Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
:)
Szerdán bedöglött a modem,nem volt netem na délutánig. Akkor meg már szüreti bál kezdődött a faluban,amire hivatalos voltam falu és utcacsicska mivoltomban :)Fél 9-kor leléptem a gyerekekkel,habár akkor kezdődött az igazi mulatozás. Nem tehetek róla,de ki nem állhatom a részegeket :(
Yeee :)
Milyen napod volt?:)
Hasonlókat :)
Tök jó nevet választottál, ez már biztos :)
Sziasztok!
Ez nagyon édes:)))
A kisbéka sétál az úton.
Egyszer csak egy elágazáshoz ér és megdöbbenve olvassa:
"Balra a szépek, jobbra az okosak."
A kisbéka felsóhajt:
- Most szakadjak ketté?
Muszáj volt, mert először is békás, másodszor pedig mert édes, harmadjára, mert akár magamat hallanám :D
Biztosan hallottad már, hogy hol kerék, hol talp.
Most éppen a talpnál tartasz.
Van ilyen, és ehhez nem kell semmi különös, csak tanulnunk kell, sokszor a saját bajunkból, vagy a körülöttünk élők fájdalmából.
Nekem az elmúlt 3 év volt borzalom.
Remélem már vége.
Édes Eniss, úgy vagyok én boszi, mint köbö, Te :)
Varázslásnál meg pláné :D
Tudod, az a baj, hogy rajtad kívül elmondhatjuk ezt 100 ezres nagyságrendben mostanában. Olyan világot élünk, hogy semmi ne kiszámítható és ezért ingerültek lehetünk, rányomhatja ez a párkapcsolatokra is a bélyegét. Potenciális áldozatok lehetünk pl. egy rablótámadásnál, mert elvadult a világ.
Nem jó ez, magunknak muszáj kihúzni magunkat hajunknál fogva a mocsárból.
Mondjuk, nem tudom nálad mi okoz most problémát. Lehet anyagi, párkapcsolati, szülő-gyerek, barát, munkahely......és ezernyi ok.
nem vagyok ilyen témában művelt. akkor inkább úgy fogalmazok, hogy senkit se sértsen: "mintha" meg lennék átkozva.
Idén egyik rossz jön a másik után, és mind olyan, ami rajtam kívülálló ok, tehát nem a saját magam elrontott életem miatt óhajtom magamat sajnáltatni.
ezt már elmondani sem tudom.
ez az egész év, ezidáig igen-igen rossz dolgokkal volt tele. mintha megátkoztak volna. az átokban nem is hittem eddig, most már nem is tudom....
Szasztok Csevisek!
Áááááá! Fincsi forró fokhagymás lángos!
Eső esik, kedvem xar - jó napnak indulok elébe. :(
Nektek kellemes napot kívánok, talán nem mindenütt esik az eső, és örülhettek egy kis napsütésnek. :)
Sziasztok!
Futikám, köszönöm a mai vicceket, nagyon jók:DDD
Eniss, de kis figyelmes vagy:)
Zulu, sósan az édeset? Nagyon jóóó:D