Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Nekem is van efféle könyvem,nagyon szeretem.:)
Hááát..tudod..Nem mondom,nagyon kényelmes az automata,de fene tudja...én a forgótárcsást jobban szerettem...El is határoztam,ha ez elvérzik,többé nem lesz autómatám,forgótárcsást veszek..Annak hangulata van!:D:D Olyankor mosás illat van,nem csak öblítő:) És talán nem lesz olyan érzésem,hogy : Ha így halad a világ,már a fenekem is robot fogja kitörölni!:D Minek is élek???:D
Kaptam egy szakácskönyv-félét és nagyon érdekeset találtam benne. Úgy kezdődik, hogy:
"...A mosás nagy munka a háztartásban, amihez elõre
készülni kell. Mindenek elõtt a mosni való ruhát mindet
összeszedjük, szétválogatjuk,minden darabotfölírunk, és
ezen pontos jegyzéket megõrizzük, hogy a ruhát eszerint
vegyük át..."
Kicsit elméláztam, hogy mennyivel egyszerűbb most az életünk, hogy van a mosógép.
Kinek is kell az emlékét imánkba foglalni? Ki találta fel a mosógépet? (jó kérdés?)
Peeeersze, Te, sosem arra gondolsz, csak mi vagyunk majacsok, hogy félremagyarázzuk :DDDDD
Te kis szende, te :D
A törpözés az 'feltöltődés,ha nem, a hiba természetesen a Te készülékedben van. :DDD
Na, nem szívom a véred. Cupp A lelki feltöltődés mellé, fizikailag is töltődj most már..... apa ráhelyezhetne a töltőre. Malac vagy, én nem arra gondoltam, esküszöm, hogy nem!!!
Napló kész, régi emlékek és az újak is, valami hasonló cím alatt fut :D
Enyhén hosszú lett, de azért marad ennyi, mivel sok mindent kihagytam, nem akartam napi beszámolót belőle :D
Szia kis csillagom :D
Köszi a folyadékot, hoztam mellé egy kis diétás sárgabarack lekváros kenyérkét, ami szintén valami tönköly, vagy mittudomén milyen, elfelejtettem tegnap óta, öregszem, vagy mi :DDD
Hallom, Te meg közben nálunk pocoltál :DD
Jó lett volna összehozni egy talit, de miután mindketten itthon vagyunk már, előfordul, hogy végre összefutunk egyszer :D
Sziasztok, kellemes napot és hetet mindenkinek :D
Köszönöm a kávét és teát, mindegyikből vettem, ittam, csak a miegymás hiányzik :DDDD
Itt is esett az éjjel az eső, nem tudom meddig, vagy, hogy, most is szürke minden, de nincs hideg :)
Meggi,sajnálom.
tégy meg mindent ami kicsit is segit.
.nekem 24éves koromtól zsibbad a lábam.a balnak csak a felét érzem.
a legjobb a torna,vagy az úszás.jó még a gyaloglás a biciglizés is.persze amikor észtveszejtően fáj akkor semmi.
Sokat ne várjál,mert elévül a dolog.A szolgáltatóhoz menjél be,és jelezd hogy följelented őket.
vidd a számlákat, meg minden papírt.
én szétrugnám a töküket.
Sziasztok!
igy szeretek ébredni a kávé mellettem volt.
köszi Kata!(_)?
nem küldtem körte levest, nem tudtam hogy szeretitek.
nálunk is esett az eső,meg el van borulva ,kéne még egy kis eső.
szedni akarom a krumplit,és kemény a föld.
LÁnyok, megyek, már eléggé elfáradtam, mivel az ebéd főzés után, mostam, és minden egyebet műveltem, bár a fiam igen szépen kitakarított lakással várt :D
Jó éjszakát mindenkinek, kellemes hetet és napot is :D
Nah, szasz :)
Ma hallottam a rádióban, hogy némely szolgáltató sokkal többet kért be a lakosoktól, és így vissza kell fizessék.
Csak arra lennék kíváncsi, mikor fogják megtenni ezt.
Neeem küldööööött?
Húazannya!
Bocsi, nem jót szóltam :(