Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni? (beszélgetés)
Nyilván vigyáz az ember, hogy ne menjen a szemébe és ugye természetes anyagokról beszélünk.
Vásárlóm babájánál ugyanúgy bevált, mint a korábbi (ami nekem személy szerint kellemesebb illatú).
Hasfájós babáknak activátor a legjobb, bár valóban kaphat natúr gélt is.
A fejbőrt próbáld a folyékony szappannal mosni (én fürdetni is abban fürdetném) és mosás után fújhatsz rá first-öt (a zöld krém olyan, mint a first, csak géles az állaga, azzal is kenheted).
Az activátort első naptól kaphatja a baba.
Ahány kg, annyi cseppet, akár félóránként, ahogyan szilviy is írta.
Éppen a hétvégén volt szerencsém több orvos termékekkel kapcsolatos tájékoztatóját meghallgatni, az activátort teljes biztonsággal adhatod a picinek, elmúlik a pocifájása /a későbbiekben a fogacskák kibújásánál is nagy segítség lesz ;) /.
Jelezz majd vissza légyszi, jó? :)
Jók a termékek, és korrekt az elszámolás.
Sokáig hezitáltam, mielőtt belekezdtem, de nem bántam meg.
Sziasztok!
Én már több mint 10 éve ismerem, fogyasztom a termékeket és akit érdekel, annak szívesen ajánlom is.Nagyon sok jó tapasztalat gyűlt már össze velük.Szerintem mindenképpen érdemes kipróbálni mind a termékeket, mind a cég kínálta lehetőségeket is. Csak nyerni lehet vele.
Szia,
Igen van :)
A berryt eddig felfázásnál, mindenféle húgyúti, nőgyógyászati gondok alkalmával és felsőlégúti gubanc esetén iszogattam, előfordult, hogy 1 délután elszopogattam egy flakonnal. No meg is szűnt a bibi :)
A fields of greens ajánlott pajzsmirigy túlműködésekor (más "dolgokkal" együtt szedve), nekem ilyen gondom nincsen. Azért szedem, mert folyton a sonkáimból szeretnék lefaragni és ez a bogyó kiváló lúgosító.
Száraz bőrre a kék krém nagyon jó, hogyha arcbőrről van szó, akkor a lila tökéletes.
Egyéb kérdésed esetén írj :))
Sziasztok!
Forever Fields of Greens és a Forever Aloe Berry Nectar termékekről van valakinek tapasztalata? Illetve száraz arcbőrre tudnátok ajánlani Forever-es terméket? Köszönöm előre is a válaszotokat! :)
Szia Angela86,
Írok privát üzenetet.
Judit
Igen én is már 3 éve dolgozom itt! Nekem volt célom miért ezt válaszam.
Napi egy két óra munkával penzt is keresek fő állás mellet! Csak net kel máris tudok segiteni.
Nagyon jó :)
Ha korábban elTERVeztél valamit, akkor az már félig meg is van :)
Folytasd/kezdd újra, tudod azt mondják két ember nem éri el, amit szeretne. Az egyik, aki soha el nem kezdi. A másk pedig az, aki ideje korán abbahagyja.
Legyél az, aki igenis megcsinálja, mert MINDENT meg tudunk csinálni, ha elég nagy az elhatározás és megvan a CÉL :))
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje?
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- Mától kcal-t, és ch-t számolok! Velem tartasz? (Karácsony előtt sem késő elkezdeni:) )
- Szerintetek érdemes elkezdeni a műkörömépítő tanfolyamot?