Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Remélem mindent rendben találnak. :)
A rendelőből kakukkolok. Csabival kontrolon vagyunk,fül....
:D:D Tudom!:)Szerintem,mind így vagyunk...:) Az élet "rendje" hogy eljön az idő,amikor "le vagyunk...ejtve(:D)De azért mi mindig ugrunk,ha segíteni,vígasztalni,gyógyítani kell...:D:D
Ellibbenek én is a Csaliba. Jót ne halljak senkiről!
Elkocogok a boltba...majd még jövök....
:P :P :P Értem én Te!! Én is...ma is hozta a pólóját, h anya, vasald már ki...persze ugrottam :)
1 már kiesett.A másik akkor fog,ha úgy érzi,nem élhet egy lány nélkül!:)És hogy meddig fogom őket tutujgatni?:) Életem végéig!!!!!:)
Drága Megi! Abból az alomból már rég ki kellett volna esni 2nek! Na jó, a két nagynak...:) meddig akarod még őket tutujgatni....Tudom, én is szeretem őket, de ez a rendje!
Mackó 13 éves,és úgy hívom,ahogy akarom!:) Ezt az alomban mindegyik tudja,és elfogadták.Ádám is mondta,hogy csak én hívhatom Ádinak(mert egyébként utálja,csak,ÉN hívhatom így)és Öcsinek is csak én,az apja,Tomi,és Mackó,meg Attila.Vagyis a szűk család.Ezt nem bánja,de idegentő nem viseli el.Mackó is tudja,hogy csak viccből hívom életem kuglófjának,egyetlen mazsolájának,pillecukromnak.:)
Boszikám,hidd el,tök mindegy az embernek hány gyereke van,én csak azt tudom,hogy most 2 kölök kiesik egy hétre az alomból.(Ádám is megy)
Szép napot mindenkinek!:) Itt randa esős..:(
Lányok! Ma feladtam a küzdelmet a fagyasztóval. Szegényen már annyi jég van, h nem is látni mi van benne. Gondolom tekeri az órát, mint állat.....Most leengedem, ami fagyos marad málna, azt berakom a rendes hűtő fagyójába, a többiből lekvár lesz. Majd azt nyalogatom télen.....Aztán, h fagyasztóm mikor lesz, az rejtély....de vannak fontosabb dolgok is.
És vigyázz mit ajánlasz fel, mert itt mindenki lopkodja az édességet! :)))
Bárányka, gyors teljes felépülést az unokádnak!
Szevasztok!
Kellemes nspot mindenkinek!
Unokám itt van kicsit, tegnap gyengélkedett - hányt- mára jobban van:)
Kicsi tehát kérek, felajánlok egy kis puding tortát, aki kéri vigye:)
Itt is szakad az eső, oké, h kell de én nem szeretem:(
Persze-persze kell az eső, de igaza van enissnek, sok a depressziós ember... nekem igy ma szabadnapom van !
Sziasztok, Futi köszi a stb-t abból vettem :DDDDD
Igazad van, hogy kell ilyen meg olyan idő is, kell is, csak az a tapasztalatom, hogy az a nagy gond a fejünkben sokunk fejében ború van. :(( Nem, nem sötétség, ború a sok-sok gondtól.
Köszi, jó szokásomnak megfelelően viszem a miegymást, s sötöböt nem kívánom most :DD
Kell az eső, kell, persze, de módjával, mint minden mást is :D
Testvérkéd hogy van?
Akkor ez nem szarva közt a tőgyét lett, hanem bele a közepébe,
néha azt is kell, különben, hogy lenne szegényeknek sikerélményük? :DDDDDDDD
Sziasztok, kellemes napot, mert szép az külsőleg nem lesz :(
Itt még nem esik, de fog, állítólag majd ömlik :(
Szép jó reggelt!
hozok kávét,teát, miegymást, és STB-öt.
napsütést nem tudok,az itt sincs.
rosz idő nincs, csak nem megfelelő öltözék.@@
kell az eső is.
csodás napot mindenkinek.
Szebb reggelt! ömlik az eső, ezt bezzeg eltalálták...
Mindenkinek szép jó éjszakát :D
Jó éjszakát :)
Csak egy szavadba kerül és jövök én ápolgatni a lelkedet, ha már lefárasztottak mások, jó tett helyébe, jót várj :D
Szép és kellemes éjszakát mindenkinek!!
Amilyen carul kezdődött a napom, kb úgy is végződött. Annyira elegem van már mindenből. Nem fogom felvenni a telefont, lerázok mindenkit, van nekem annyi bajom, nem akarok mások problémáival is foglalkozni. ( ja idáig mások lelkét ápolgattam)
Helyes, helyes, egyet értek, engem ne bosszantson az a sok tébláboló, egymást piszkáló, nem is mondom tovább, szóval nah, igazad van.
Nem mondok semmit, nekem egy gyerekem van, neked 4, ha jók az emlékeim, majdnem mindig lesz otthon egy poronty, ha az enyém elhúz, volt, nincs.
Nah?:)
egyébként is, el kell engedni, most már lassan, mire eljön a gimi, végleg :)
További ajánlott fórumok: