Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni? fórum

Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni? (beszélgetős fórum)

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
641. tücsimücsi (válaszként erre: 640. - Smiley-Dee)
2010. jún. 27. 19:15

Nem kell kioktatnod mit hogy szedjek vagy használjak, jobban benne voltam ebbe az egészbe, mint gondolnád, pontosan tudom mit hogy kellett és úgy is tettem. Ettől a pollentablettától egy másik hoxásnak is ugyanolyan problémája lett, mint nekem, sőt neki még a nyelvén hólyagok is keletkeztek.

Ja...elfogyott a múlt héten a samponom, nem volt mit tenni mondom nem lesz semmi bajom, ha egyszer megmosom ezzel a "szarral", na persze, megint megtelt a szűrő a hajammal...:-((

Még lenne sok mondanivalóm, de inkább nem megyek bele...hagyjuk...

640. Smiley-Dee (válaszként erre: 638. - Tücsimücsi)
2010. jún. 27. 17:43

Érdekes, ilyet sem hallottam még...

Az aloé&jojoba sampontól hullani kezdett a hajad...nem lehet, hogy az elgyengült, elhalt hajhagymáktól segített megszabadulni? Én minden létező sampont kipróbáltam a zsíros, és korpás hajamra, más hálózatokét is, de csak ez segített.

Propolisz? Bakker, én a gyógyszerektől nem gyógyultam elég gyorsan, mellékhatások nélkül gyerekkoromban, mióta van a családomban ez a termék család (13 éve) azóta ha meg is betegszem, pikk-pakk meggyógyulok a propolisszal. Tény, annak aki sosem szedett ilyeneket, nem napi egy fog segíteni ha baj van, hanem 3*2 minimum, és valószinűleg ha gyors hatást akar, nem árt egy kis aloé lé, vagy tea sem. Az egyik ismerősöm sohasem szedett semmiféle vitamint, megbetegedett (tüszös mandula) és tőlem kért segítséget, egy liter berry nectárt és propoliszt javasoltam. A berryből először egy evőkanállal fogyasztott, reggel és este (ez lehet, hogy nagyobb dózis, de hát meg volt már a baj), és a propoliszből 3*2, de rágycsálva, nem lenyelve. Második nap már háromszor az evőkanál berry, harmadik nap reggel és este fél deci berry. A negyedik reggelre teljesen lement a genny, a duzzanat és a láz...és soha semmit nem fogyasztott előtte...persze a berryt és a propoliszt kisebb adagban folytatta, míg el nem fogyott, és azóta azért sűrűbben fogyaszt vitamint, mint előtte :)

Pollentablettával vigyázni kell, nagyon nem mindegy milyen dózisban szeded, negyeddel kell kezdeni, és onnan mehetünk felfelé, negyedesével, és ha baj van vissza kell lépni az előző szintre, szépen kell a szervezetet ráállítani, utána már csodákat művel az allergiával, az állóképességgel, az immunrendszerrel, és a szívvel.

Zöldség tabletta nem használt? Mire kellett volna, hogy használjon? Mire szedted? Én pl. télen sokat fogyasztom a zöldésg gyümölcs hiány miatt, tavasszal a fogyókúra részeként, nyáron pedig alig-alig (2-3 naponta 1-2 szem) de nem tudom mire kéne használjon? Télen pótolja a zöldségeket, rengeteg a c vitamin a benne lévő tarackbúzában (több, mint a citrusfélékben), a fogyókúra korszakban meg enyhe étvágy csökkentő, vitaminpótló, édesapámnak meg jó a cukorszint rendben tartáshoz, a páromnak meg a vas háztartásához...de te mire használtad, hogy nem használt?

Natur gél nem szüntette meg anyud gyomor panaszait, vagy keveset ivott belőle (nem kannára, napi adagra) vagy kellett volna hozzá még némi kisegítés, sokszor jó segítség a nature-min, mert a csontokra, izmokra, migrénes fejfájásra gyakorolt pozitív hatása mellett gyomorfal erősítő is, idegesebb korszakomban nekem is sokat segített...

Az üzletet meg 13 év után hagyd ne fejtsem ki... :) igazából semmi durva nincs benne, csak sokan nem értik meg az egészet pontosan, dolgoznak benne 2-3 hónapot lendülettel, vagy egy-két évet lendület nélkül és feladják, azt mondják ez egy rakás... pedig nem, mert másoknak működik...ők valamit máshogy csinálnak? igen, mindent!

2010. jún. 27. 17:24

Vizipók7! olvastalak a másik fórumon is, számomra hihetetlen, hogy nem tudja az anyacég, hogy mennyi hatóanyag van a tablettában. Airman jól mondta, kérj időpontot a Szondi utcai központba és meg tudod nézni a Nature 18 papírjait, vagy hívj fel egy orvos szakértőt, (talán a neten is fent van a számuk) vagy hívd fel a központot amerikában...

Olyan nincs, hogy a gyártó nem tudja a pontos adatokat. Te egy regisztrált vásárló vagy? Akkor a kódszámoddal tudsz kérdezősködni, ez biztos.

De nem is igazán értem mit akarsz ebből kihozni, bocsi :(

638. tücsimücsi (válaszként erre: 637. - Vizipók7)
2010. jún. 13. 10:21

Jó kérdés....://


Egyébként az Flps termékek közül 4 van ami bevált: A First, a C-vitamin ( az nagyon király) a piros krém és a kinder vitamin.


A sampontól hullani kezdett a hajam, a propolis cart sem ért amikor beteg voltam, végül csak gyógyszertől gyógyultam meg, a Pollentablettától 2 hete erős allergiás reakcióim voltak, majdnem megfulladtam, a zöldségtabletta semmit nem használt, a natur gél pedig nem szüntette meg anyukám gyomorpanaszait. Pedig nem 1 kannával ivott.

Nekem már hiteltelen az egész cég, az üzleti részéről ne is beszéljünk, az még durvább...

2010. jún. 13. 09:30

Sziasztok!


Egy FLP termékkel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.


A Nature's 18 magyar tájékoztatója szerint a 2 tabletta tartalmaz: C-vitamin: 20 mg Rutin: 38 mg Össz polifenol: 531 mg Antocianin: 50, 6 mgMivel engem csak az antocián/rutin tartalom érdekel, megkérdeztem a céget, hogy egy tabletta pontosan hány mg antociánt ill. rutint tartalmaz.

Tudok számolni, viszont a külföldi tájékoztatókon nem szereplenek pontos mennyiségek.


A cég azt válaszolta, a terméket nem tesztelték , hogy hány mg rutin ill. antocián tartalommal rendelkezik, ergo Ők sem tudják.


Kérdés: Magyarországon akkor mi alapján tüntetik fel azeket az értékeket, amikor maga a gyártó sem tudja a pontos adatot?

636. baloghany (válaszként erre: 638. - Smiley-Dee)
2010. máj. 5. 22:28

Köszi a válaszod !


A kajálási tippeket is köszönöm, bár sajnos régi motoros fogyis vagyok :)

635. kiskesztyű (válaszként erre: 632. - Kiskesztyű)
2010. ápr. 26. 14:00
Most kaptam a telefont,fél órával hamarabb kezdi a tájékoztatót Miklós .Tehát 17.00kor
2010. ápr. 26. 12:50
Hogy a pénz egyszerűsít a dolgon - így szerettem volna
633. az.ördög (válaszként erre: 627. - Kingi7)
2010. ápr. 26. 12:48

"miért nem adják a tudást ingyen?"


Az életben minden csere alapon működik- amit adsz azt kapsz.

Ha valamiért nem adsz akkor nem is kaptál semmit - ha lelki dolgokkal foglalkozol akkor ezt értened kellene...

Ha pénzt egyszerűsít a dolgon - de nem attól lesz tiéd a tudás, hogy pénzt adsz egy könyvért...ez így túl egyszerű lenne.

"egy idő után azt vettem észre, hogy csak erről tudok beszélni, a világ csak az FLP körül forgott, rengeteget költöttem a cégre-benzin, belépők,termékminta, katalógus...stb- eljártam,ott is csak az FLP-ről beszéltünk... hiányzott valami és ott próbáltam megkeresni, de rájöttem, hogy nem ott találom""A szervezet ahogy megbetegítí magát, úgy meg is gyógyítja,"

Ha ez így minden sallang nélkül igaz lenne - akkor már enni sem kellene semmit, illetve mindegy lenne, hogy mit eszünk - csak gondoljunk valami felemelőre és azzal, majd jól lakunk-ezt a nélkül mondom, hogy le akarnám degradálni az akarat fontosságát.

A valósághoz az is közel van, hogy "az leszel , amit eszel" - vagy talán nem?

Természetesen leki egyensúly nélkül nem létezik hosszútávú testi egyensúly (egészség) sem, de hogy melyik van előbb a testi vagy a lelki, az örökké megoldatlan filozófiai kérdés marad...mint a tyúk, meg a tojás esete.

Vagy : Előbb lett az ember, aztán gondolkozott, vagy előbb gondolkozott aztán ember lett...

Vagy vagyunk-e egyáltalán?


A külső nézőpont hiányára magad adtad a válaszokat :

"Rossz tapasztalataim vannak"

"Azt írom le, ami az én szemszögemből történt."


Végeredmény : nem tudok mást mondani !

Megnézted, nem az volt amit kerestél - attól még lehet az amit mások keresnek...

No meg az is lehet, hogy nem vetted észre, amit kerestél, pedig ott volt.


Engem csak az bánt a nézőpontodban, hogy kívülállónak tünteted, fel és bennfentesként mondod.

Ezzel sokaknak árthatsz- és senkinek nem használsz sajnos!


Az emberek biztatát igényelnek inkább, mint értelmesnek tűnő ellenérveket...Gondolj egy semleges dologra, mondjuk valaki házat szeretne építeni és az jóval nagyob , mint amire most lehetősége van.

Mondhatod neki, hogy : Ez nem fog menni - és lehet, hogy ezért sosem lesz háza.

Vagy : azt is mondhatod, hogy nézzük, meg mi az amit meg kell változtatnod, hogy felépíthesd.

És tisztázzuk, hogy tudod - e vállalni.

Aztán dönthet, hogy vállalja, vagy belátja, hogy kisebb ház lesz - ez már azon múlik, hogy mekkora formátumú emberrel beszéltél.

2010. ápr. 26. 08:50

Halihóóóó!

Holnap 17.30-kor a szegedi raktárban BERKICS MIKI tart nyílt bemutatót!!!!!

Aki szeretné ŐT meghallgatni,megnézni,jöjjön el.De időben legyen ott,mert biztosan nagyon sokan leszünk:)

631. Smiley-Dee (válaszként erre: 630. - Kingi7)
2010. ápr. 25. 09:09

Véleményem? Rengeteg ködősítés, és mellé beszélés, már bocs.

Az FLP nem az istenem, nem csak abban hiszek, leírtam miben hiszek, olvass és értelmezz...


Nem mész bele a "gyógyíthatatlan..." kezdetű mondatomba, mert nincs energiád? Mégis mit mondanál? Amivel a ti agyatokat mosták? Ez volt a sorsa? Bakker, ezt nem veszem be! Egy két éves csecsemőnek nem sorsa, hogy megárvuljon...

Téged Isten mindenhol megsegített? És a többi 100 miilió szerencsétlen a világban?

Férj? Én magamnak köszönhetem, hogy megismertem és megküzdöttem, hogy boldogok legyünk, együtt csináltuk, nem kellett hozzá külső segítség, sőt, amikor olyan lett volna nem is használt...gyermekem legyen? Nos a készítési módot jól ismerjük, és azokat az ételeket, vitaminokat is, amihoz ahhoz kell, hogy egészséges babánk legyen (pl. omega 3 az agyműködéséhez, B12 az idegrendszerének stb.)

Nekem is van HITEM, hiszek magamban, a munkáimban, a családomban, a tudásomban, a sorsban, és még nagyon sok mindenben és sok jó barátban, de sohasem gondoltam, vagy gondolnám, hogy majd egy égi hatalom megoldja az én vagy a családom baját, ahhoz nekem kell tennem!


Van két autoimmunod? :D:D:D tényleg, micsoda? allergia? ami még az egyszerűbb fajta...

csak tudod van néhány gyógyíthatatlan betegség is, amit igazából nem tudsz kizárólag magadnak okozni, biztos rájátszik az stresszes életmód, de az nem minden, és már bocs, de anyukám azt, hogy nincs tolószékben nem egy égi hatalomnak köszönheti (szerintem) persze vitázhatnánk ezen is, de ehhez meg nekem nincs kedvem.


Marketing szöveg? Na, most igencsak bunkónak éreztem ezt! Egyáltalán nem a marketing dumát nyomom, hanem a véleményemet és önmagamat!


Fogd már föl te másfél évig foglalkoztál ezzel, mi régebb óta, és nekem van időm, van 10-20 évem arra, hogy felépítsek egy nagy csapatot, nem sietek sehova, van más, amit csináljak, de ebben (is) látom a komoly jövőm! Nekem semmilyen termék nem használt, neked nem jött be az üzlet, neked semmi sem jó, csak, amit te csinálsz! A saját agyadat mosod nap, mint nap. Nem másfél év alatt fogsz fixen 400-500.000-at megkeresni, lehet, hogy 10 év kell hozzá, de nem feszíted magad szét a munkában, főleg ha hobbiként kezeled...

Igazad van nem akarlak semmiről meggyőzni, de egy-két ilyen "égi hatalom majd meggyógyít" dumától teljesen kiakadok, mert szerintem, és sok mindenki szerint ez az agymosás nem az MLM :):D:D:D


A cél a lényeg? :D Hát igazából nem teljesen, az út is nagyon fontos, hogy mivé válsz az úton, míg a eléred a célod, hogy milyen eszközöket veszel igénybe stb...nem teljesen igaz, hogy a cél szentesíti az eszközt...(illegálisnál biztos nem :D:D:D)

"csak azt szeretnéd, hogy igazad legyen..." nem igaz! de úgy van ahogy te írtad igazam van, a saját szemszögemből, és sok más emberéből aki ugyanígy gondolkozik, de neked is igazad van a sajátodból és a hozzád hasonló gondolkodásúakból:) Tehát mindkettőnknek igaza van a saját kultúránk, tapasztalataink, családunk, barátaink szemszögéből ...

Ez olyan mintha egy zsidó és egy keresztény veszekednének a nézeteikről, vagy mintha egy amerikai milliomos beszélne egy afrikai etióppal, hogy mit kéne tegyen, hogy milliomos legyen :):):) meg még sok hasonló idegen kultúra :)

630. kingi7 (válaszként erre: 629. - Smiley-Dee)
2010. ápr. 24. 21:36

Vegyük sorjában, bár a végtelenségig lehetne folytatni, de én nem akarom. Máshogy látjuk a dolgokat ennyi.

Nos, minek a pénz, ha nem élvezed?

Ha valaki több 10 millát keres, úgy gondolom belefér, hogy azok az emberek akik nekem dolgoznak és keresik a pénzt, ezt megkapják,-máshogy látjuk-


Miért csináltam, mint már leírtam,kerestem valamit, kitartó voltam, de amit kerestem nem találtam akkor meg. Azt hittem, jól jövedelmező és a "lelkemet" meglelem. Nos ez a -szerintem- agymosást nem nekem találták ki.

Nem sértődők meg, az hogy racionális, nem azt jelenti, hogy csak a földi dolgokban hiszek, hanem azt is jelenti, hogy mérlegre dobok valamit és hideg fejjel döntök és átlátom a dolgokat, nem álomvilágban élek. A racionális fogalmát, elég tágan lehet értelmezni, én így értelmezem.

Engem Isten bárhol, bármikor megsegített, hiszek még sok dologban, amiről meggyőződöm, hogy létezik, van, nos az FLP,mint "működő" dolog nem tartozik ide. Én nem hiszem, hogy egy épkézláb üzlet, ami stabilan hozza havonta a 400-500e forintot, de ez az én véleményem, nagyon sok ellenérvem van, hogy miért nem működik, és bizonyított tények. Szintén nem megyek bele, mert a végtelenségig lehetne taglalni.

Istennel, kapcsolatban, van a szabad akarat és mindennek meg van az oka, sokan nem hallgatnak a belső hangra, ebbe sem mászok bele.

Egyébként ugyan arról :) aki segített betegeken, elküldött egy szerető igaz férjet, aki segített, hogy gyermekem legyen és csodálatos családom legyen, aki a megélhetésemet biztosítsa és minden problémám megoldódik, tudod miért? Mert van HITEM!


"gyógyíthatatlan beteg legyen az anyukám, hogy meghalljon a papám, hogy egy 19 éves és egy 27 éves barátom külön-külön hülye balesetekben meghaljanak, aki hagyta, hogy kirúgjanak annyi embert a munkahelyéről, aki hagyta a világot így eltorzulni? " ebbe szintén nem megyek bele, mert sem energiám, sem időm, hogy kifejtsem, meg ez nem az FLP-ről szól.

Ahogy kiveszem az irásaidból, te az FLP-t mint Isten hiszed, azt hiszed,mindent megold, de hidd el van amit nem tudsz vele megoldani, sőt, nagyon sok mindent :) (itt jön a racionálisabb gondolkodás)

Autóimmun kór :DDDD az ember képzi :) nekem 2 db van és érdekes, sikerült elkerülnöm a bázisterápiát. Tudod én saját magam betegítettem meg. Ezeket is máshogy látjuk. Nincs hozzáfűzni valóm.


"miért nem adod a szolgáltatásaidat ingyen? :)"

Látod,nem ismersz :)Olyan dolgot feltételezel, amiről nincs infód... nincs infód,hogy én miben segítek embereknek...

Tudod, az a furcs, hogy ördöggel együtt, ugyan azt a marketínges szöveget nyomjátok, amit nap,mint nap az FLP-s munkatársaimtól, igazgatónktól...stb hallottunk.

Én részemről lezártam, voltam benne, én így látom, nem tudsz meggyőzni, tudom, nem is akarsz, csak azt szeretnéd, hogy igazad legyen, tudod mit, az van a te szemszögedből, elfogadom.Legyen szép az estéd, és sok sikert! Kívánom szívből,hogy érd el amit megálmodtál! Nekem sikerült :) kinek így,kinek úgy, a cél a lényeg.

629. Smiley-Dee (válaszként erre: 627. - Kingi7)
2010. ápr. 23. 23:40

Te ha engem látnál rólam sem mondanád meg, hogy mennyit keresek, nekem sem a legújabb telefonom van, és csak egy "szaros" Ignisem (de készpénzes, és imádom:D) és nem 20.000 forintos gatyákban járok, sokan nem adnak a külcsínyre, főleg nem az idősebbek...azért én szeretek jól kinézni, de azt meg tudom oldani egy 5000 forintos nadrággal is :)

Egy terem bérlete több 100 ezer forint is lehet, te elvárnád bárkitől, hogy ingyen bérelje? Bakker arra ott volt az iskola :)

Könyvek? Én szeretem őket, ennyi :) imádok tanulni, jó pap holtig tanul, ismered a mondást, én leszek a legjobb pap :)


Nem szeretnék Berkics Miki lenni, nem szeretnék 160 centi magas, 43 éves férfi lenni tele pénzzel :):):) nekem nem kell annyi pénz...engem megbolondítana... Kósa sem akarok lenni, bár bírom a magas pasikat...mindenkinek más a célja :) jobban tudok azonosulni Hajcsik Tündével, Dr. Juronics Ilonával, Halminé Mikola Ritával vagy ha már pasi, akkor Varga Robival vagy a Bíró Tomival (bírom a bunkókat :D) te nem találtál semmit, amit szerettél, akkor miért csináltad másfél évig? 6 hónap alatt rájönnek emberek, hogy kell-e, nem-e :)


És most, kérlek meg ne sértődj, nem akarlak megbántani vallási hovatartozásodban, de hogy nevezheted magad racionális gondolkozásúnak, amikor azt írod az Isten segítségével gyógyulsz?

Tényleg kérlek, hogy ne haragudj, de ezt most muszáj (remélem megérted) ugyanarról az Istenről beszélünk, aki hagyott gyerekeket elárvulni, családokat tönkre menni, ennyi betegséget kialakulni a világon, aki hagyta, hogy gyógyíthatatlan beteg legyen az anyukám, hogy meghalljon a papám, hogy egy 19 éves és egy 27 éves barátom külön-külön hülye balesetekben meghaljanak, aki hagyta, hogy kirúgjanak annyi embert a munkahelyéről, aki hagyta a világot így eltorzulni?

Ha valaki, én vallom, hogy semmi sem történik véletlenül, mindennek megvan az oka, és van irányító erő, de azt nem nevezem Istennek, mert nem egy bibliai alak (szerintem) tehát van "vallásom", vallom a Titkot, és a vonzás törvényét, de szerintem a 27 éves barátom nem magyarázta be magának, hogy mikor végre sinen lett volna az élete rá fog esni egy három tonnás gép...a kis csecsemő sem magyarázta be vagy vonzotta be az életébe azt, hogy meghalnak a szülei...vagy édesanyám, nem vonzotta magához a betegségét...viszont anélkül lehet, hogy nem érdekelte volna az FLP...áhá, itt meg van a kapocs :) de az életét csakis a termékeknek, a családjának és a munkáinak köszönheti...nem igazán az orvostudománynak és főleg nem egy égi hatalomnak


Félre ne érts, nem vagyok teljesen pogány, de ez szöget ütött, hogy racionálisnak tartod magad, de mégis egy égi hatalomtól várod a gyógyulást, ennek agymosás szaga van :):):):):):)


Szervezet megbetegíti magát és meggyógyítja? Ezt hol olvastad/hallottad? Na ez a durva mondat, amivel szintén nem tudok egyet érteni. Ez igaz lehet egy láznál, egy náthánál, bár nem a szervezetem betegített meg, hanem, hogy nem öltöztem fel, olyantól kaptam puszit aki vírusos stb...vannak esetek amikor még ez igaz lehet: stresszes megbetegdések, idegrohamok stb...de mi van az autoimmun kórokkal? vagy a dr. House-ban is sokszor emlegetett betegségekkel (kimondani nem bírom, nem hogy leírni :D) ? Alergiásan születik a gyerek, vagy alergiássá válik nem tudod meggyógyítani, csak a tüneteit eltüntetni, screlosis multiplex és egyéb társai? nem tudod meggyógyítani, a tüneteit kezelni, minőségi életet biztosítani (pl. a mi termékeinkkel és mozgással :D) EZEK NEM LELKI EREDETŰ BETEGSÉGEK! Rák, daganat...szabadgyökfelhalmozodástól, na itt bejátszik a lelki eredet is, hiszen csökken a szervezet szabadgyök megfogó képessége, de nem lesz valaki tisztán a lelki bajaitól daganatos, vagy autoimmunos..és ezek a komoly betegségek nem a nátha a "nem volt kedvem felöltözni fíling a lelki bajom miatt" érted mire gondolok? értened kell mert intelligens vagy...

Miért nem adják a könyveket ingyen? Te is jól élsz aztmondtad, miért nem adod a szolgáltatásaidat ingyen? :) na, ez ugyan az :) ha nem pénzért vennénk a könyveket ki vezetné az eladási listát? :) mennyi nyomdász és egyéb idetartozó lenne munka nélkül :) rájuk nem gondolsz? :) amúgy meg kell ingyen könyv? sokat le lehet ingyen tölteni a netről, én inkább megveszem, maradi vagyok, jobban szeretek kézzel foghatót olvasni, mint monitort, kényelmes a lap top de jobban árt a szemnek :)


Az, hogy mindenhol FLPről beszéltél, az ne haragudj, de a te hibád! Tudni kell különbséget tenni, többféle társaságba jár az ember, többfélét ismersz, ahogy írtad egyszerű lett volna...meg van az ideje a barátkozásnak és meg van az ideje az üzletnek, édesanyám a szponzorom, neki pedig a bátyja, és az unokaöcsém is igazgató, de a családi buli mégsem erről szól, egyszer kétszer egy egy vicces flp-s utazási sztori, közös élmény szóba jön, de nem üzlet, vagy termék...

628. Smiley-Dee (válaszként erre: 625. - Az.ördög)
2010. ápr. 23. 22:59

...szívemből...sok minden hasonló...örülök...


Remélem érted :)

627. kingi7
2010. ápr. 23. 22:28

Smiley-Dee: Maradjunk abban, hogy más a véleményünk :) ismerek olyan Soaringot, vagy mit, akinek fizetett jaguárja van és egy lyukban lakik, 20 forintért az anyukáját eladná, és beszedték az 1000.-os jegyet a képzésre...nos ha olyan szegények, akkor érdekük, hogy jól csináljuk az üzletet, hozzá teszem, hogy szakadtabnál szakadtabb autókkal, öltözékben, gagyi telefonnal jöttek-tisztelet a kivételnek- de hol vannak az álomfizetések? A volt üzleti igazgatómnak nagy csoportja volt, kimondottan üzletasszony, miért ment vissza a vállalkozásához?

Én nem könyvekből tanulok, mert az élet tanít, az élet az igazi gyakorlat, hála az istennek,könyvek nélkül is ismerem az embertípusokat, a munkám alatt volt lehetőségem megismerni. Más a vélemény :) én racionálisabb vagyok és szeretem a mérleget használni...


Ördög:

Kapzsiság: mindegyikőtök azt hiszi, hogy Berkics Miki lesz, vagy Kósa L Adolf, pedig nem... aláírom, van akinek jó-bár nem értem a környezetemben több negatív vélemény volt-

Engem nem a TV vezet van akit igen, van akit meg más emberek véleményei könyvekben. Ha olyan gazdagok a könyvírók, miért nem adják a tudást ingyen? :DD


A szervezet ahogy megbetegítí magát, úgy meg is gyógyítja, minden kence nélkül, minden betegség lelki eredetű ez az én elvem és vallom is, én a Jó isten segítségével gyógyulok, és olcsóbb, mint havi 50-60 e forintokat költeni bizonytalan dolgokra, pedig ha valaki én rendesen szedtem mindent!

