Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Kedves Kovácsos Lányok!❤🍀
Szeretném megköszönni mindenkinek akik végig mellettem voltak bíztattak és támogattak a műtét előtti és a kórházi lábadozásom alatt.
Sokan írtatok priviben is igyekeztem mindenkinek válaszolni.❤
Igaz nekem kombinált műtétem volt 3in1 ,de vágjatok bele mindenkit arra bíztatok!💪
Az ébredés után mikor belenézel a tükörbe mosolyogni fogsz.🙏😄
Mekkora az a nagyobb? Mik a tapasztalataid pu implivel kapcsolatban?
Lehet kisebbet csinálni, csak lehet fel kell varrni hozzá a cicit, sőt majdnem biztos, hogy fél kell.
23 éve?!? Gondolom nem itthon csinálták.
Sajnos nem tudok olyat akinek lenne naplója és kisebbre cseréltette volna.
Esetleg megírnád az ilyen hosszútávú tapaszralatodat a pu anatómiaival?
23 év alatt nem is kellett hozzányúlni?
Én is azt kaptam 2 hónapja, és bár gyönyörű, kicsinek találom és az a bajom vele hogy egyáltalán nem “formázható”, mozdítható melltartóval sem.
Igen, én is ezt tapaszraltam. Nekem a doki azt mondta, hogy pu-ból sokkal természetesebb hatású az anatómiai mint a kerek.
Sünikek van kerek pu-ja (mirigy alatt) illetve Liamaja-nak biztosan.
Lehet másnak is van, csak én nem tudok róla.
Sziasztok!
49 éves vagyok, 23 éve hordok PU csepp alakút.
Annak idején két méret közül valaszthattam és rabeszelesre a nagyobbat választottam.
Most viszont szeretném inkább a kisebb méretet.
Van köztetek, akinek kisebbre volt cseréje?
(elnézést az ekezetekert)
PU-ból többen tetettek be anatómiait mint kereket jól gondolom, mi az oka?
Szeretnék kerek Pu-t szemügyre venni kevés saját állományú lányon.
Van ilyen napló, valakinek?
Sziasztok!
Július elejére van műtéti idopontom a Doktor úrhoz, de még mindig nem döntöttem el, hogy csak felvarrást szeretnék vagy implantot is hozzá. Az alapom 75B-C között mozog, nem igazán találok olyan munkákat tőle ahol hasonló alappal rendelkezett volna valaki és igy nehéz elképzelni a végeredményt. 285 cc kerek implantátumot ajanlott, 168 cm magas vagyok és 58 kg. Esetleg van olyan aki hasonló adottságokkal rendelkezik és már túl van a műtéten?
3 honapos PU implantätumos vagyok, kopogtam.
Az egyik nekem is kicsit feljebb van.
Lehet még az egyik ödémásabb, ezért az eltérés. Ha elhelyezkedési különbség van köztük (egyik magasabban van mint a másik) akkor az magától sokat nem változik.
Nem megy lejjebb az impli magától
Megcsinaltam!
Legyszives csak a tapasztaltabb Pu-sok jelentkezzenek!
Koszonom szepen elore is a segitsegeteket!
Liamaja pu
Viki77 pu
Soldiergirl78 pu
Honeymoon pu
Hirtelen ennyi.
Aranyosak és segítőkeszek.
Irj nekik.
Vagy kopogj.
Sziasztok!:)
Bocsi, hogy megint Pu-val kapcsolatosan kerdezek, de ez annyira uj meg nekem, es nem tudom a gyogyulas menetet.
A kerdesem az lenne, hogy normalis-e 3 hetesen, ha az egyik cici nagyon konturos, mu hatasu, a masik pedig abszolut nem..? A konturosabb az, ami nem tetszik, azt szeretnem, ha olyan lenne majd, mint a masik. Ugye majd a masik korvonalai is lagyulnak, es utoleri a masikat?
Koszonom a valaszokat!😊
hahaha köszi lányok...Doki nem említette amikor konzin voltam, h az 3 éjszakás, csak láttam a naplókban a hasműtét carabb, mint a mellplasztika.
Jajjjj... majd valahogy össze szedem addigra bátorságom, van egy év.
Igen.
Arra én is😁😁😁
Nem is tudja.🙄😘