Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Újra itt. Sorry az egy hét eltűnésért. Új bejegyzés és képek a naplómban.
Puszikák
Hivd fel oket es megmondjak a tiedet megcsinaljak e( szerintem igen) de csak onjelolt hoxas valasz... ugy is kezeld
Sziasztok, szeretném megkérdezni, cisztás mellet is fel "szabad" varrni, vagy nem ajánlott? Nagyon sok cisztám van különböző méretű (fél cm-3cm) már 15 éve. Rendszeresen járok ultrahangra, mammográfiára. Kivételt, leszívást nem javasoltak. Járt valaki hasonló cipőben? Köszönöm
Nem bántottam hanem azt mondtam hogy milyen rendes volt és leszedte amint megkértem rá. Puszi neki ❤
Kedves Süni
Tiszike megkért, adjam át a következő üzenetet:
Oda tudnád légyszi írni hogy a nyilvános mellplasztikai képét tettem anno ki. Mivel nem is volt albuma anno.
KB 10 perce még fent volt pedig már 2x írtam a drága adminnak
Kommenteltem is a posztot hogy nem korrekt amit csinál.
Már törölték én is láttam.
Velem anno Tiszike csinálta ezt. Szóltam és levette,hozzáteszem nem a mostanit.
Ez hihetetlen...😫😫 Komolyan nem kerek annál a libànál vmi...
2 masik postnal is fent vannak allitolag.
Na, visszaolvastam. Azsi képei azok, de még mindig ott vannak.
Épp most láttam én is hogy hoxás képeket posztolt valaki.
Lanyok,döbbenten olvasom ,mik tortennek !!
Valaki esetleg le tudna irni az FB linket ahol meg lehet nezni a ellopott fotokat???
Mindenkinek szeretném megköszönni,hogy ennyire összetartó kis csoport vagyunk. Örülök és köszönöm Nektek még egyszer a segítséget! Bízom benne,hogy senkivel sem fog még hasonló sem előfordulni. A csajt törölte az admin a face csoportból is. 🤗🤗
Nagyon furcsa, hogy mi vitte ra erre.... ezek szerint innen lepet;( gondolom Facerol is....
Mellei alapján meg amit írt.
Tényleg? Hogy derült ki???
Ne már,olyan normálisnak tűnt...
mom of twin plus size volt a neve, hasplasztika fórumon volt egy két “kedves, én mindenkinél jobban tudom” hozzászólása, most meg ez.. pffff
Ha kiderul ki volt ide is irjatok ki a fejlemenyeket....nagyon szomoru, hogy mik vannak:(
Hová rakta ki a Kovácsos fotókat, a plasztikai csoportba?
Szuper. 😊 E-mail cím alapján pikk-pakk be tudom mérni itthonról is a kisbutát. Rossz emberbe futott bele😂😂
Nem tudom, de csak már a fb bejegyzésében írta,hogy ezen rugózok.
Azt lehet tudni, hogy itt milyen néven fut?
A férjem a rendőrségen dolgozik. Azt nem írhatom milyen részlegen. De egy pillanat alatt megtudják állapítani honnan jön a facebook bejelentkezés. És egyáltalán hol tartozkodik az illető.telefon kompjúter. Így figyelnek sok embert. Még akkor is ha nem a saját nevükön regisztráltak.Nem nagyon részletezhetem.
Megkérdezem tőle.
En töröltem a naplóm.
Majd ha lesz valami fejlemény,jelentkezem,vagy inkább írok a klubba,köszi a megértést,de nem hiányzik a cirkusz.
Mert egy gonosz ember...és fiatal ahhoz, hogy megtanulja tetteinek következményei vannak. Most megtanulja...