Örülök, hogy a családodban volt aki meggyógyult.

Rossz tapasztalataim vannak és nem ezzel, hanem mással próbálok segíteni. Azért mert elmondom a véleményemet, úgy gondolom, hogy racionálisabb,mint a "minden szép és jó, meg tökéletes" mert valljuk be nem így van! Lefelé nem panaszkodunk, ugye hallottátok a szponzortól? :)


Miért sántít a külső nézőpont?

Tudod, egy idő után azt vettem észre, hogy csak erről tudok beszélni, a világ csak az FLP körül forgott, rengeteget költöttem a cégre-benzin, belépők,termékminta, katalógus...stb- eljártam,ott is csak az FLP-ről beszéltünk... hiányzott valami és ott próbáltam megkeresni, de rájöttem, hogy nem ott találom, ami hiányzik, már megtaláltam.

Én nem hibáztatok senkit, nem emlékszem, hogy írtam volna, én megpróbáltam, nem jött össze.Azt írom le, ami az én szemszögemből történt.

A szponzorod a "nyomjuk előre" szövegen mondott racionális dolgokat is?

U.I.: hozzá teszem, nagyon jó üzleti érzékem van és a beállítottságom is pozitív, DE racionális :)


RytaMyca: mert nem küzdök vele, hogy embereket hívogassak, aztán elmásszak a raktárba vásároljak, elvigyem az embereknek... megrendelek egy zöld krémet és kisker áron kihozza házhoz a volt szponzorom :) Miért küzdjek? 2-3 ezer forintért, amit le kell vásárolnom?

626. RytaMyca (válaszként erre: 616. - Kingi7)
2010. ápr. 23. 15:22

Ha tag voltál, miért nem magadtól rendelsz????

Az 55 euro nem sok...és már senki nincs aki esetleg egy-egy terméket rendelne??? És akkor nem kell mástól venni.

625. az.ördög (válaszként erre: 617. - Kingi7)
2010. ápr. 23. 10:25

Szerintem, az is terv, hogy felnevelem a gyerekeimet-nem is egyszerű.

A pénz valóban nem minden - de nagyon sok mindenhez kulcs - anyagi biztonság nélkül lehetetlen lelki,szellemi szabadságban élni.

Kapzsi ?

Az kapzsiság, hogy a szeretek ott lenni azokon az eseményeken ahol fellép a lányom, vagy az , hogy sportol és el szeretném vinni azokra az eseményekre ahol láthatja azokat az embereket akik azt a sportágat világszínvonalon űzik.

Vagy az, hogy mikor tanult az iskolában Egyiptomról, Görögországról,Rómáról akkor én akartam, hogy a saját szemével lássa a Piramisokat, az Akropolisz vagy a Colosseumot

Ha ez kapzsiság akkor én felvállalom.

Hogy nem akarom, a TV-vel megvezettetni magam, hanem én választom meg , hogy kit hallgatok, kit olvasok , ha ez agymosás akkor én ezt is vállalom.


De azt is vállalom, hogy édesanyám aki a koporsó szélén volt, most olyan bőrben van mint 20 évvel ezelőtt, meg azt is , hogy Édesapám aki havonta 6-8 napot felpolcolt lábbal töltött fekve, most újra tud kertészkedni, a lányom gyakorlatilag csak akkor hiányzik az iskolából ha elutazunk valahová - És ezekhez a dolgokhoz az FLP-nek nem kis köze van, nyilván Én legalább annyira kellek hozzá.

Ha csak egy másik embert hasonló helyzetbe tudok hozni, azt mondom már megérte...


A te rossz tapasztalataiddal, csak annyi a gond, hogy azokkal senkinek nem segítesz.

Az objektivitásról annyit azért megjegyeznék, hogy Te mondasz véleményt a saját másfél éves FLP-s multadról és itt nekem kicsit sántít a külső nézőpont.


Ahogy a sponzorod mondta(legalábbis kellet volna neki), a legtöbb ember mindíg mást hibáztat ha neki valami nem jön össze...(ez a más a kormány, a férjed, a szomszéd, a sok hülye ember, vagy éppen az FLP, esetleg az MLM, vagy a déli szél...)

2010. ápr. 22. 22:56
húú, már írni sem bírok :) inkább alszom, jó éjt mindenkinek :)
623. Smiley-Dee (válaszként erre: 617. - Kingi7)
2010. ápr. 22. 22:38

Nem értek az egysíkon látással, amikor jómagam három lábon, és sok FLP-s ismeresőm több lábon áll...gazdag, sikeres FLP-stől, aki mondjuk étterembe fektette a pénzét és az most nem megy túl jól ne várd, hogy í hagyományos vállalkozást istenítse... halottunk már a színpadon milliomost (sőt inkább milliárdost) aki megszedte magát mlmből , vett szállodákat, éttermeket, boltokat és a válság alatt örültek, és hálát adott az mlmnek, mert abból fent tudta mindezt tartani, ami éppen nem hozott, inkább vitt pénzt...több lábon állás...van aki csak befekteti az mlmes pénzét, és a kamatokból éldegél stb.

Agymosás? Nem hinném! Olvastál könyveket? Nógrádi Bence, Robert Kiyosaki, Joe Girard, Rhonda Byrne, Joe Vitale, Zig Zaglar? Ők nem az flpnek, vagy az mlmnek írták a könyveiket, átlag embereknek, értékesítőknek stb...én azt, hogy ilyeneket olvasom, többet tudok az értékesítésről, a kommunikációról, az emberi személyiség tipusokról, és ezáltal könnyebben és jobban boldogulok az élet minden területén nem agymosásnak nevezném, vagy amikor vad idegenek tapsolnak, mert elértél valamit, sokkal inkább hívnám önzetlen elismerésnek, mint agymosásnak, azt a sok pozitív és vidám pillanatot sokkal inkább nevezném szórakozásnak, mint agymosásnak.

Hidd el belülről is sokan látnak sok mindent, csak lehet, hogy nem mondják ki...

Nem azt mondjuk, hogy az mlm az egyetlen út, de sok embernek az egyetlen ahol egy kis plusszra, egy kis önbecsülésre szert tehet...emlegetetted a takarítónőket, őket sokan lenézik, nálunk itt a városban van egy hölgy aki az volt, végtelen szorgalmával, és tanulási vágyával mára már inkább foreverezik, mert itt ember számba veszik, elismerik és vezetőnek tartják a csapatában...a nagy cég tulaja, a volt főnöke, azóta a szponzoráltja :) és amúgy egy roppant értelmes, kedves nő, aki így több mindent tud megadni a három gyermekének.

Én imádom a szakmám, a pénzügyet, a gazdasági dolgokat, és a választott szakmámat az értékesítést is, és a Forevert is (13 éve :D). Én sem hiszem, hogy egyhamar csak az FLP-ből fogok élni, az sem én lennék, de nagyon jó dolognak tartom az életemben.

Egy azt hallottam, ha sikeres akarsz lenni jár sikeres emberek közé, nem számít (bizonyos keretek között) hogy miben sikeresek.

Tervek? Azt mondják az emberi agy meghalna tervek, célok nélkül! :)

Egy szó, mint száz, mindenki mást szeret csinálni, mindenki másban jó és ez így tökéletes! :)

622. kingi7 (válaszként erre: 620. - Smiley-Dee)
2010. ápr. 22. 22:31
Akitől veszem, kb árakat írtam, az a lényeg, hogy irreálisan sok lett. én kisker árért kapom, mert aki hozza, örül,ha így is el tudja adni. Lényegtelen,amit írtál, szerintem akkor is írreális.
621. kingi7 (válaszként erre: 619. - Smiley-Dee)
2010. ápr. 22. 22:28

Azért,mert nem csak ezzel foglalkozunk, hanem még vagy 6-7 féle dologgal, de ha beesik egy jó bontás valahonnét, vagy egy autóvétel, azzal is :) ezért nem tudom leírni :) nem akarom reklámozni, pont elég a munka a pöttöm mellett... ezért írtam, hogy jön magától, csak a lehetőségeket kell észrevenni, van élet máshol is. Azt kell csinálni amiben több pénz van, az FLP-nél meg elég sokat kell "eladni" 10000.-ért, szerintem.

Nem akartalak megbántani, csak kijött :)

620. Smiley-Dee (válaszként erre: 616. - Kingi7)
2010. ápr. 22. 22:17
15%, az nem lehet 5000 körül, ha eddig 3500ért vetted... a vásárló zsebéből? 13 évvel ezelőtt meg volt engedve, sőt, mindenki úgy csinálta, hogy 100%on adta el a termékeket, ami még ennél is drágább, 2004 környékén ezt levitték mindenki számára 70%ra tilos volt a kiskereskedelmi árat használni, és most ezt megnövelték, de az új vásárló nem ezt látja, hanem, hogy ennyi és kész, de ha megcsinálja a két pontot akkor neki is már csak 70% (motiváció), a régi embert meg motiválja arra, hogy folyamatosan újítson, tény, hogy elég érdekes, hogy neki aki megcsinálta a 25 pontot drágábban adták a termékeket, ezt nem szabadna!
619. Smiley-Dee (válaszként erre: 615. - Kingi7)
2010. ápr. 22. 22:09

HÉHÉÉ! Mi eddig jókat dumáltunk, az ellenkező véleményünk ellenére az mlmről! Mi történt? :(

Egyáltalán nem szeretek mások zsebében turkálni, de igen kiváncsi voltam. És amit leírtál az szerintem szuper, hiszen baromi fontos a jó biztonsági rendszer, mind a biztonság és a tűz esetén is, de ezt eddig miért nem mondtad el? Én erre büszke lennék és elmondanám simán :) reklámozd már magad egy picit :) ki tudja, lehet itt is találsz egy megrendelőt :) Fizetési kimutatást pedig nem kértem! Nem érdekelt, hogy mennyit keresel, az érdekelt mivel foglalkozol...tudod ez emberi beszélgetésekben elő szokott jönni :):):)

618. tücsimücsi (válaszként erre: 616. - Kingi7)
2010. ápr. 22. 22:08
Ez komoly???? Hűha....hogy lehet ilyen drága?
617. kingi7 (válaszként erre: 614. - Az.ördög)
2010. ápr. 22. 21:43

Tervek nélkül nem lehet élni!

Miért? Én így is bölcs vagyok :) vagy probléma,ha tapasztalatokat osztok meg? Másfél év tapasztalatát? Azt,hogy havonta az "ablakon" dobáltam ki 50-60 e forintokat? Nekem rosszak voltak a tapasztalataim, nem működtek, de hát istenem, nem lehet mindenkinek minden jó!!!

Jövő? A gyermek az minek számít? A jelent tudom van akinek a jövő, hogy saját autója legyen, meg az élet megalapozása, ami 60 éves koráig tart-pl építkezés- relatív....

Én nem vagyok kapzsi, tökéletes az életem, most az egészségemet teszem rendbe, amit FLP termékekkel nem sikerült, mert nem ez a kulcs a gyógyuláshoz.

Sokáig meglesz, a jó Isten megsegít, mindig segített, a pénz nem minden! Én addig ugyan így láttam, amig odajártam, ahogy ti, kimosták az agyamat,mint egy szekta... nos, elég lett és kinyilt a világ, az FLP-ek egy sikon látnak, csak az mlm szintén, de van ezen kívűl is élet és nagyon szép! Ez az én véleményem, mert voltam ott is meg itt is... kivűlről láttam mind a kettőt,belülről nem látsz semmit!

616. kingi7
2010. ápr. 22. 21:36

Az új pontrendszerről írtatok, ami jobban fizet, hát egy kicsit kiakadtam... mert a plusz a vevők zsebéből fizetik ki, ma vettem 2 db zöld krémet és darabja 5000.-(körül) nos ezért veszek egy aloet cserépben és bármikor a leveléből nyomok ki gélt.

Régebben olyan 3500.- körül volt, hát nem kicsit szálltak el, na ez már irreális és övön aluli!!!

615. kingi7 (válaszként erre: 612. - Smiley-Dee)
2010. ápr. 22. 21:33

Bocs rosszul fogalmaztam-illetve félre értettél- én nem hivalkodok vele, bár kevés velem egykorú ért el annyi mindent, de inkább hagyjuk, nem érdekel, nekem nem ez körül forog a világ, sokkal fontosabb dolgok érdekelnek, hogy kinek mi van és miből él :)

Nem értem, mitől gizdulás,ha nem kötöm az orrodra? Azért mert kiváncsi vagy és szeretsz mások zsebében turkálni szerintem elég ciki dolog.

Mi vagy te AVH_s? MIT ÉRDEKEL? Áruld már el? Én sem kérek fizetési kimutatást és adóbevallást, mindenki abból él amiből tud, sőt a mai világban jó ha van munka... na de mert ilyen kitartó vagy, elárulom, hogy egyik munkánk tűzjelző és beléptető rendszerek kiépítése és karbantartása, nos kielégitő? Elég legális? :DDD

Igen hihetetlenül boldog vagyok! :)

614. az.ördög (válaszként erre: 608. - Kingi7)
2010. ápr. 22. 13:58

Gratulálok hozzá, hogy ilyen jól élsz, és meg van mindened.

Remélem ez mindig így is marad, és akkor boldog lehetsz.

Azért nem árt ha tudod, hogy a legtöbb ember szerencsére szeretne szebbet, jobbat, vagy egyszerűen csak mást - általában ezért dolgozunk.

Mondjuk Edison a maga idejében akart valamit és általában meg is csinálta, Józsi bácsi a sarki kocsmában, meg elfogadja a dolgokat úgy ahogy vannak, legfeljebb a sör árán lázadozik néha.

Hogy kettőjük közűl ki melyiket tartja követendőnek(értékesebbnek ? ), az természetesen magánügy.


A termékekről meg csak annyit, hogyha nem szóltál volna, bölcs maradhattál volna :)


A kérdés, azért jött ide, mert valahol lejjebb írtad, hogy te nem a jövődért dolgozol.

De másért meg nem tudsz , mert a múltad, meg a jelened az már megvan.

Viszont ha nem tudod elég pontosan mi is tenne boldoggá később akkor nagyon ügyesnek kell lenned, hogy ez a pillanatnyi idill hosszan meglegyen az életedben - hát vigyázz rá !

2010. ápr. 22. 13:34

Nekünk viszont náthás időszakban a piros krém inhalálásra tökéletes.

Mint anno kamillával, most piroskrémet teszek a vízbe.

Sőt egy utazás alkalmával, megfájdult a kisfiam füle, mivel nem vihetem el az egész készletem, mintákat pakoltam, és piroskrémmel kentem be kívűl, belülre pedig propoliszosat kentem.

Ezek sztem így példának sehol nincsenek feltüntetve, de nem volt semmi veszíteni valóm, tudtam, hogy nem lőhetek mellé, és nem is tettem, elmúlt a fülfájás....:-))))

612. Smiley-Dee (válaszként erre: 609. - Kingi7)
2010. ápr. 22. 13:20

Nem kell az ismerettségi köröd, sem a gondolkodásmódod, teljesen elégedett vagyok a sajátommal. :)

Nem akarsz büszke lenni? Szomorú...én minden egyes dologkra büszke vagyok, amit életem folyamán (már a főiskolán is) teremtettem. Gizdulni? Na azt én és sem, szerintem nem gizdulás ha felvállalod, amit csinálsz. Az a gizdulás inkább, ha nem, és csak a titokzatosság megy. Elgondolkodtató, hogy legális-e a dolog...

Nem bántásból, és nem személy szerint neked, ez a véleményem :)

De mint már többször mondtam neked, örülök ha neked is jól megy és boldog vagy :)

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook