Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Komárom megyében zuhogott egy jót. Kellett már a földnek.
Jó éjt - beájulok az ágyba, olyan fáradt vagyok.
Mennyi körte volt itt ma!
Szasz Boszi! Örülök, hogy jól pihentél!
(nekem 3 hétig nem volt áramom, mert nem tudtam összeszedni a pénzt, mert közben új hónap is lett, azt is be kellett fizetni, a ki-bekapcsolás díját is - egy egész vagyont - és nem is kellett volna, mert túlfizetésem volt, nem hiányom. most gyűjthetek arra, hogy behozzam valahol ezt a sok pénzt - és persze, hogy feljelentem őket).
Milyen lett az eredményed? Ezt már nem tudtam meg, addigra elutaztam. :)
Sokfelé jártunk, nem dicsekszem, de jó volt és kellemes :D
Szia :)
A Kapitány nem elég ehhez, itt voltál Te, nekik, a kis másodkapitány :D
Hali :)
Hogy vagytok?
Sziasztok, megjöttem :)
Mától ismét vagyok :)
Este majd a naplóba leírom merre jártunk :)
Főtt kukoricát küldök mindenkinek, csodálatosan finom körtével, amit kaptunk :D
Remélem mindenki jól van, de azért még visszaolvasok :D
Sziasztok, van vonalam megint.
Zulu sajnálom, de mi vagyunk a birkák, komolyan kellene egy petíciót benyújtani, hogy ne csak a fogyasztót sújtsák ilyen-olyan költségekkel, hanem a szolgáltatókat is.
Megi a netjével küzd állandóan, én is a telefonnal, idáig 90 %-ban csak a telefon töketlenkedett, de most a net is ment vele. 30 percet beszéltem a hiba miatt a mobilról, ami nem azonos a net szolgáltatóval. Na most azt ki fogja nekem megtéríteni?? Szomszédtól sem lehet hívni, mert ugye a boxnál kell lenni, ide dugni, oda kapcsolni. Tehát nekünk kellene a sarkunkra állni.
A szomszédom is hasonlóan járt, mint Te. Mire haza jött lekötötték az áramot nála, és azért, mert meghalt a külföldön élő anyukája, akinek a nevére jött a számla, ő naivan bejelentette, hogy névváltozás lesz, mivel Isten malmai lassabban őröltek a halotti papírokkal, ezért az E.Mű, úgy döntött nem küld senkinek a nevére számlát. Agyrém, befizetni ott helyben nem lehet, csak meghatalmazással más nevére. Ez is megér egy misét, pl miért nem fizethet be valaki a gyereke, vagy szülei nevére egy számlát pl. Nem elvenni akar, adni.......DE NEM lehet.
Harcolj velük, a jó anyukájukat. A csajszi is visszakapta a pénzét, a visszakötési összeget, mondjuk mást nem, 2 napig romantikáztak gyertyafénynél a 45 fokban, a hűtő leolvadt stb.
Sziasztok!
Én is ideértem....
Zulukám, jelentsd fel őket és még ráadásul elmegyünk megverjük őket!!!
Csajok, kivagyok. Ja, Kata. Nagyon ismerős voltam ám magamnak:D
mekkora szemetek!!!!!!
szerintem fellebezzél!
nem tehetnek meg bármit!
33üveg körtém lett.
a hámozás volt a sok.
Szasztok Csevisek!
Most értem ide, de elég későn (6-kor) keltem. Fő a Töltöttkáposzta és egy kis húsleves-féle a kutyáknak, mert nekik is enni kell valamit. :)
A sütőben nem csinálok semmit, ha lehet, mert elektromos, és mivel ki volt kapcsolva az áramom (úgy néz ki, hogy túlfizetésem van, vissza is utaltak most, hogy végelszámoltak - ezért a feljelentésen dolgozom), azt a ki- és visszakapcsolási díjat be kell hoznom. Kézzel mosok a kertben, gyerekkádban, slaggal, nem nézek tv-t, nem használom a villanyt, nem sütök semmit...sok volt ez a 18 ezer forint soron kívüli kiadás (hogy rohadjanak meg!).
ma körtét rakok.2 ládával van.a hámozás a macerás, a többi smafú...
az ebéd körteleves lesz,meg vettem ki pácolt húsit a fagyóból.
szép napot mindenkinek.
én várom hogy rángassál......@@
mikor jössz?
az ecetes edényt még nem hallottam.
tavaly a lekvárt beraktam a sütőbe,meguntam hogy köpdös rám.szuper lett.
én ledaráltam a kimagvalt szilvát,és alacsony fokozaton sült a sütőbe. néha megkavartam.tartósítót,cukrot nem szoktam bele rakni.még mindig van tavalyi lekvárom,és kemény nem romlik meg.évekig eláll.
Szép jó reggelt!
hozom az ágybaávét, a miegymást.
remélem mindenki jól van még nem olvastam nagyon vissza.
lejárt az unokázás,elfáradtam.