zsolt népszerűsége bizonyos fokig érthető számomra. Emberileg elvarázsolja a nőket. Szakmaiatlan magatartása viszont felháborító. Nem is részletezném dolgait, de az biztos, hogy a legtöbb sérült, oxigénhiányos és elhalt magzat az ő nevével fémjelzett... Döntsön mindenki saját belátása szerint, én jó egészséget, egészséges babákat kívánok mindenkinek!

76. Pedigre (válaszként erre: 71. - Mandragóra66)
2013. febr. 28. 13:10
Szia! Nagyon régen jártam erre, de most valami azt súgta nézzek be. :) Klimaxos gondokkal? Aki a kismamákkal alaposabb, az valószínűleg a klímaxban is odafigyel... Talán Dr. Kovács Sándor, Dr. Kovács Kázmér, most még megtalálod Dr. Szántó-Holló Györgyöt is. Ő a legodaadóbb, leglelkiismeretesebb jelenleg az egri osztályon...nem is marad itt..már megvan a helye pesten. Klímaxban én alkalmaznék természeti gyógymódokat ( homeopátia, gyógynövények), természetesen ebben jártas orvossal konzultálva. A bükki füves Gyuri bácsinak is biztosan volna ötlete a problémádra. Remélem segítettem valamit. Üdv.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook