Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Depiüző só rom (beszélgetés)
Dejól esett .. mert tudodm, hogy a Regi is benne volt ebben a simiben!
Most még jól vagyok kicsi Drágám! ... habár nem tudom ... nem szeretnék megint beleesni elég volt 1x :-DD
a szívem szakad meg érted....
akkor drukkolunk Veled h angliába menjenek:)
Valami éteri szerencse folytán együtt érkeztünk a huga rám kacsintott vártak egy kicsit és elindultak egy csendesebb környék fele. én meg utánuk!
Ölelés , csokolüzás (mellsimi). Azt beszéltük meg hogy a tesóján keresztül tudunk majd üzengetni amíg nem lesz msn, vagy skype, vagy yahooo.
Mondjuk mindketten (hárman) azon imádkozunk, hogy Angliába kerüljenek, mert oda még én is el tudok ugrani ha nagyon hiányunk van.
szija:)
na mesélj...részletesebben h vagy? milyen volt? stb....
cuppcupp
igen meg(hát) volt de nem sirtunk nem lehetett nehogy az apája észre vegyen valamit !
na akkor megvolt a nagy érzékeny búcsú ezek szerint:)
Sziasztoook!
Jaj de jó hazjöhettél Dun?
Rendes csaj a Regi! Vagy csak kényelmes mert bent jobb! ... én is jobban szeretek a csajokon BELÜL lenni mint kívül!
Drága kicsi nejem jól vagy?
A mai élménybeszámoló:
A huga falazott nekünk igy nyugodtan elbúcsuzhattunk. Nem vártam meg amig beszállnak. Hiányzik már most!
szija,jó étv:D
puszi nektek is:)
:DDD akkor élvezd ki az összes pillanatot amikor szót fogad mert ritkaság az:))))))
na most le is lépek kicsit mert éhesek vagyunk:) majd jövök még:) puszi nektek:)
aha én is erre gondoltam konkrétan:)
hohóó...most még talán...később már úgyse:))))))
nagy drukk malymunknak:DDD
hát eldöntheti Ő is de remélem hallgat anyukájára:D
jah...h Te gondolsz...és nem a baba dönti el??:DDDDD
most állitólag nem azért megy...de hát aztán ki tudja.....:DDDD mindenesetre mi drukkolunk neki...:))))
ez aranyos:)))
akkor a jövő héten neked fogunk drukkolni:))
áá szerintem nem:D mondom csütörtökre gondoltam:DDDDDD
:DDD hát ez elképesztő....:))))
konkrétan hétfőn már meglesz a pici?
akkor mégis emlékszem jóvan:DDDDDDD tuti fáradt lesz megint:D
jahhh mondtam neki kizárt, hogy most szüljünk otthon még festés van és különben is nem mostanra időzítettem a szülést:DDDDDD
nem érsz rá??ez komoly??:DDDD
de jóóóó:))) wow....egy ici-pici babuka....de édes:))))
szia:))) jaaaaa ma ment elköszönni Brigitől????????
Szia
csoportosan drukkolunk Malyomnak:)))
egyenlőre igen:) nem nagyon akarta , hogy hazajöjjek de mondtam még nem érek rá:DDDDD majd hétfőn visszamegyek reggel fél nyolcra:D jövőhéten meglesz a babám:)