Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Persze....lassan én is 90 leszek...
Aranyos kis strand 35 fokos víz volt a leghidegebb, ettől csak melegebb medencék voltak.
Jah és gyógyvíz :D
Még a hideg is csak 25 fokos :D
Halihó, szóval strandoltunk ma, mert holnapra állllllíííítóóóóólaaaaag, ideér a hűvös és nem tudunk akkor már elmenni.
Áztunk jacuzziban ültünk, meleg volt, szenvedtünk, de közben mikor kint voltunk a szabadban, kellemes szellő fújdogált :D
Na,bezzeg ilyenkor senki! :(
Íííígen,ilyen vén 20 évesnek,mint te,már komoly gondok adódhatnak abból,ha állandóan vasparipán ül!!!!!!@@@@@@
Kellemes,hűvös estét mindenkinek!:)
Nem, és a méretem sem lett kissebb:D
Nem lett nagyobb a lovad?
Mikor fiatal voltam (tavaly), meg sem kottyant. Lehet a kor teszi, vagy a telhetetlenség?:DDDD
Aki állandóan a lába közé vesz egy paripát és főleg abból is a vasfajtát, hááát nem tudom, min csodálkozik, ha fáj neki itt, ott. ;D
Sziasztok!
Engem tegnap a derekam ágyba parancsolt már délután:( Szerencsére ma jobban van:)
Hollandikám, hát Isten Éltessen!!!
Majd írj, ha lesz valami az ügyből!
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a köszöntéseket!
Nem rég végeztünk a rendőrségen a gyerekkel. Ő is megtette a vallomását. Innentől kezdve már csak a vádlott meghallgatása és kivizsgálás van.....
Engem pedig a szabadságon lévő férjem kihajtott a gép elől, mert most ő akart nézelődni, egész délelőtt lett volna ideje, de neeeeem, miért is ?:D
Én itt tekergek össze-vissza,de má' mék,mert ritka car napom van.:( Olyan...semmihez semmi kedvem...:(
Jóccakát! mentem aludni, holnap is nap lesz....már, h dolgos...
Jó estét! Kata, Megi, Bolygó vajon merre tekereg???
Na ugye, hogy ugye......okkal véltem felfedezni, hogy oka van :DDDDD
Mivel oka van, ebben igazad van, :)
Lábujjhegyre állva bólogatok. :))
(én is észrevettem, de pszt...:)))
Akkor most gyanúsan többször jelented be :D
Azért tűnt többszörinek, mint régebben.
Kéthetente járok, korábban nem szoktam :)
szóval ez n em lehet gyanús, semmiképpen :D
Hinnye, akkor nagyon szép lettél, nem jársz kicsit sokat a fodrászhoz, nagyon akarsz Te tetszeni..gyanús vagy erősen.
Sziasztok, fodrásznál jártam, ettünk, ittunk, jöttem :D
További ajánlott fórumok: