Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Hali Kati, köszi a szendvicset és a kávét, betömtem mindent :D
Juszt sem megyek dolgozni :DDDDD
Sziasztok! Legyen szép napotok!
Engem szét vet a düh. Kb. 300 millióra lenne szüksége a Pető Intézetnek ezzel tökölnek, tudnak adni, vagy nem ...inkább nem, mert még meggyógyulnának, vagy jobbulás következne be a magyar kisgyerekek (és aki még a világon minket választ, de ők pénzért) állapotában. DE 5 milliárdért állami pénzen emlékmű épül egy EGY év alatt. Mert emlékezni kötelező, felejteni tilos.
Normálisak vagyunk mi???? Hány éhezőnk van, rájuk majd értük is emelnek 50 év múlva milliárdokért emlékműveket??? Nem az élőkkel kellene foglalkozni elsősorban?????...attól hogy milliárdokat költünk holtakra, nem lesz több tisztelet irántuk.
Halottam egyik Csevisünk városáról is, mi készül ott is, de az talán nem a mi pénzünkből.
Lányok, ha ezért léptetnek, akkor Titeket hiányolni foglak, de egyszerűen már üvölteni tudnék a hülyeségektől. Kilóg a se..ünk,de milliárdok mennek el stadionokra és egyéb teljesen felesleges kiadásokra. Tegnap nézegettem, hányan mennek ek egy magyar meccsre mondjuk átlagosan 7 ezer,de van olyan hogy 300 vagy ennél kevesebb néző lézeng, akkor minek 20 ezres befogadó építmény??? Húú, de paprikás hangulatban vagyok.
Aludjatok jól, álmodjatok szépeket, jó éjszakát gyerekek, és szép hetet és napot mellé :D
Utolsó zárja be az ajtót :D
Köszönöm kedves kérdésed édes Eniss, már jól :)
Miután a nagy eszemmel elgondoltam, ha ég, akkor adjunk neki egy kis Panthenolt, hát kapott a fejére, izé az égős részekre és láss csodát, azóta csak a mosogatás alatt égett, utána már ott sem :)
És te, merre jártál báványkám?
Elhúztam aludni, mert hajnali 3-től főztem, sütöttem, idegeskedtem, utazgattam...elég volt mára.
Jó éjszakát mindenkinek!
Te jó ég :(
Szerencse, hogy hazaértél épen, egészségesen :)
Visszatoltam a bicajt (loholtam rendesen, mert kevés volt az idő), bevágódtam az autóba, és azzal irány a komp. Persze, pont mire leparkáltam, bezártam az autót, az elindult. Vissza gyorsan az autóba, mert a következő komp viszont már késő, addigra elhúz az autóbusz a túfelin. :(
Elszáguldoztam le a Szigetről, és ott parkáltam le.
(Csak csöndben mondom, hogy semmiféle igazolvány nem volt nálam, mivel arra nem volt már időm, hogy a házba is beszaladjak. Ha beintettek volna, akkor szívtam volna, mint a torkos borz. Ebben ma szerencsém volt.)
Viszont másnak sem volt jobb napja, mert visszafele az egész út le volt zárva majd egy óra hosszat, mert négy autó törte egymást rommá. :(
Lehet Einstennek is mondott valah régen valaki egy okos dolgot, még ha nem saját kútfő, de akkor is elindította benne azt, amiből az lett, aki :D
Reméljük veled is így járunk és milyen büszkék leszünk, hogy tőlünk indultál és lettél híres, neves, ügyes és boldog ember :D
Fő a pozitív hozzáállás, ahogy minden máshoz is és a kellemetlen dolgokat el kell felejteni, gyorsan, de ehhez egy bizonyos kort el kell érni :D
Csatlakozom :D
Ez az!!!
Így kell hozzáállni, és nem feladni! :)
Köszönöm.
Szia :)
fúúú, arra nem tudtál volna felimádkozni, ez biztos :D
Szia :)
Két kézen egyszerre?
Aztán meg lett a bínes :)
A férjemnek készítettem az ebéd mellé paradicsomsalátát, amibe tettem, jó, raktam, - mindig eszembe jut a tanárod :) - bele paprikát is, és mintha az egyik csípett volna.
Most vacsoránál észrevette, hogy az egyik belerakott paprika, mintha csípne, ami azt jelenti, nem kicsit csíphet, ha ő érezte :)
Azóta már nem ég, lefújta, de most megint, ahogy mosogattam a kanalat, amivel szedte a salit :(
Mehetek fújni mögen :DDDDD
De mi lett végül?:)
Túl vagy az Óceánon, vagy maradtál innen:)
Köszi a kávét, hörbölöm éppen :D
Kívánom, hogy sikerüljön. Kitartás kell ehhez is, mint mindenhez.
Nem szabad feladni, ha valami nem sikerül. Egy nagy levegő, és tovább kell lépni.
Az egyik kedvenc könyvemből való ez a pár mondat:
"A falon lévő foltot tisztítsd meg először tiszta vízzel - várj, hogy száradjon meg.
Ha nem sikerült eltüntetni, akkor mosd át szappanos vízzel - majd várj, hogy száradjon meg.
Amennyiben ezzel sem sikerült - akkor ultrás vízzel mosd át - és várj, hogy száradjon meg.
Ha megszáradt, akkor menj oda a folthoz, lépj egyet hátra - ha még mindig látod a foltot, akkor most már hagyd a fenébe, és foglalkozz valami mással!
Ezt most arra meséltem el, hogy ne csak egy irányból közelítsd meg a dolgokat, próbálj lazítani, és újra nekiindulva, más szemszögből közelítsd meg a problémát. Így biztos hogy meg fogod tudni oldani.
Remélem még az első felfedezésednél is itt leszünk, és tudunk neked gratulálni. :)
Sziasztok!
Vendégeink voltak a hétvégén és búcsúban is voltunk:) Nagyon jó volt.
Húúúú, olyan sergőre ültem Danival... Nagyon magasan megáll úgy hogy fejjel lefele lógtunk:)
Jó kis diós süti lesz belőle?
Este nagy szél volt, és hajnali fél 6-kor tele voltak a fák alatti részek dióval. Zsákszámra lehetett felszedni.