Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Nagyon jól:)
Jó sok mosnivaló van:DD Nem tudom a fehér gi, lesz-e valaha fehér:DDD A napi 4 edzést letudta 1 giben. Eltudjátok képzelni, hogy néz ki???:)))
Azt mondta, mindenki csak 1 git használt, így Ő sem vette elő a másikat.
Teli van élménnyel, sokat mesél. Dávidkám jött velünk, azt mondta nem baj, ha sokat utazunk, neki nagyon hiányzik a testvére. Itthon is már 100x elmondta: De jó hogy itthon vagy Dani!:D
Kis telhetetlen! De a tiéd lehet, mint a 35 fok! :DD
Hogy sikerült a tábor??
Szia :)
Itt még annyi sem volt, csak kissé hűvösebb reggelre ébredtünk, teljesen jól esett :)
Hát igen, ha együtt a család mindig jobb :D
Az is fincsi, szeretjük:)
Ne legyél fukar!! Engedd ki azt a 28 fokot:D
Sziasztok!
Itt éjszaka dörgött és villámlott, de nem esett:(
Most is 35 fok van:((
Hazahoztuk Danikát a táborból. Nagyon jó, hogy már itthon van.
Ilyenkor egy kis hideg főzelék, fasírttal, kevés baj van vele.
Netán langyosra hűtött tejfeles, zöldséges, nokedlis, kevés kolbásszal dúsított krumplileves :)
Köszi kedves, igaz négykézláb jöttem érte, mert olyan álmos voltam még :D
itt kellemes az idő :D
Sziasztok!
Szabot nagyon figyelmes vagy. Az idő szépen lehűlt, a szobámban még nem. Viszont egy kávé után is olyan álmos vagyok, hogy majd belepusztulok. Fáj minden porcikám :S
már megint későn érkeztem...
jó éjt nektek...
Elköszönök, jó éjt kívánok,
pihenjetek és élvezzétek a hétvégét :D
Te csak főjél nyugodtan, erre is fővünk, még csak Sopron, Győr, Zalaegerszeg vonalon van eső.
Holnapra ideér, éjjel már hozzátok is :D
Ezt az idő is tudja?....mert én itt ülök, most a konyhában, kereszthuzatban, és fővök a levemben.
szólj az időnek, hogy tudja már mit csináljon!!!
Percről percre:
Támad a hidegfront!
ÉNy felől egyre többfelé várható zápor, zivatar. Felhőszakadás és jégeső is előfordul. Megszűnik a hőség, egyre többfelé viharossá fokozódik a szél, mellyel 10-15 fokkal hűvösebb levegő érkezik.