Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Azért linkeltem be, hogy semmi extrát nem találtam benne. Már 30-ért a Hama táskák is magasak, de ott legalább van valami figura, amitől talán szívesebben használják a picik, de ez???? Nem tudom ismered-e Almási Éva és Márkus László kabaréját.....Mitől kerül ennyibe ez a fotel címmel.
Én mást nem tudok elképzelni, mint a márka függőséget, lássák nekik erre is "fussa...és minden irigység nélkül mondom, hiszen, ha minden gyereknek ilyet vesznek, akkor nekem se jobb, se rosszabb nem lesz.
Sziasztok!
Enissa én úgy döntöttem, ilyen olcsón nem veszek táskát:DDD
Futi, köszönöm a finomságokat!
Zsu,itt is boldog névnapot kívánok!
__________$$$$$$___$$$$$$
__________$$$$$$$$_$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$$$$
_____________$$$$$$$$$$$
_______________$$$$$$$
_________________$$$
__________________$
Szép jó reggelt!
hozom a reggeli finomságokat.
Enissa,indulok az unokáknak táskáért.jó hogy beraktad.4 kell,spórolok .@@@@@@
tegnap fájtak a csontjaim,nem volt valami fényes a kedvem.
Sziasztok, kipattant a szemem ennek az iskolatáskának a láttán, helyesebben az ára láttán. Ajánlom többgyermekeseknek. 61.500 helyett 55.000 ezerért kapható. Gondoltam belinkelem ezt az alkalmi vételt.
Sziasztok, én az Árvácskát néztem. Az a kislány számomra óriásit alakított.
A mostani sorozat színészek tanulhatnának attól az amatőr kislánytól.
Egyben el is köszönök, csodás éjszakát!
A "Beépített szépség-2" megint lefoglalt, igazán édes, szeretem ezt a színésznőt, ügyes és jól játszik nagyon, bármilyen szerepben van :D
Mint minden nő, tud nagyon csúnya és csodálatosan szép is lenni :D
Sziasztok!
Csak bejelentkezek, 400km megtettünk motorral, nagyon jóóóóóó volt:DDDD
Tíz percre van, de ide csak, viszont nálunk esett, nem dörgött és nem villámlott, ami nem jelenti, hogy a város másik részében is így volt.
A szoboszlói dolgot is csak tévéből hallottuk.
Sziasztok, kellemes napot :)
Itt 27 és 31 között mozog a levegő :)