Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Nem tudom hogy kell naplot írni. Nekem így könnyebb ha beszélgetek veletek és a képek mindent elárulnak 😔
Hat persze hogy nem o. Nem ertem, nagyon sok hasonlot latok sajnos. De nagyon magyon szep cicid lesz ebben biztos vagyok es nekem is az lesz😊 csinalsz majd naplot? Vagy majd beszeljenek a kepek?
Szóhoz sem jutok .
A te képedet fogom megmutatni mint álom cici csütörtökön Kovács dokinak ha megengeded. Dögös lettél nagyon bár elötte is csinos voltál.
Köszönöm hogy megnézhettelek. Mihamarabbi gyógyulást neked 🌷❤😀
Szia kopogtam, beengedsz 😊
Teszek fel fürdőruhás képet. Olyan a cicim mint egy öreg nénikéé. Úgy lóg a felvarrás után.
Nem ő volt ,de remélem helyre hozza. Csütörtökön megyek hozzá konzira Győrbe.
Koszi:) de jo lesz neki sze ciciket kap o is:) nem nezem most a tobbi forumot, mert igy is tul sokat porgok ezen
Dokinkhoz megy konzira korrekcio miatt. Hozzaszolasaibol kovetkeztetve. 😉
Meselnel magadrol? Lattam a. Kepeket es van egy olyan erzsem ezt nem a Kovacs Dr keszitette.
Sziasztok most találtam rátok 😲
Köszönöm szépen 😘 neked is lesznek meg poci is meg minden ❤️ De a legfontosabb a szived a természetet az màr Most gyöngyürü 🤗
Csoda dudak lettek!!!!! 💙💙
Én is azt hallottam, hogy az olyan alapba, ami mirigyes és szinte nulla zsír, nem való a kerek, abba anatómiai kell (enyém). Akiéban van zsír is, ott többet lehet variálni.
Azt mondjak, hogy alkati is, ha nagyobb alapba teszik a kerek imlplit akkor azt is tudják úgy helyezni, hogy természetes hatasu legyen.
igen! nekem az impli 6 centis projekcioja 5 cm növekedést jelentett mellbimbonal!
hahaha 😁😁😁😁 én Szabinaval beszéltem anno, hogy meret dilemmaim vannak, lehetne eggyel nagyobb? 🙃 annyira megkönnyebbült és jót röhögünk 😁
felemelt kézzel tok olyan szemből mintha anatómiai lenne. oldalról meg mindig dundi kerek, bár sokat alakult, sztem
😄 meg mindig kb 2-3-1/3 aranyaim vannak, az alsó pólus nem akar alakulni, túl feszesen a szövetek, és a tubularis ciciknel ez jellemző is... amúgy tok bepuhultak, van “ringasuk” 🙂
😂
Ebben szinte biztos voltam 😁
Köszi de ari vagy nem rég keltem El vagyok 😊 naplomba irtam pàr sort meg 1 képet raktam
Nagy kókánymester vagyok!
Láttad volna, hogy megszereltem szemöldökcsipesszel és körömlakkal az ellipszistrénert! Tiszta MacGyvernek éreztem magam! :D
beszarás micsoda spéci ötletek.. :D :D :D
Hááát, én sosem próbáltam ezt, de végiggondolva amiatt tűnik jobb ötletnek a több melltartó felvétele, mert a kis szivacsok egymásra pakolva csak előre fogják növelni a mellméretedet, az implant pedig körbe, az egész melleden növeli.. Ezt a minden irányba növekedést jobban tudja érzékeltetni a több melltartókosár egymásravétele, valahogy természetközelibb formát tud mutatni szerintem..
Sok sikert mára!
Aztán majd jelentkezz, amikor jobban vagy!
Ki fogok próbálni :) Vaaaaagy, kiveszem az összes fürdőruhámból a szivacsbetetétet (úgysem lesz már ra szükség 😎) és beteszem egy sportmelltartoba. Akkor a lényeg h 5,6 cm-re “csúcsosodjon” előre?!
Nagyon izgi!!!! Szep ciciket szep hasat!!! Par ora es kesz is vagy💙💙💙💙
Én így csináltam és nekem bejött. :)
Vagy ragassz a falra a sarokból indulva egy szabócentit, vele szemben szintén a fal mellett rögzíts egy kamerát/telefont (pl macskabútor tetején ideális :D ), dőlj a falnak, hogy a centi melletted legyen, tehát oldalról vegyen a kamera/telefon. Időzítővel katt egy kép. Fölveszel pár push-upot, rá trikó, ismét falnak dőlsz, katt egy kép. Még egy push-up, még egy kép, s a végén, mikor összehasonlítod a fotókat, a centin látod a projekciót. Remélem, érthető, amit írtam.
Így nem kell a PS-pal mókolgatni.