Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Futi te ma nagyon virgonc vagy! :D)))
Süt a napocska, végre lehet napozni egy kicsit. ...és közben pucolok almát, majd befőzöm lekvárnak. Szerencsére van még két szatyorra való alma, lesz mit enni télen. Csak az a gond, hogy nem ehetek sok édeset. Na majd sózva eszem. :)
Arra utaló jelek, hogy végérvényesen felnőttél:
1. Több ételt tartasz a hűtőben, mint sört.
2. Reggel 6 órakor kelsz - nem pedig akkor fekszel, mint régen.
3. A szobanövényeid mind életben vannak, és egyet sem szívtál el belőlük az utóbbi 3 évben.
4. Szex a díványon? Ugyan már...
5. Te vagy az, aki kihívja a rendőrséget, mert a szomszéd "büdös kölkei" nem hajlandók lehalkítani a zenét.
6. A barátaid házasodnak és elválnak, nem pedig felszedik és kirúgják őket.
7. A farmer és a pulóver már nem jelent számodra "kiöltözést".
8. A kanapén alvástól megfájdul a hátad.
9. Egy mozi és egy vacsora a teljes randi, nem pedig a randi kezdete.
10. A gyógyszertárba hashajtóért jársz, nem pedig óvszerért és terhességi tesztekért.
11. A reggelit reggel eszed.
12. A "mindjárt hányok" szöveget felváltotta a "köszönöm, de nem kérek többet".
13. A számítógép előtt töltött időd 90%-a tényleges munkával telik.
14. A nyári vakáció három hónap helyett csak egy hétig tart.
15. Végigolvastad ezt a listát, és most kétségbeesve keresed azt a pontot, amely nem illik rád...
Miért olyan okosak a japánok?
- ???
- Mert nincsenek köztük szőkék.
annibálföldön egy utazó betér egy étterembe. Az étlapon ez áll:
"Paprikás vadász: 5 dollár
Nyárson sült halász: 6 dollár
Roston sült politikus: 55 dollár"
Megkérdezi a vendég:
- Miért kerül többe a politikus?
- Na de Uram! Tudja mennyibe kerül a politikusok tisztára mosása?
Kaméleon a kályhában
- Mit csinál a kaméleon a kályhában?
- Beleolvad a környezetébe...
A macska, és az egér bemennek a kávéházba. A pincér kimegy és kérdezi:
- Mit hozhatok Önnek uram?
Egér:
- Mondjuk egy kis sajttortát, és 3dl kólát.
Odafordul a pincér a mácskához:
- És Önnek uram?
Macska:
- Á, nekem csak egy kis tejszínhabot az egérre!
A nyuszi, a medve és a róka ül az erdőben. Nyuszika nagyon le van törve ezért a medve érdeklődik, hátha tud segíteni:
- Mondd csak nyuszika, mi a baj?
- Jaj medve, olyan szörnyű dolog történt velem.... ellopták az órámat!
- Tényleg? Nekem meg a teheneimet lopták el az egyik éjjel.
A róka csak hallgat, majd megszólal:
- Ajajj! Már öt óra! Mennem kell fejni!
ma ha minden okés, akkor összevarrják a hugom.
tegnap délután megnézte a sebész,és kérte hogy ne reggelizzen.
nem 100% a mai állapotától függ.
a kutyának nem szabad májat adni!!!!!!!!!!!!!
az árt neki.
ez komoly.
láttatok már kutyaeledeles boltba belsőséget?
ugye nem.
nálunk a fodrász 3000.
vágás száritás,és belövi.ez nálam egy napig tart,nem birom a kencét a hajamon.
másnap kimosom.
nem ugy szárítja soha, ahogy én szeretem.
a mesterfodrász azt nézi, hogy az éppen aktuális frizuratrendek közül, mi állna jól.azt nem tudja, hogy a hétköznapokba hordható-e.
amikor a szemébe lóg az embernek a haja.
vagy nem tudja ugy beállitani magának. aztán csak egy lenőt valaminek látszik mosás után.
péntek 13, vegyünk lottót!
nyerni sose szoktam,talán most.
Szép jó reggelt!
köszi a kávét,és hogy ma nem csörömpöltél.@@@
Szasztok Csevisek!
Korán van, de hoztam egy kis reggelit, a kávé és a tea termoszban, hogy ne hűljön ki, mire felébredtek. :)
Bármilyen gyümölcsből készíthető finom főzelék, nem kell más, mint egy zöldséghez, csak éppen édesen készül.
A pirított grízhez, megpirítjuk a grízt, mint a grízes laskához, csak nem édesre, hanem sósra készítjük.
Ez a főzelék mellé jön, krumpli helyett, ami mellé jöhet bármi, tükörtojás, tojáspörkölt, főtt hús, akármilyen.
Mi a legjobban a meggymártást szeretjük a pirított grízzel és az előtte főtt, vékony szeletre vágott, marhahússal.
Nem hallottam még róla? Milyen kaja ez?
Olyasmi, mint az almaleves?
Akkor eszem, amikor van mit. :)
Éjjel pld. Enissel teáztunk, azóta egy órát pihentem, és egész nap nyüzsiztem. Szerencsére a szomszéd csajszi meghívott ebédre, így jól is laktam. Édeskáposztában volt a töltelék és az egész paradicsomos töltöttkáposzta volt. De nagyon jólesett.
Almát főzök be lekvárnak, most pucoltam meg egy szatyorra valót. Legalább meleg lesz. :)
No, férjem halat evett, mi fogtuk volna be az orrunkat, de akkor megfulladunk, vagy éhen maradunk :)
Szóval vacsoráztunk, remélem mindenki túl van már rajta, mivel hat után nem igazán illik enni :)
Oda én is akkor mennék, főleg a kíváncsiság vinne oda, mert volt pár olyan fodrászom, akik megjárták Pestet, ott is szalonokban dolgoztak, futott velük a szekér, nyertek versenyeket, aztán mégis itthon fejezték be.
Az ő frizurájukkal az volt a bajom, hogy hetente, sőt, ha elengedte a kezét, akár kétnaponta is mehettem, mivel jó volt mikor kijöttem és másnap csak-csak, utána már semmi.
Hát igen, lottózni sem tudnál most, pedig kemény esélyekkel indulnál, mint a többi, kifizetjük az illető nyereményét :D