Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Lehet, mindent lehet, csak akarni kell :)
Megi pedig jó barát :D nem csap a kezedre, legfeljebb leharapja, a farkastörvények értelmében :D
ha már nyúl, legyen kövér :DDDD
Szerinted ilyen harcos nővel lehet fogni, még nyújtom és rácsap egy nagyot, mert azt gondolja bántani akarom....farkas törvények alapján.
nana, nyula Meginek van :D
Jól van lányok, nyújtsatok kezet egymásnak, béküljetek ki, szeressétek egymást, ahogy eddig.:)
Puszíííí :)
Megi pedig ezek után, jól megjegyzi, ha Eniss számolni kezd, nem az agya dőlt össze,csak jön egy szépséges szám, amit elvinne :D
Ez jól esett a nyuszika lelkemnek.
Na ugye, igaz ez a holló :DD
Ez a mondásra igaz, de meg kellene próbálni, talán mégsem arra fúj az a szellőfi :D
Sajnos,széllel szemben nem érdemes pisilni....:(
Jöttem, majd megsimogatom a buksidat, jó lesz?:DD
Farkastörvény? hát ez szerinted normális?
Jó, nem az itteni beszélgetésről mondom, ez más, de a való világban, az borzalom.
Az a baj, hogy ezt hagyjuk, legyintünk és megrántjuk a vállunkat, hogy "evvan", pedig egyáltalán nem evvan.
Csak hagyjuk és eljön, hogy holló a hollónak mégis kivájja, nah.
Én nem csaptalak be,és nem is nyúltalak le! Honnan tudtam volna,mit akarsz? Én becsszó soha nem nézem a számokat...Az meg hogy te számlálgatsz...hát Istenem..Mindenkinek meg van a maga bogara(keresztje)...
Nem is vagy a barátom...azt hittem legalább itt a fórumon nem kell félnem, hogy becsapnak, lenyúlnak...és tessék, összetörted a lelkem.
Tanulja meg szépen,hogy nem lehet minden az övé,amit akar! Az életben kérem,a farkas törvények uralkodnak!!! Bogár,bogárnak lepkéje! (Vagy valami ilyesmi...)
Gyere Boszi, könnyesre sírom magam a vállalod.
DE HÁT TUDHATNÁD, ENISS SZERETI EZEKET A SZÁMOKAT :(
direkt szóltam neki, és elvitted :(
brühühühü :(
Mert számolni sem tudok, pedig én még tanultam matematikát, és rosszul kezdtem számolni, lecsúsztam, elgondolkodtam, most akkor mi legyen----és addig elmartad előlem.
Hát legközelebb ne számolj,hanem írd,hogy:Hé! Ne szólaljatok meg,magamban beszélek!...-vagy ilyesmi...
Kapd be a nagy lábam ujját, gyúrok waze...és az orrom előtt elviszed....komolyan nem élet ez :DDDD
jöttem a szép számért, na nem az enyémért ...:DDD
Ne irigykeggyé má' ! majd meglátod milyen vékony leszek! ha más nem, hát a buxám!
Nyehe!:) felesleges pénzkidobás vót'!:)
További ajánlott fórumok: