Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
MI? Dehogy :)
Hallottad, az asztalon kuporgott addig, hihihi :D
Dehogy hisszük, ilyet? Rólad? Ugyanmár :D
És meddig kuporogtál visítva az asztalon?:DDDDDDDD
Sziasztok!
.........
:D
Aljas rágalom! Nem vertem péppé :) Csak az örök vadászmezőkre segítettem nem épp humánus módon :P
Szép estét mindenkinek!
Lányok...csak szólok,hogy ha hollandi azt terjesztené rólam,hogy megláttam a konyhámban egy egeret,és ameddig Ő péppé verte az agyvelejét,én a konyha asztalon négykézláb álltam volna,akkor el ne higyjétek,mert szemen szedett rágalom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az tejes?
az enyém tejmentes...
Bocsi, de ezzel kisérletezek!
Tudjátok, csibém...
Ma megint sütöttem, kostóltátoik már a csokit és a kókuszt együtt?
Isteni fini...
:)
Ha csak egy ember nem ismer a társaságból, akkor téged kell bemutatni, mivel fiú lehet az illető.
Ha lány, akkor aki az idősebb, annak kell bemutatkozni a fiatalabbnak.
Kristálytisztán én sem értem, pontosan mit akarsz.
Ha meghívnak a házigazdának illik bemutatni a vendégeket. Persze, nem mindegy hány fős a társaság :DD
Ha ez volt a kérdés. Megmondom őszintén, lehet a meleg miatt, de nem értettem kristálytisztán.
szerintetek, mi a bunkóság!
Elmegyek valahova baráti társaságba...
Nekem kell bemutatkozni önként és dalolva, vagy be kell mutatni engem?
(nő-ffi)
egyre inkább úgy érzem, kilógok egy baráti társaságból, mióta, úgy gondolom, hogy én is fontos vagyok... nem mindig csak a többiek...
15 éve még én is harisnya és zokni nélkül tudtam cipőt hordani...
ma már ez nem megy
Sziasztok, bekukkantottam, begyűjtöttem a dominómat.
Boszinak írom: Kaptam egy jokert, majd jött utána egy duplázó, és megdupláztam :)) Micsoda szerencsés flótás vagyok.....ebben, és most.
Könnyű kinevetni a kisebbet, de ha ott lettetek volna, hát nem könnyű helyzet semmiképpen :D
A másik, anyu sem szidott meg hangosan, soha, viszont, órákig képes volt helyette magyarázni, halkan, lassan, komótosan :D
Sosem felejtem el, az, hogy anyu dolgozott, nagymama nevelt az egy dolog.
Viszont sátoros és egyéb ünnepeken jött a másik nagymama és a keresztmamám is.
Ez eddig nem is gond, de amikor kimentem sütni süteményt a konyhába, négy álltak körbe és mondták, mit hogyan kell.
Fárasztó volt, elhihetitek :D
A végén beleuntam, leraktam és bevonultam a nagyapámhoz és apuhoz, aki nevette csak, viszont papa mondta, mindent el kell viselni, méghozzá szépen, nem ilyen durcásan, majd utána megmondhatom mi nem tetszik, de nem visszafeleselve :D