Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Nekem ugyan nem plasztikai, de nagy muteti hegemen segitett a dermatix , en tudom ajanlani:)
Ja. Gondolom az az ágy. Biemer. Vagy hogy írják....
csajok mi az a heg kezelő ami segít a kifeheritesben is? meg full vörös a hasi hegem. contratubexre allergiás vagyok, a cicaplastot hasznalgatom de nem látok valtozast, bio oil is itt figyel a polcon de 40 fokban nem szeretem magamra kenni. dermatix ultra elég drága, de ha bárki tud biztatot írni róla, megveszem. a dokit kérdeztem mit vegyek azt mondta ő csak valami gépben/kezelésben lát értelmet de elfelejtettem a nevet...
Nem feltétlenül. Egyeztetsz telefonon, elmondod mit szeretnél, Ő elmondja mit javasol, és végül közös nevezőre juttok. Olvastam is olyant, hogy valaki nem is volt nála konzin, műtéti időpontot egyeztetet, küldött képeket, a műtét előtti napon érkezett, este konzi, kiválasztották a méretet, ami más lett mint amit a képek alapján javasolt, és másnap reggel műtét. A Doki a világ legrugalmasabb orvosa.
Ha messziről mész fel szokott ajánlani telefonos konzit.Vagy műtét előtti nap/reggel konzit.
Nagyon rugalmasak.
Az implit ő ajánlja,nem mi kértük..Persze a formába/méretbe van beleszólásod.
De így már nem fog emlékezni rám és le sem mért. Ezért is kérdeztem kinek milyen implant jött be .
Miért kéne 2konzi?
Ha eldöntötted hívd fel.
Rendeljen be több méretet.
De felvarrás+impli néha nem sikerül azonnal.
Köszi lányok nem sértődtem meg csak fura de így is megtudom amit akarok. A lényeget megtudtam ha akarom az implamt cserét mindenképp el kell mennem mégegy konzira. Csak gondoltam ha esetleg nem csak a felvarrás mellett döntök ott helyben van valami ami jó lehet nekem. Nem akartam két műtétet a vérhigitó miatt.
Ahogy én láttam jó néhány Kovácsos lány az ismerősöd. A klubba bekerülés nem jelenti a tagok naplóihoz való automatikus hozzáférést.
Csak Natrelle és Polytech implivel dolgozik egyenlőre.
Nekem Natrelle van.
A lényeg, hogy mindkettő jó minőségű,és ha jól tudom "örök" garanciás.
Emlékeim szerint, amióta én itt vagyok, szinte mindenkinek Polytech implit tett be..
Addig is míg eljön a szabály szerinti idő, tényleg szívesen segítünk itt is, bármit kérdezhetsz.. 🙂
ott sok esetben már kicsit személyesebb témák kerülnek szóba, nem is feltétlenül lennének hasznosak a műtéted szempontjából..
Erre van ez a fórum, a nagy mellplasztikas, plussz kopoghatsz naplókba.
Ezen nem kell megsértődni. Létre lett hozva egy klub, ami feltételekhez van kötve. Ha egy emberrel kivételt teszünk, más is joggal követelheti ugyanezt. Nem teszünk kivételt. Ez a mi döntésünk.....
Itt is kerdezhetsz nyugodtan... pbm kiirta a listat kik vannak bent a klubban( ez nagy segitseg volt) ha vissza olvasod tudsz kopogni mindenkihez:) aki akar itt is fog segiteni:)
Belehalni nem fogok de még műtét elött szerettem volna tudni kinek mi a tapasztalata az implantátummal kapcsolatban amit kapott mivel három fajtát használ a doki. Nem is értem mi ez a két hónap amit meg szavaztatok ha már valakinek van időpontja műtétre ,arról nem is beszélve hogy sokat tudnátok segiteni másoknak. Na de mindegy ti tudjátok .
Sajnálom. De van egy szabály. Ezt a lányok a klubban megszavaztak, és ehhez tartjuk is magunkat. Tehát, műtét előtt 2 hónappal mar érdemes kopognod 😉😉
Szia nekem jan.11 a dátum a műtétre mert még gyógyulnia kell a szöveteimnek. Szivesen olvasgatnék a tapasztalatokról pl.kinek milyen implantátumot tett be Kovács doki. Érdemes kopognom ?
Igen. Utána néztem 😉😉
Illetve még annyi, hogy, ha beengedsz a naplódba, akkor én os beengedhetlek a klubba 😘😘
Elvileg minden feltetelnek megfelelek. ;)
Szóval. Bocsánat, véletlen elküldtem...
A következő feltételeknek kell, hogy megfelelj:
-Naplóval kell , hogy rendelkezz, melyben van a műtött területről fotód (pl, ha cici műtét, akkor a cicikről)
- van műtéti időpontod Kovács dokinál, ami 2 hónapon belüli
Infót lehet találni a nyílt fórumon és a naplókban.
Lanyok, csatlakoztam en is a Kovacsoslanyokhoz. Beengedtek? ;)
Csinaltam naplot. Es par megnyugtato szo is jol esne. Koszi, kosziii :)
Fognak válaszolni, de csak jövő héten. Kedd, szerda előtt azért ne nagyon várj választ.
Mikor én írtam Szabina másnap felhívott. Biztosan fognak válaszolni, csak hétvége van.
Ja persze jovo hetre gondoltam, hetvegen senki nem dolgozik!:) ugy alapbol kerdeztem csak, mert vannak dokik akik tudtommal nem szeretnek valaszolgatni emailekre :/
Szerintem várd meg a jövő hetet, hogy válaszolhasson.
Hosszú hétvége van!!!
Sziasztok, irtam A Dr urnak emailt tegnap, szerintetek fog ra valaszolni vagy muszaj lenne felhivni? :) kulfoldrol nem nagyon akarok haza telefonalni