Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész (beszélgetés)
jujj , de jó :)) örülök :) gyors gyógyulást kívánok
De cukiii vagy! :-* Hat, igen, sajnos a borom birta a gyerkocoket, az izmaim, meg a koldokom nem... 😐 De ez sajna tobb mkinek volt a csaladban. 😶
Sziaszton lanyok koszi hogy ilyen sokat gondoltatok ram :)
Felebredtem vegre, nagyon kimerult voltam . Gyonyoru szep ciciket kaptam 😍😍😍 és befért a nagyobb .
Pedig nagyon jol nézel ki,nem gondoltam volna h 3 gyerekes édesanya vagy😀Én az első konzin megkérdeztem tőle a hasamat is azt mondta nem nyul hozzá. Ok,nàlam nincs sérv meg szétnyilt hasizom..
Nekem csak mellplasztikam volt GLnal, meg 16an megyek felso szemhejra hozza, de a hasamat is meg fogom kerdezni tole... Sajna a genetikam nem birta a 3 szulest, es bar egy dkg striam nincs, ill. total visszament a hasam, a hasizmom szetnyilt 3,5 ujjnyira es kezdodo koldok servem is van. Uh. emiatt bejatszik meg egy hasmutet is... 2 csaszar utan nagyon nincs kedvem "felbevagatni" magam, de ez most nem a szépségért fog menni.Most pdobalok talalni egy profi dokit, aki TBre meg csinalja.GL is profi, de nekem a serv miatt fizeti a TB. 😎
Hajraaa, hajraa! Drukkolunk! ✌
Köszi aranyos vagy . :) hogy elrepult az ido igaz ? :) te izgulsz már ?
Szurkolok, gondolok majd rád. Minden rendben lesz. Aztán csütörtökön átveszem a helyed. 🙏🏽
Szisztok! Van e koztetek olyan akinek hasplasztikaja volt GL-nel? Szemely szerint has es mell amire nagy szuksegem van,de ugy tunik egyszerre nem is vallanak el, nagyon sok lenne az altatas. ( rengeteg a felesleges bor) sajnos 1 embertol hallottam csak hasplasztika ugyben( ferfi) es az ove elvileg elegge elrontott mutet volt. ( nem lattam, igy nehez megallapitni vagy barmit is mondani) A Mellem csak ra biznam, es o is mondja hogy barmit meg tud csinalni, de ebben a legjobb. Elore is koszonom ha valaki valaszol nekem! ;)
Csajok én arra lennék kíváncsi hogy a műtét ára plusz a vizsgálatok aki a klinikán csináltatta hogy összesen mégis mennyibe fáj?
Sziasztok!
Tavaly voltam konzin Gáspár dokinal, utána telon egyeztettünk időpontot a műtétre. De műtét előtt már nem lesz több konzi? Nekem annyira szükségem lenne rá, hogy kapjak egy utolsimegerősítést.
Ti is csak egy konzin voltatok?
Én ott csináltattam a vérvizsgálatot és EKG-t. 20.000Ft volt. A mell UH pedig a GL által ajánlott dokinál 10.000Ft.
Elfogad máshonnan is!
szia, 168 cm, 59-60 kg, mell alatti meret otthon :)
eredeti cici amolyan korte forma, vagyis sosem voltam boldog vele, evek ota csak merevitos push-up melltartot hordok, abbol 75C-t, de ez nem valos meret a sok push-up miatt szerintem :)
En máshol csinaltattam . Elfogadja . Haziorvos tud mindenhova beutalot adni :)
Köszi . :) inkabb boldog vagyok hogy eljott ez a nap is 🤗🤗
Egyébként a műtét előtte vizsgálatokat ott ingyen csináljak? Máshol is meg lehet csináltatni,, azt elfogadja a doki?
Szia!
De jó lesz neked :) Én sajnos nem tudok segíteni, de Megkerdezhetem a parametereidet (magasság, súly, mell alatti térfogat, mekkora és milyen az eredeti cicid)? Én is ezeket a méreteket lőttem be magamnak, és ugy örülnek ba feferne majd :)
Köszönöm, hogy beengedtél, biztosan nagyon izgatott vagy már, én az lennék! :) Szorítok érted...hajrá! :)
Sziasztok Lányok, új vagyok itt, kilépek a csak olvasó üzemmódból :) elvben február 8-án műt Gáspár doktor, persze ehhez jónak kell majd lenni az eredményeknek. Most csütörtökön megyek a klinikára és ott a helyszínen lesz meg a vérvétel / mellkas röntgen / EKG.
Aki szintén ott csináltatta ezeket, meg tudná mondani, h mikor lesz eredmény? Nagyon izgulok, mert túl vagyok egy elég elhúzódó megfázáson, nagyon remélem, h nem kell halasztani a műtétet.
390 vagy 420 extramagas kerek implant lesz és túl régóta várok rá :)
Köszönöm csajok !! 🤗🤗🤗
Majd írok mi a helyzet, hogy sikerűlt :)
ne haragudj meg sem köszöntem korábban , hogy beengedtél :)))) köszönöm :)))
szorítok holnap :) várjuk a fejleményeket :)
Hozzam delutan bejott a parom:)
Mutet elott nem enged be senkit! De mutet utan mar mehet latogato :)
Köszi . :) és hozzatok 2 p re sem mehettek be meglatogatni ? 😶mert valahol azt olvastam h nem lehet . Mas GL es lánynál meg h ahogy felébredt ott várt a férje .
Köszönöm szépen az infót!
Hat, nalam a sima fekete farmerom volt, amiben a mutetre mentem. Plusz volt nalam egy bovebb polo, arra meg cipzaras pulcsi, ebben mentem vegul haza. De amugy GL el is ment egybol a drain cso kiszedese utan, szoval nem latta h mibe oltozok fel utana 😊 De igen, a kenyelmes, kicsit bovebb cuccokkal egyszerubb lesz 😉
További ajánlott fórumok: