Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sziasztok, Boszika remélem nem ideggyulladásod lesz? Ha nem múlik irány egy jó neurológus, tudom kell a beutaló...de gondolom Neked nem. :)
Gyors jobbulást!!
Szasztok Csevisek!
Bealszom így ülve. Iszik velem valaki egy kávét?
Olyan rosszul indult a napom - leesett a lánc a kerékpáromról. Teljes gőzzel kellett volna hajtanom kb. 40 percet, hogy elérjem a kompot ami még átér, hogy a távolsági buszt is elérjem - amiről a következő csatlakozást elérem.
Szóval másodperceken múlik az utazásom minden alkalommal, kész idegbaj. Ha egyről lemaradok, akkor nem 6 óra az út, hanem akár 8 és fél! Egy egész nap és csak 120 km-t megyek! Ennyi idő átszelni az óceánt! A fene ezt a közlekedést. :(
Naprendszerekkel bolygóinak és azok holdjainak , belső felépítését, szerkezetét, valamint fejlődéstörténetét vizsgáló tudományaival foglalkozik.
Naprendszer nagyméretű égitestjei a kilenc nagybolygó, valamint azok legfontosabb holdjainak legfőbb jellemzőit foglalja össze,igy ezzel foglalkozik igy érted?
olvasom amit írtál, de mi ez? hajszál pontosan?
tudom, a gugli a barátom.
hányingeree van tőle. nah.
Vagy sok a sava, vagy éhes, vagy olyat evett, amit a gyomra nem bír, esetleg ulcusa, izé, fekélye van.
Sok minden lehet, idegalapon is.
Igyon sok folyadékot.Lassan, óvatosan azért. :)
Gondolom itt is vannak különböző szakok, te melyiket választottad?
És az mit rejt magában?
Az túl nagy, azt nem.
Eldugni viszont igen, azt nagyon tudnak:)
Még meg van. Azóta apjuk egyfolytában dolgozik, nem tudtunk elmenni venni. A málna még benne, fel van tekerve, tiszta jég minden (a villanyórát inkább meg se nézem)
Egyébként a szerelő azt mondta, h már a gumit nem lehet cserélni úgy gyártják....:(
egy gyerek le tud nyelni 200 forintost?
Mert már felforgattuk a szobát és nem találjuk. Igaz itt voltam a szobába és nem láttam, hogy a cumit kivette volna a szájából
Az nagyon szép lehet, a csillagokat figyelni, nézni, tanulni, hogy honnan lettek, miből, merről jöttek és hova mennek, szóval nem tudom, de ilyesmit gondolok erről :)
Namármost!
Fel akarsz menni közéjük, vagy csak a csillagvizsgáló tejetére kell mindenkinek felmászni, különben nem veszik fel.:)))))
Ördög meg tudja, de úgy ég a kezem, hogy már nyomtam én víz alá, akkor jó volt, addig.
Kentem mindennel, de ha lemostam, vagy bármit, majd leégett, de csak az egyiken két ujjam, a másik kezemen egy :(
Képtelen vagyok rájönni, mitől.
Semmi csípős az ebéd környékén sem volt.
Csak beléptem egy elköszönés erejéig, a kulcsot visszaraktam és bezártam az ablakokat is :D
Jó éjszakát :D