Depiüző só rom (beszélgetés)
Jaj de jó lenneeee!
piszok jót tenne az én lelkemnek is!
sajnos így van
és az utolsó mondat is igaz:S
annyira jó dolgokat írsz, tényleg érdemes ezeken elgondolkodni
nem tudom írtam-e már, megérkezett a könyv:))))
igen én is ettöl félek!
ezért mondom hogy szeretetvámpir a pasi!
de én most a drágánk helyében leülnék vele egy utolsót beszélni és ennyi.
és nem kell félned, hogy egyedül maradsz hiszen mint mondtad vannak pasik és édesek körülötted!
igaz ök nem olyan bunkók mint ez és nem kell értük harcolnod meg megszerezni mint ezt a faxot!
ez a baj nálatok lányoknál hogy sosem az kell aki aranyos meg édes hanem az akiért küzdeni kell!
ha makacsa nem akar veled beszélni vagy teljesen más a véleményetek a dolgokrol akkor sajnos
ott és azonnal le kell lépned és szakitani
illetve megértetni vele , hogy vagy ugy foglalkozik veled ahogy neked kell vagy mehet a toszba!
kicsi Osri! tele van olyan növel a hoxa amilyen te lennél 10 év mulva ha ez a helyzet ezzel a pasival igy maradna mint most!
ez már az élet nem csak egy játék ken aki miatt jó szenvedni mert nem olyan ruhát vett fel!
ne csezd el az életet egy olyan pasira aki nemg legalább 80%osan teljesen azt adja ami neked kell!
meg kell hallgatni az ö indokait is és ha kell azt is szétboncolni.
és elmondatni vele azt, hogy ö hogy vette a te mondanivalódat mondja el saját szavaival, hogy mit gondol most ha valamit nem ugy ahogy te gondolod azt is megbeszélni és addig ütni a vasat amig meleg.
szerintem az a gáz, hogy az osri pasija tudja, hogy osri mennyire imádja, és ezzel egy kicsit vissza is él
ezért szokott pl. lelkiismeretfurdalást kelteni osriban
mindig kb olyan 10 mondatonkétn söt ha kell a fejét megfogva bele kell mondani a szemébe, hogy ez azért van mert szereted!
a végén ...
elmondani ami benned van!
elmondani azt, hogy több figyelmesség kellene és azt is, hogy ha vele vagy te vagy a legboldogabb nö a világon de ha nem szenvedsz mert HIÁNYZIK.
erre biztos morcogni meg nyavajogni fog meg azt hogy jaj független meg hát nem akarja magát kiadni de erre a válasz az, hogy
te meg ö egy kapcsolatban vagytok és nem háborúban!
ha gond van egy kapcsolatban akkor illik leülni és megbeszélni a dolgokat és nem magukba fojtani ...
én is ezen nevettem:)))
ráadásul ugyanabban a percben:)))
Mindenképpen le kellene vele ülni és azt mondani, hogy amit most mondassz nem hisztiböl van hanem azért mert nagyon szereted és ez a kis mondjuk 15 perces kellemetlenség a jövö miatt van, hogy együtt tudjatok lenni az idök végezetéig.
aztán ...
de vhogy rá lehetne vezetni h norm legyen?
még nem hívtam fel..egy félős nyusz vagyok:DDDD
összetetten válaszolok mindegyikötöknek mindegyik kérdésre volt amit már elmondtam:
szoval szerintem ez a pasi nem tanult meg rendesen kapcsolatot vezetni. eddig csak megszerezte a csajokat és használta majd eldobta és a csajok bicikliztek érte. példa az a hüle pitcha exe!
az osri is egy e sorban és vele is ugyanezt csinálja mint az eddigiekkel de csak addig amig észhez nem kap hogy egy pasi nem csinálhatja ezt a csajokkal végtelenvégig!
édes vagy:)))
mi nagyon boldognak szeretnénk téged látni