Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Ne is röhögj, nem éreztem cseppet sem annak :DDD...akkor, amikor kimentettem magam, akkor gondolkodtam el mekkora barom vagyok.
Nem,és nem röhögök!!!!!!Ha belepusztulok,akkor sem!!!!!!!!!!!!!
Sosem tudtam kézen járni, örültem, ha kézen megtudtam állni.
viszont régebben szerettem fejen állni, ez még a nyaksérvem előtt volt. Egyszer nem tudom mitől vezérelve, de a kihúzható heverőn próbáltam, majdnem odavesztem, mert becsúszott a fejem a lécek közé.
Mert itthon biztos békén hagyják..:( Főleg a Bene család...Viszont legalább leckét sem ír...:(:(
:)
Lackó ügyes,okos és a tanító nénije imádja! A napköziben viszont kikezdik a többiek :( Pápá napközi :(
A kézenjárást, próbáltad már ?:D
huh, de gonosz vagyok, bocsika :D
Kutyaharapást, szőrével...nem hallottad még :D
Igen..a csigolámnak biztosan jót tenne ha pattognék...HÁT JÁRNI ALIG TUDOK ASSZONY!!!!
Már nézi a csontot és békés végre :D
Az már el, ez kétségtelen :D
Dobozt, azt nekem sem ártana, mert a férjem minden dobozt gyűjt, olyan mint egy kisgyerek, azt ne dobjuk ki, ezt se dobjuk ki, egyébként nem gyűjtögető :D
Büdös még a car is...megette a fene akkor. :((
Tegyél be valami jó kis pattogós zenét, és tornázzál egyet!!!
Picikét elaluciztam...Csak 2 órácskát...Most meg..valahogy bele vagyok ragadva valami méz szerű izébe...olyan..izés minden..és nyűgös vagyok...:(
Amikor bejelentkeztél a fórumra, éppen a hat húszas, már elment...másról nem igazán. Illetve törpölhetsz Szabot hova tegye rengő sok dobozát. :D
Most miről maradtam le?:)
Hali csajok egyébként :D
Irgumburgumtetteretteeeeee!!!!!!!!!!
Mint a mesében,mi?
Ja! Szép estét mindenkinek! szülőin voltam Lackó osztályában. Hát mit is mondjak....
Sziasztok, szép estét :D
Látom sehol nem egyszerű a dolog, itt is a férjem éppen most jött haza egy lakásszövetkezei tárgyalásról, mert vannak ám itt is dolgok, nem is kevés :(
Szia mindenkinek!
Hol leszek,hol nem,mint a mesében!:( Van net,majd 10 perc múlva nincs...Van,nincs...:( A gépben lehet a hiba,mert Ádám gépével semmi gond,nála nem megy el a net!:(
Ehhez már extra méretű tároló kellene :) egy konyhaszekrényben, mármint egy alsó részben csak ilyenek vannak....ottkellene rendet rakni...
Nem tudod mondjuk egy műanyag rekeszbe beletenni a spájzban? Van amikor egy nagyobb tárolóba teszek ilyen cuccokat.
Nem! Ezeket kellene valahogy ügyesen elpakolni!
Én-e???? nem akarlak....de vegyél :DDD Nem most volt. De biztos máshol is van. Nagyon jó dobozok szoktak lenni az A.diban is.
Ne akarj a bűnbe vinni! :)))))
Igyekszem egyben tárolni, mert nagyon sok helyet foglalnak el. Újítani kellene. Láttam a L.dlben olyat ahol a tetők is egymásba mennek.
De volt 5 doboz fűmag, munkás kesztyű olyan 50 pár...termoszok (nem is tudtam, h ennyi van) :)) üres üvegek, amik majd jók lesznek még valamire....
Ó hát elfeledett dolgokat...(nem is tudtam, h mennyi műanyag dobozt halmoztam fel (na jó, ezek a gyengéim) és mennyit nem is használtam még belőlük...Tényleg, ti hogy tároljátok őket?? mert nálam abban a szekrényben olyan káosz van....
De még nem árultad el, hogy mit is találtál?
Hajrá Tünde, hajrá Tünde!!! :)))
További ajánlott fórumok: