Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
:o) Mondjuk elég sok féle ízesített van mostmár, de azokból is csak néhány jön be.
Szóval, vÍZ- rendben! :o)
Én meg zöldségleveket vettem (répa, cékla, vegyes ez-az) Majd meglátom, melyiknek milyen íze lesz.
Másfél liter víz lement:o)
Hááát, a kaján én nem sokat fogok változtatni. Édességet így sem nagyon eszem (monnyuk most pont lecsúszott egy túró rudi) Folyadék bevitel ezerrel és igyexem mielőbb vacsizni, általában ez 11 körül szokott lenni, na és azt azé' nem kéne...
Melóhelyen Norbis kaját szoktam ebédelni.
sziasztok! :)
JEEEEJ augusztus 1!!:)
mától mindent bele :)
hogy vagytok?
még nem találtam ki milyen mozgás lesz...vagy futás, vagy Rubint RÉka+ egy kis szobabicikli
Húha. barátnőmmel most megyünk venni cicanadrágot az első talira. Számomra kicsit merész, de megkérdeztem pár ismerős srácot FB-n és szerintük nyugodtan vehetek. Pasik....
Meg nagyon sok mindent kell vásárolnom.
Ez a paprikakrém vagy mi mennyibe kerül kb?
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?