Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész (beszélgetés)
Megvolt a konzultáció.:) Kíváncsian vártam -pláne az itt olvasott hozzászólások alapján - hogy vajon milyen lesz. Modora teljesen normális, kedves, intelligens, tárgyilagos, informatív, a legkisebb mértékben sem éreztem semmiféle lekezelést. Lehet, hogy csak szerencsém volt? :D
Ami a ciciket illeti, szerencsére nem kell felvarrni. Anatómiai, - és ami nagyon meglepett- 405 v 460-as implantátumot ajánlott.. nem is nagyon olvastam még itt, hogy ő ilyen nagyot ajánlott volna. Mondjuk a saját melleim 12,5 cm-sek, és nekem a szélesebb, mellkason elterülő cicik tetszenek..szóval a 460-asban maradtunk, mert az szélesebb.
Egyébként 173/67-68 kg, 80B vagyok.. szóval nem egy “kis darab”.:D
Én elhiszem neki, hogy így lesz arányos. :)
Van itt esetleg vki, aki szintén ilyen “nagy” impliket kapott? Szívesen néznék képeket, hátha jobban el tudom képzelni, mekkora méretvaltozást eredményez.
Nagyon szépen köszönöm, rengeteget segítettél :) Közben kaptam egy kontaktot a doktor úrtól a varratszedésre a városban, ahol élek, szóval ha minden rendben lesz, 2 hét budapesti tartózkodással meg fogom tudni oldani.
Valaki kérdezte a fogamzásgátlót: nekem egy betegség miatt fel kellett függeszteni decemberben, mert 3 napig nem tudtam szedni. Újra akartam kezdeni, de a doktor úr azt javasolta, hogy ne tegyem, ha csak egy mód van rá, így most szüneteltetem. Nem gondolom, hogy lenne okom kétségbe vonni, amit tanácsol.
Persze én még vettem . 🙄
Na hogy vagy ?
Szia! :)
Kopoghatok hozzád én is?
Én 172cm vagyok,65kg.
320-365 csepp alakút beszéltünk meg.
Ha minden jól megy 2hét múlva műtét.
Már volt Januárra egy időpontom,de akkor lebetegedtem.:(
Szia!
Igaz a testalkatunk nem hasonló (én jóval magasabb vagyok) de 365cc cseppet kaptam decemberben. Kopogj nyugodtan ha azért szeretnéd megnézni. :)
Nekem se volt, semmi :) de en betudtam annak, hogy masodik mutet :)
Elsonel szenvedtem mind a kutya 😰
További ajánlott fórumok:
- Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész
- Ismeri valaki Dr. Rezek Ödön plasztikai sebészt?
- Te kés alá feküdnél ha kérhetnél bármit egy plasztikai sebésztől ingyen?
- Mit kérdeznél elsőként egy plasztikai sebésztől?
- Kik azok az ismert magyar nők, akik plasztikai sebésznek köszönhetik szép kebleiket?
- Dr. Falus György plasztikai sebészről mi a véleményetek? Leginkább a mellplasztika érdekelne!