Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma voltam konzultáción a doktor úrnál.MOst derült ki, hogy felvarrás is kell :/ ahogy néztem a képeket eléggé elbizonytalanodtam a hegek miatt.Van valakinek személyes tapasztalata?Jelentkezem néhányotoknál naplóra is, ha nem gond.Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Én is tervezem már több mint fél éve hogy megnagyobbítsam a mellem. Augusztusban el is mentem a doktor úrhoz konzultációra, ahol kiderült, hogy góc van a szervezetemben és így nem műt meg (hozzáteszem, más plasztikai sebész nem foglalkozott ezzel a góccal a konzultáción). Így most kedden ki kellett venni a mandulámat. Most gyógyulok belőle, utána jöhet a műtét. Nagyon örülök, hogy elmentem a doktor úrhoz és ez kiderült, nem mellesleg ő ajánlott nekem gégészt is, aki mesteri munkát végzett.
Tudna nekem valaki segíteni, hogy körülbelül mennyibe kerül egy mellnagyobbítás a doktor úrnál?Mennyi idő kb az első konzultációtól a műtét? Február környékén szeretném már megcsináltatni. Köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Én jövőhéten megyek a drúrhoz konzira. Már nagyon izgulok alig férek a bőrömbe.:) A mellemet szeretném megcsináltatni. Az orvos kiléte nem volt kérdés, a hugomnak 5 éve csinálta a mellét. Tökéletes. Biztos lesz egy csomó kérdésem. Ha kaphatnék napló betekintést nagyon örülnék. Előre is köszi. Szép napot mindenkinek!:D
Sziasztok,
érdeklődnék, hogy volt-e már köztetek olyan, akinek a vérvétel során a fibrinogén érték magasabb volt (4.4 g/l) a 2-4 g/l helyett? Ha igen, akkor ez befolyásolta bármilyen módon is a műtétet? Köszönöm az esetleges válaszokat! :)
Szia.
A nyitott naplómba találsz képeket 360 Nagor,kerek impliről.170,58-60 kg vagyok.
Én is először a 330-ast választottam,de műtét előtt szóltam hogy inkább a 360-ast kérem.Nem bántam meg.
Sziasztok,
November elején lesz a műtétem. 172 cm magas vagyok és 52 kg. Kis ciciből szeretnék nagyobbat és most elbizonytalanodtam a méretet illetően. 330 és 360 között kell döntenem. Korábban a 330-ra voksoltam de úgy tűnik, hogy azt még senki nem bánta meg, hogy a nagyobbat a választotta, a kicsit viszont van amikor igen. Ha esetleg valaki hasonló paraméterekkel túl van a műtéten és tudna fotókat mutatni, azt nagyon megköszönném!Szép estét! Hajni
Sziasztok,
Holnap 11-re megyek elso konzultaciora Dr. Gasparhoz:)
Nagyon varom mar! Vegigolvastam ezt a forumot, szuper jotanacsokaat kaptam, es kopogtattam nehanyatokhoz, elore is koszonom a bizalmat annak, aki beenged!
Szep napot!
További ajánlott fórumok:
- Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész
- Ismeri valaki Dr. Rezek Ödön plasztikai sebészt?
- Te kés alá feküdnél ha kérhetnél bármit egy plasztikai sebésztől ingyen?
- Mit kérdeznél elsőként egy plasztikai sebésztől?
- Kik azok az ismert magyar nők, akik plasztikai sebésznek köszönhetik szép kebleiket?
- Dr. Falus György plasztikai sebészről mi a véleményetek? Leginkább a mellplasztika érdekelne!