Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
huamindenit :)
ha ezt tudom, nem járok kéthetente a fodrászhoz,bár a hosszú haj már nem áll jól :)
az én bejárónőm az udvarra teregetett.törölközők,és vizesebbek lettek mint voltak.
hagyom....majd megszárad.
Az jó, a húgod jobban van már?
Köszi, az jól áll, legalább valami rajtam is van, ami jó :DDD
hosszú hajad van?
nekem nem nő,olyan évi 2-3 alkalommal szokták vágni.
a festést meg én intézem, havonta.
Képzeld, azt olvastam valahol, hogy a bérházban lakól közül, többen elviszik a kutyákat állatorvoshoz és csináltatnak a hangjával valamit, hogy ne ugasson.:(
Kész állatkínzás, nem? :(
A kutyának az a dolga, hogy ugasson, már amelyik olyan fajta :D
a törpök öszi jól vannak,a hugom van kórházba.
én látom hogy jól áll a séród.
Végül is, magától nő, a mosás meg, ha nem volt azóta, legalább egybe áll és semmi gond vele :DDD
Azt mondják, a tisztaság fél egészség, akkor a kosz meg a másik fele :DDD
Szóval nyugi :D
ketten leszünk..én is régen szépítkeztem.@@@
sütök papszeletet...hát már a fal is zsíros.
nem tudjátok mi az a papszelet????
bőrös sertéscomb,szép nagy körszelet.
azért hívják papszeletnek,mert régen ezt vitték a papnak. nem lehetett valami mócsingos,csontos darabot vinni.
úgy pattog a zsír, már a fal is zsíros lett visszaraktam rá födőt.
nem egészséges.de a férjem megkívánta.a parizsel lehet hogy egéségesebb,de ebből egy kis darab paprikával,paradicsommal,közbe mártogatni azt a finom zsírt...valami isteni.
Drágám, én már voltam a héten :D
Nem tudsz lekörözni :D
Irigy vagy, nehogy már Boszi szebb legyen :DDD
Én most kifogok lógni a sorból, megint 7 hónapja lesz, hogy nem voltam. Én leszek a fórum fekete báránya. De minden jobb családban kell ilyennek lenni és mi ugye jók vagyunk. :)))
Lassan, óvatosan akkor, mindig mondom :D
De ki hallgat itt az öregre? Senki, mindig csak az a rohanás, futkosás, hát élet ez?:DD
Jah, utána pedig vihetem a Manciba, hogy tekerje át újra, mert a felső szomszédom a vizet rámseperte :(
Amekkora esze van, mindig a kiteregett ruhákra seper, koszt, vizet, mindegy, azért szoktam le a kinti teregetésről, inkább kiviszem a pille teregetőt és hozom, ha esik :D
Szia Eniss.
Remélem ma nem mégy sehova :D
ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐ!!!!
Én itt voltam, aztán szót ne halljak, hogy így a Boszi, meg úgy a Boszi, satöbbi :DDDD
Szia :)
Kistörp hogy van?:)
Merjek kiteregetni, mert itt suttogja nekem, hogy esni fog, aztán azt, hogy mégsem, majd csak éjjel, talán, de lehet, hogy mégis napközben, én meg rágom a körmöm, hogy a kiteregetett ruhát kirakjam, vagy ne :o(
Köszi, szasz, vittem mindenből, mert nem iszom elég folyadékot, sajnos :(
Neked is, panaszkodj bogaram, mond el mi fáj :DDD
Jó reggelt mindenkinek :)
Mondom én, pedig szürke az ég, úúúútálom az ilyet, legalább reggel, míg felkelünk, kicsit süthetne a nap, aztán bánja kánya, elbújhat, pihen szegénykém, elege van a nyári sok sütésből :D
De az, hogy nem elég a Zuli kutyáinak ugatása miatt nem aludni, és amikor ébredek, a csörgésre, a kávéja főzése miatt, hát na .:D
igen.@@@
mit zajong kora hajnalba????@@@
szép jó reggelt!