Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Az nem sok, teljesen korrekt ár.
Azok, amik nálunk is nagyon drágák, vagy szalonok, jó nevű, híres fodrászokkal, vagy olyan felszereléssel, ami már nem a hagyományos szárítóval, festéssel és egyebekkel dolgozik.
Szerintem egy Zsidró, netán Hajas szalon ennek a sokadszorosát elkéri, már a neve miatt is és lehet nem a "mester" csinálja, csak a nevét adja.
Az rengeteg, bár nálunk is van olyan hely, még csak nem is szalon, mert ott tényleg drága, hogy egy vágás, szárítás, 5 ezer volt, két éve.
Gondolom hasonló lehet most ott is.
3000 fölött csak akkor fizettem, mikor festés és vágás is volt még mellé.
No hát megérkeztem, látom közben kibeszéltétek aszokásokat. Belőlem se gazdagodna meg a fodrász, előtte kb májusban voltam, és a következő majd valamikor karácsony környékén várható....és 2500 ft.
(a 9000-t olvasva a szemöldököm felszaladt a fejem búbjára!)
Boszika az nagyon óóóócsóóóóó! Nekem csak mosták vágták 3 éve 9000 ezerért.
Most a zöldbe járok, 3.500,.ért mosnak vágnak. Megszárítják, szándékosan írom szárításnak, mert ki nem állhatom, amikor belövik a hajamat. :)
Szia, itt is bújófélben van, de csak olyan, kinézek már, mi van kint, alapon :D
Puszilgasd addig folyamatosan, hogy a szádon maradjon egy kis Mackóhús is :D
Májaaaat?
Lenne esze annak a kutyának, azt én is megenném, megyek hozzád kutyusnak :D
Szia :)
Az enyém nem, szárítás, sütés, fésülés, hajlakk, mosás, simán 1700 forint volt.
Ez nem sok, ahogy hallottam már.
Ritkul az mindenkinek, nekem példul a hajam széle, úgy két ujjnyira körbe.
Egyszerűen eltünt a hajam onnan :(
Enyhén hajazok Angliai Erzsébet királynőre :D
az elsőre :)
Ő legalább divatba hozatta ezt a féle hajviseletet, míg én, csak eldugni tudom :D
Azért, mert a tacskó kotorékeb, nem fogja soha megenni a tápot, neki élő ennivaló kell.
A kis huncut, nekünk is volt tacskó, én valahogy nem tudom, de igazából nem kedveltem :(
Viszont mindent evett, amit apu, gyümölcsöt, zöldséget, húst, amit adott neki :D
Akkor azért gyógyul lassan, sok folyadékot kellene innia, hogy a cukor felhíguljon.
Lassú menet lesz, az biztos.
Sziasztok!
Drága mulatság a fodrász:( Én is évente 1x szoktam járni és szerencsére még festenem sem kell.
a mienk tacskó,és ugat.most is pl a húst rendeztem az alagsori konyhámba.kapott enni a kis bestia és jött kajáért.kapott belőle de nem volt neki elég.
kacsa szárnyhegyét adtam neki,és keveselte. ugy kiabált velem....kizártam.....ott kiabálhat.
ezt csinálja, ha nem tetszik neki valami.
a tápot nem akarja enni csak a húst,meg a gyümölcsöt szedi össze a kertbe szőlőt leszedi,a szilvát, körtét, barackot.
na ugye, pénzkidobás....@@@
a szagát nem éreztem,de a látványszép volt.