Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Úgy látszik a többiek nagyon mélyen aludhattak, ha még most sem ébredtek fel, pedig már újabb tea és kávé adagot főztem le. :)
Szép napot mindenkinek!
Lehet, hogy a fejenállást kellene kipróbálnom, hogy megnyugodjak? Az ágyam epedás, lehet hogy a rugók közé szorulna a fejem (mint Enisnek a lécek közé)? Pedig biztos jót tenne.
Vagy vágjak eret magamon, mert úgy fel vagyok idegelve, majd a guta üt meg. :)
Ráadásul a kutyák kint üvöltenek. Már voltam megnézni, hogy mi van, de semmi - csak beszélgetnek. De nem ám a szomszéddal, áááá! Vagy 5-6 km-ről is hallani, hogy visszaválaszolnak. :) Dejóóóóó!
Addig is, míg megnyugszom iszom egy kávét.
Szasztok Csevisek!
Kialudtam magam. :( Úgy felbacták a kis agyamat tegnap, hogy belezuhantam az ágyba, de már fent is vagyok.
Találkoztatok már olyannal, aki két oldalt ír a semmiről? Mert se eleje, se vége - teljesen érthetetlen az egész? Holott egy "igen", vagy egy "nem" elég lett volna. Megveszek az ilyenektől.
Sziasztok!
Nagyon lassú a netem, új szolgáltatót keresünk...
Kicsit összejött minden:(
Puszi mindenkinek!
Szia :)
Nekem ez éjjel szokott előfordulni, amikor ébredek és kérdezem, milyen nap lesz ma, azt sem tudom merre vagyok, olyanokat álmodom néha,
megint :)
De ez sem kutya azért, viszont ami tegnap történt veled, érthetővé teszi az egészet :)
Sziasztok!
Ma olyan történt velem ami nagyon régen. 3/4-5-kor ébredtem fel. És ruha volt rajtam. Azon agyaltam miért van rajtam ruha? (utcai) Azt hittem megállt az óra, úgy gondoltam reggel 6 van. Teljesen kiesett, jogy én már megjártam ma Tolnát-Baranyát. Most tisztult ki az "ég" úszott el a fátyol a szemem elől, hogy piszkosul fáztam betakaróztam és ledőltem melegedni. Kész, agymenésem van.
Biztos, hogy jó helyre kopogtattál be?:)
Ha igen, csak elveszett a kérdés eleje, akkor azt javaslom, hogy beszélj ügyvéddel előtte, azoknak mindig van valami kiskapu a tarsolyukban :D
itt nem olyan régen, de kibújt a napocska, annyira jó érzés volt még csak látni is, ahogy felragyog minden :D
Most megint szürke minden :(
ősz van, bizony.
Szia Neked is :)
Ott is esik?:(
Naaa, ebben a csúnya időben, nem lebetegedni azért :)
Törpöknek puszi és küldök erőt a betegség leküzdéséhez, a nagyinak is :D