Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sziasztok, kellemes estét :)
Sziasztok! Szép estét!
Húúúúú Futikám, ez nem egyszerű. Az a jó, ha minél később zárják be, hagy legyen annak a gennynek helye kifolyni. Sokkal nagyobb baj, ha hamar bezárják. A penicillinnel csodákat művelnek. Most hogy akarják a sérvet majd megoldani? Jobbulást és mindenképpen írj!!!
Nekem nagyon lassú...és nem a géppel van baj, mert mást mindent időben betölt...
Te csak tanulj szépen,vagy nem lesz játék!!!
Nekem is Freemailem van és semmi gond vele.
Szép délután Mindenkinek:)
Az íjakat láttam, de utána kiléptem, elég kaka a freemail...azóta meg csak ma léptem be...:) Jó szórakozást! :)
"Miggyá indulok a délutáni sulimba. Valaki értem is szólhatna pár jó szót, hogy ne du. legyen tanítás. Zsu és Megi már nagyon kiművelődött e téren :))
Időben odaért :DDDD Még az íjakkal együtt elküldtem. Köszi!
Eniss! Most kaptam meg a képeket! Nagyon ügyes vagy, le a kalappal! :))
Itt most csodálatosan süt a nap, délelőtt borongós volt erősen.
Cuppp Neked! Legalább valaki aggódik is értem. :DD
Passz....de a dolog nem semmi....:( Majd Boszi, vagy Kata tud szerintem hozzászólni...
Sziasztok!
Kata köszi a kávét,én most iszom.
lenne egy kérdésem.
a hugomat köldök,és hasi sérvre megmütötték,a háló viszont kilökődött.
most nyitva van a hasa,olyan papirtörlőkkel vagy mikkel van tele, így próbálják azt a gennyes trutyit fölitatni.cselélgetik neki.
addig nem varrják össze amig a gyulladás megvan.penicilint kap,meg egyebeket.
mi a tapasztalatok,meddig szokott ez tartani?
Nálunk már süt a nap ezerrel! :) Bár reggel szinte az orromig se láttam olyan köd volt...:))
Lehet, hogy elromlott a hőmérőm, de csak 13 fok van kint. Másutt mindenütt 16-nál kezdődik. :(
Szasztok Csevisek!
Köszi Kata, már ugyan egyszer reggeliztem, de ma valami miatt nagyon éhes vagyok, úgyhogy ismétlés lesz. :)
Köszönöm Kata, éppen szürcsölgetem.
Legyen mindenkinek igazán kellemes, bosszúságoktól mentes napja.
Szia, tényleg angyal vagy! Figyelsz, résen vagy . :) Tegnap csak az akkori éjszakára gondoltam, de mikor már leírtam, nekem is az jött le, mintha örökre búcsúznék :) viszont olyan álmos lettem, már nem volt kedvem helyesbíteni.
Jó reggelt és szép napot! Hoztam kávét és szendvicset.
Jó éjt neked és mindenkinek.:))
Remélem ezt csak ma északára gondoltad mert álmos vagy.:)
Akkor bezárok én, becsukok és leöltok mindenkt, kellemes pihenést, jó éjszakát :D
Nem, ki piszkálna olyan kedvesen és ki rakna helyre bennünket, ha nem lennél?
A másik, nem is tudnánk, hogy ott van bennünk a dömdödöm :D
Jó éjszakát mindenkinek! Boszi én már nem jövök, másra bízd a kulcsot.
Jól meg lenne mindenki. :)
Röhögj nyugodtan, a kutttya nem látja :D
Mivel keveset tornáztam, ezért a gyertya még ment, utána kész.
Míg balettoztam, addig sok minden más is, de a kézenjárás, csak a keresztapám segítségével, ahogy megemelt,míg kicsi voltam :D
Áh, te is megérted a pénzed, nem csak most :D
Azért jó, hogy megmaradtál, mit lenne most nélküled, velünk ? :DD
További ajánlott fórumok: