Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész (beszélgetés)
Konzultációs díj nincs,700 a műtét,ha felvarrás nelküli mellnagyobbítás.Egyéb költség nincs,melltartót adnak.
Contratubex kell később az kb.2-3e,sportmelltartó is csak később kell egy jó triumph kb.8e.
Szerintem ilyenkor télen 2-3 hónapot kell műtéti időpontra várni.Konzultáció 1-2 héten belül.
1 évesek lesznek a cicijeim és most érzem,hogy bármit tudok sportolni!Aerobic,futás,izomerősítés!
Nem kifejezetten mellizomra edzek,de olyan gyakorlatokat is végzem,ami a mellizmot is igénybe veszik.Semmi bajuk ;)
Főoldal-> 'Mellnagyobbítás' fül, majd baloldali sáv utolsó sorai: Kapcsolódó képek
Kattintson ide a képek megjelenitéséhez! :)
Igen, valóban nagyrészt szerepet játszik a genetika is, de mégis a tények azt mutatják, hogy a G.L.nél műtötteknél se hányás se nagy fájdalom nincs.
Biztos az sem mindegy mikor milyen adagokban adják műtét előtt az infúziót, gyógyszereket, mennyi altatót kap az illető...stb.
A lényeg a lényeg, én nyugodt szívvel ajánlom őt!
Szerintem ez nem dokin múlik, hanem, hogy kinek milyen a fájdalomküszöbe, mennyire hányós stb...Engem nem G.L. műtött, mégsem volt fájdalmam, összesen 2 napig "szedtem" fájdalomcsillapitót azt is csak napi 1x este lefekvés előtt! Első perctől tudtam a karom mozgatni, hajat mosni, öltözni szóval mindent! :) Viszont mivel sajnos hányós vagyok az émelygés meg volt..bár gondolom az is rátett, hogy több mint fél napja akkor már nem is ettem semmit..
A félreértések elkerülése végett, csak arra szerettem volna kilyukadni, hogy nem gondolom, hogy ez dokifüggő lenne! :)
Az tény hogy valahogy a Gáspáros lányoknak valahogy nincs akkora fájdalmuk..Én 3 naposan már egyedül hajat mostam,míg a barátnőm,akit más doki műtött 2 hétig otthon gubbasztott...
Viszont a műtét másnapját végighánytam...ez sajnos nem a dokin múlik..
Lányok, akik műtét előtt álltok, ne féljetek!
Egyáltalán nem olyan fájdalmas, mint az sokan hiszik/mondják. Kibírható.
Profi az egész csapat. Én tudok olyat, aki a kezét nem bírta szinte megmozdítani még másnap sem és émelygett/hányt, na őt nem a G.L. műtötte.
Nála ilyen nincs.
Se hányinger, se émelygés, szépen mozog a karod, nincs elviselhetetlen fájdalom, szóval tényleg szuper ez a csapat, élükön a dokival.
De szerintem a mellplasztika fórumba több mindent találsz
Szia! A naplóba bekopogni: a profil oldalon keresztül az interaktivitás ablakra kattintva találod meg a naplókat, rákatt a napló nevére és ott lehet jogot kérni az olvasásra
remélem tudtam segíteni :-)
Sziasztok! En is új cicikre pályázok, nagyon sok jót olvastam itt Gaspár Leventéről! En is több orvost jelöltem meg lehetségesnek! Természetes cicik a mottom😊
Gáspár, Balajthy, Csuha, Traub es Pataki!
Ha esetleg van tapasztalat a tobbi orvosról várom😊!
Keresem a kopogtatás lehetőségét itt de n talalom, pedig kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra!
Előre is köszi a segítséget!😊
További ajánlott fórumok:
- Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész
- Ismeri valaki Dr. Rezek Ödön plasztikai sebészt?
- Te kés alá feküdnél ha kérhetnél bármit egy plasztikai sebésztől ingyen?
- Mit kérdeznél elsőként egy plasztikai sebésztől?
- Kik azok az ismert magyar nők, akik plasztikai sebésznek köszönhetik szép kebleiket?
- Dr. Falus György plasztikai sebészről mi a véleményetek? Leginkább a mellplasztika érdekelne!