én is csináltam,de fősulira járok és nem igaán van időm minden nap új kaját csinálni aznapra.rengeteg receptem van és amikor csináltam a diétát akkor sajna abból ált ki a nap 1 része hogy főztem és utána takarítottam:(itt viszont nincs mit főzni szinte.
9 kilót akkor lehet 13 nap alatt leadni, ha nulldiétát (böjtöt) csinálsz, azaz semmit nem eszel, de még ahhoz is kellene 4 levezető nap.
amit egy év alatt szed fel az ember, azt nem érdemes két hét alatt megpróbálni leadni...
ez a keménytojásos-húsos diéta szerintem elég sanyargatós, estére kopogni fog a szemed, és nincs benne semmi zöldség? hát nem tudom.. na persze ízlések és pofonok...
azt szoktam általában picit félek is ,h az alakommal lesz valami ,de a párom szerint nincs baj vele, én meg szeretem a colát ugyhogy nem fogok lemondani róla:)
Szia:))reggelre kávé....biztos gyomorbaj éhgyomorra..Ajánlanám Neked a mindmegettén a 90 naposat,még ha nem is csinálod 90 napig.garantáltan nem éhezel és mindenféle rost,vitamin stb van benne.Én lénap nélkül csináltam meg 1 hónap alatt vidáman lement 4 kg.Igaz vendégségbe ha mentem,kis dobozban vittem az aznapimat:))és a kiürült dobozba meg a háziak főztjét vittem haza másnapra,vagy amikor azt ehettem.Megértették:)))
azért indítottam ezt a fórumot,mert 1 év alatt sikerült összeszednem 9kg-ot és most muszáj lefogynom gyorsan és hatékonyan.ezalatt azt értem,hogy ne jöjjön vissza azonnal az a leadott mennyiség.
barátom anyukája ajánlotta ezt a diétát.azt mondta hogy ezzel mindig sikerült lefogynia és sokáig nem jött vissza.
A diéta 13 napig tart és minden napra elő van írva hogy mit és mennyit lehet enni.nem mondom hogy jó,de 13 nap nem sok és 1-2 nap van olyan kaja ami annyira sok,hogy meg sem lehet enni:) előre várom azokat a napokat.:)
Ma kezdtem el és a mai menüm ez.:
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor
Ebéd: 2 db kemény tojás
Vacsora: 1 nagy szelet (250 g) grillezett marhahús salátaolajjal és citromlével.
Ha kedvet kaptatok írjatok nyugodtan.Indítottam 1 saját naplót is amibe leírom,hogy bírom ezt a 13 napot:)remélem segítek valakinek6valakiknek:)