Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Dán királyi diéta(13 napos) fórum

Dán királyi diéta(13 napos) (beszélgetés)

1 2
10. LittleBess (válaszként erre: 3. - 709c8a0cf0)
2010. ápr. 12. 13:04
én is csináltam,de fősulira járok és nem igaán van időm minden nap új kaját csinálni aznapra.rengeteg receptem van és amikor csináltam a diétát akkor sajna abból ált ki a nap 1 része hogy főztem és utána takarítottam:(itt viszont nincs mit főzni szinte.
9. 07c4794583 (válaszként erre: 1. - LittleBess)
2010. ápr. 12. 12:46

9 kilót akkor lehet 13 nap alatt leadni, ha nulldiétát (böjtöt) csinálsz, azaz semmit nem eszel, de még ahhoz is kellene 4 levezető nap.

amit egy év alatt szed fel az ember, azt nem érdemes két hét alatt megpróbálni leadni...

ez a keménytojásos-húsos diéta szerintem elég sanyargatós, estére kopogni fog a szemed, és nincs benne semmi zöldség? hát nem tudom.. na persze ízlések és pofonok...

2010. ápr. 12. 12:46
ne is tedd, a cola finom :) és ha zérót iszol, az alakod sem bánja majd :)
7. aranyosleanyka (válaszként erre: 6. - Nitknock)
2010. ápr. 12. 12:41
azt szoktam általában picit félek is ,h az alakommal lesz valami ,de a párom szerint nincs baj vele, én meg szeretem a colát ugyhogy nem fogok lemondani róla:)
2010. ápr. 12. 12:37
Hát ha cocát szeretnél inni, akkor a zérót válaszd...remek íz, no cukor :) a legjobb akkor ha fogyózol...csak ne vidd túlzásba ;)
2010. ápr. 12. 12:35

sziasztok!

nekem is nehezen megy ,h rászánjam magamat:)

kiindulásnak egy kis sport és diétás coca-cola:)

aztán ha lesz elég lelki erőm akkor jön a folytatás..:) kinek vált be tényleg ez a diéta?

4. sutoczkine (válaszként erre: 3. - 709c8a0cf0)
2010. ápr. 12. 12:32
A 90 napos tényleg jó, nekem is bevált. Csak az a baj, hogy most képtelen vagyok rászánni magam, pedig nagyon kéne.
3. 709c8a0cf0 (válaszként erre: 1. - LittleBess)
2010. ápr. 12. 12:27
Szia:))reggelre kávé....biztos gyomorbaj éhgyomorra..Ajánlanám Neked a mindmegettén a 90 naposat,még ha nem is csinálod 90 napig.garantáltan nem éhezel és mindenféle rost,vitamin stb van benne.Én lénap nélkül csináltam meg 1 hónap alatt vidáman lement 4 kg.Igaz vendégségbe ha mentem,kis dobozban vittem az aznapimat:))és a kiürült dobozba meg a háziak főztjét vittem haza másnapra,vagy amikor azt ehettem.Megértették:)))
2. d0759ec0b9 (válaszként erre: 1. - LittleBess)
2010. ápr. 12. 12:26
Szia, én ezt Bécsi diéta néven ismerem. :)
2010. ápr. 12. 12:20

sziasztok!

azért indítottam ezt a fórumot,mert 1 év alatt sikerült összeszednem 9kg-ot és most muszáj lefogynom gyorsan és hatékonyan.ezalatt azt értem,hogy ne jöjjön vissza azonnal az a leadott mennyiség.

barátom anyukája ajánlotta ezt a diétát.azt mondta hogy ezzel mindig sikerült lefogynia és sokáig nem jött vissza.

A diéta 13 napig tart és minden napra elő van írva hogy mit és mennyit lehet enni.nem mondom hogy jó,de 13 nap nem sok és 1-2 nap van olyan kaja ami annyira sok,hogy meg sem lehet enni:) előre várom azokat a napokat.:)

Ma kezdtem el és a mai menüm ez.:

Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor

Ebéd: 2 db kemény tojás

Vacsora: 1 nagy szelet (250 g) grillezett marhahús salátaolajjal és citromlével.

Ha kedvet kaptatok írjatok nyugodtan.Indítottam 1 saját naplót is amibe leírom,hogy bírom ezt a 13 napot:)remélem segítek valakinek6valakiknek:)

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook