Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Ha jól emlékszem, a Te pillecukrod, mintha már verné a tíz évet.
Akkor pedig gyorsan szokj le róla, hogy életed egyetlen szem mazsolájának hívd, mert kikéri magának és többé nem mazsolázhatsz, még kuglóf sem lesz többet :)
Szasztok Csevisek!
Most tudtam csak jönni.
Enissel teljes mértékben egyetértek! Apukám engem lecsesz, hogy nem hallgatom a híreket. Hát nem is! Van nekem elég bajom, nem kell még egy idő előtti agyvérzés a sok hozzá nem értő, okoskodó, semmirekellőtől! :(
Nem tudom,de most semennyim sincs rá...:(
Holnap éjfélkor megy az én kis pillecukrom Erdélybe..Rá költöttem a havi zsoldot.
Drága kis cicababám..:( Életem kuglófjának,egyetlen mazsolája..:(:(:(:(:(:(
Tudom, nekem mindig naccerűű ötleteim vannak :D
Ugye?:D
Szia mindenkinek!
Sajnos,jó darabig nagyon néha leszek,mert megbolondult a gép.(Nem a nettel van baj,mert Ádám gépe,hasít..)De nekem,a leg különbözőbb időpontokban(hol 10 perc,hol 1 óra,stb)elmegy a net..Ha mégsem menne el,egy rövid ideig,akkor meg lefagy...:(
Amikor tudok,bekukk! Puszi mindenkinek!
Azt fogjuk tenni :)
Szegényke :) nah, de legalább a nagyján túl vagy.
Az nem fáj, még csak nem is kellemetlen.
Pihenjetek le hamar:):)
Én tul vagyok a fogorvoson. Szerdán ujra megyek ecseteltetni:(
Szevasztok!
Én fogorvoshoz megyek ma......hm....:(
Itt mondjuk, hogy szép, reggel az volt :)
Küldök mindenkinek egy kis kocka pitét, finom lett :D
Szép napot mindenkinek! Lóg az eső lába,tehát Zsuzsika mos :D
Húúú,Eniss! Megértelek!
Nagyon megértelek,- legfeljebb együtt leszünk kitéve innen - főleg mert ennek az intézetnek Európa szerte híre van és hozzák messziről ide a
kicsi betegeket.
Istenem, már elég sok mindent tönkrevágtak, hovatartozás nélkül, gondolom ez az egy
már nem számít.
Arról nem beszélve, hogy a meccseken nem tanulnak semmi jót az oda betévedő emberpalánták, főleg nem a tűrésről és a nyugalomról.
Megyünk Eniss, kézen fogva.