Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Jesszum pepi😊
Összesen nem volt 45 melltartóm mióta megnőtt a cicim tinikoromban 😀
Tiszike, ha olvasod...
Az egyik napló hozzászólásnál írtad, hogy a PU impli extra magas legyen. Kíváncsi lennék, hogy miért jobb, mint a magas projekció? Esetleg másoknak ezzel kapcsolatban tapasztalat?
Köszönöm 😀
Csak a véleményed mondtad, ahogy én is.
Én is utálok hitelre vásárolni, a lakáson kivül nincs is más. Ettől függetlenül azt gondolom, h sokan a korrekcióval nem terveznek, csak az elsővel. Laikusként én is úgy jöttem ide, h egyszer megcsináltatom aztán csókolom, kitart míg élek. Ezért is jó, ha több dolog is felmerül és beszélgetünk róla. 😉
Én meg jól lehurrogtam.
Biztosan van úgy is ahogy mondod.En nem nagyon szeretek hitelre vásárolni,persze nagyobb dolgokat nem tud az ember másként megvenni,autó,lakás,ilyesmi,legalábbis a többség nem.
De ilyen belátható időn belül összegyűjthető összegbe kerülő dolgok,pl nagy tv,drága telefon,új cici😉 hát én inkább kifizetem egy összegben.
De ez csak én véleményem,mindenki csinálja ahogy tudja.
Nem akartam goromba lenni😇
Hát igen,de akkor még mindig tudod hitelre korrekcioztatni.
Nyilván mindenki úgy csinálja ahogy akarja,én tuti nem vennék fel hitelt,de nem is ez a fórum témája.
Na de képzeld el.
Nincs pénzed,veszel fel kölcsönt és nem sikerül a cici.
Akkor mi van?
Itt Németorszagban olvastam fórumon lányt aki emiatt kénytelen az elrontott cicivel élni míg nem törleszt.
Persze ha valakinek belefér a havi törlesztő,akkor hajrá,bár én inkább felretennem és ha megvan az összeg csak akkor mennék.
Mert bármi történhet és akkor mi csináljon szerencsétlen,ott áll hitellel a nyakán,elrontott cicivel...
Az ilyen típusú hiteleknek kb annyi a kamata mint a személyi kölcsönnek,vagy mint egy hitelkartyanak.
Abszolút nem éri meg
Sziasztok.
Érdeklődnek hogy Kovács dokinal nincs lehetőség részletfizetésre?
Igen,amiatt kell.
Igazából tök mindegy,ahogy mondod,úgyis annyit vág amennyi szükséges.
Csak vágna már 😊
Még három hónap várakozás,utálok várni,el sem tudom képzelni,hogy valaki fél évig,vagy még annál is tovább vár a műtétre.Az nem az én idegrendszeremnek való 😂
Ami nekem feltűnt ezzel kapcsolatban,hogy akinek első impli és felvarrás annak rövidebb az alsó,akinek implant cseréje van és felvarrás,annak meg hosszabb.
Nyilván ha szükséges vágjon amennyit kell,de nem repesek azért,hogy konkrétan az egész alsó ív egy nagy heg lesz.
Tudom,gyönyörűen varr,alig fog látszani,csak míg gyógyul ugye.
Felvarrásnál a cici alatti vágás mérete mitől függ?
Látom,hogy valakinek egész kicsi,valakinek meg teljesen fel van vágva alul.
Én nem fogom leenni,a kölyöktől maradt néhány előke,majd felkötöm ha eszem 🤣🤣🤣
Dehogy marad puffancs,majd jövő hétvégén terjunk vissza erre 😉😚