Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Mindenkinek jó pihenést :D
Csak a törökök szultánja megy két részben, és még nincs vége, ott ülnek a képernyő előtt és azt nézik :D
Mindenkinek nagyon szép éjszakát, ha aludni tértek!
Másnap, de Megi ma volt, vagy tévedek? Holnapra kell, hogy kész legyen neki. Én is remélem nincs semmi komoly problémája a lánynak. :)
Jah, bocsi, magamból indultam ki, mi másnap megkaptuk az értékelést, de hát más a helyzet.
Remélem semmi baj, ha nem mondtak semmit :D
Szerintem nem mondott még neki semmit, nem szokták csak nagyon sürgős esetben azonnal kiértékelni az MR-t.
Minden rendben eddig, de az eredményről két szót nem szóltál.
Vagyis? mit mondott az orvosorvosovics?:)
Na és fogta a kezed is? Remélem nem nagyon féltél, ha nem elviszlek a hétvégén fagyizni.
Szabadnapot vett ki,hogy elvihessen a dokihoz,mert ha gyalog megyek,akkor sose érek oda!De már este 7kor ment is visza!:(
A nyúl mit keres itthon???
Sziasztok,csak bekukk,ameddig a pokolfajzat fürdik,mert utána jön ugyebátor a törököm!:) Mindenkit puszilok!:)
én meg csak reggel dolgoztam, utána emberrel csavarogtunk....
Jó estét! Csak nem a szulejmány megy már??
(talán a tanulás amit ígértél a nyárra.....)
Sziasztok, ma én a hűvösre való tekintettel, vasaltam :(
főztem és mostam, pihentem kicsit.
Remélem jobban vagytok már :)
Neked is jobbulást!
Nekem ma, nehéz front volt volt légi és szárazsöldi támadás is, mert cefetül éreztem magam :DDD
Vigyázz magadra!!! Jobbulást!
Biztos front van, ma én is erősen "kínlódtam":(
Én döglődtem erősen ma :( Hol ezerrel, hol erőltetett menetben kalimpált a szívem. Lefeküdtem, de aludni sem tudtam, mert ilyenkor feszült vagyok, de más okos dologgal sem tudom lekötni magam, mert ha teszek-veszek, akkor meg felpörög a szívem.
Egészségedre!
Nem volt ma nagy forgalom....
Sziasztok, Kata köszi a kávét.
Szép napot!
Hoztam kávét, hátha felkeltek!
Ikrek az tuti, ikrek jegyben születtél Te is úgy tudom :)
Elkúszok én is, kifáradtam, kellemes pihenést a csapatnak :D
Szorítunk a jó eredmnyért, jó pihenést :)
Még szerencse, azt majd másnak adja, remélem, és az egy férfiú lesz :)
Te meg szokj le a kemény törvények hangoztatásáról, inkább segíts az embereket kedvessé garázsolni :D
Mi lenne az?:)
Hiába no, már a kezdetektől egy srófra jár az agyunk, titkos testvérek vagyunk, lehet ikrek is :D
Megyek lányok,aludjatok jól.Én csak izgulok....Nem a röntgentől félek,csak az eredménytől..:( Jó éjt!
Nem köll a keze!! Az egyik könyve kéne...de aztat meg úgysem adja nekem!:)
Nem olvastam még el mi lesz a vége, de már láttam a szemem előtt, hogy vicsorít a kezem felé :DDDD egyre gondoltunk :DDDD
További ajánlott fórumok: