Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Tiszta Bendegúz fajzat vagy. :DDD
Lányok gyűjtsünk papírszepit Meginek, meg Liberot.
Éééééén?????Ééén nem fogok röhögni!Neeeeeem olyan családból származom!!!Ha látod,hogy kifelé szaladok,akkor kis ideig ne gyere utánam...És akkor minden rendbe' lecc!!
Ígérd meg,ha mégis baba,akkor annak a pénznek a felét,amit EZÉRT kapsz,szétosztod közöttünk!!!:D
Te maci nélkül is bukfencezni fogsz....
Azt garantálom,ha kiröhögsz!
Túlságosan is megpihentél,drágaság!!!
Én úgy eligazítanám azt a démont,hogy többet még látogatóba se menne,nemhogy pcsavillantóban!
Azért én nem szeretnék szereplő lenni,Eniss csak rosszat álmodott!!!!!!
Figyu, ha valami hasonló lenne, én lehetnék az a csoda, amit az orvosok körbeállnának, vizsgálnának és mutogatnának, köszi, semmi kedvem hozzá :)
Minden este eszem egy probiotikus joghurtot :D
A két fiú már lassan kikeveredett, persze én meg ilyenkor be?:(
Lehet a fekélyem kezdeményez valami előjövetel félét :)
A csuda a gusztusát :D
Ha ameséket babának vesszük, nos akkor igen :D
Köszi :D
Biztos vagy Te a vírusban???...én nem. Aki ilyen témákról ír, biztos bőszen gyakorolja is. Na most egy kis hiba becsusszanhat ugye, az ördög nem alszik alapon.
Ádám gépe is car,és hullafáradtan jár haza éjfél körül(Havi 70ért...:( )Tomi ...hát ő nem érti az elvont fogalmakat...Apánknál még én is többet értek hozzá...
de van még több kandúrod, hát valamelyiket fenyegesd meg! :)
Én is jobb szeretném,ha a legeslegidősebbem csinálná,de neki nincs rám éppen ideje.Július óta nincs...(de ki tartja számon??)
Én csak jót akartam, és hogy őszinte legyek, én is jobb szeretem, ha ilyesmit a lányom csinál...
Valami vírus lehet,vigyázz magadra,jobbulást!Nincs otthon probiotikum?Vagy mi a getva,az ami ampullában van,és 1 pohár folyadékban kell meginni?...Nekem szokott segíteni...
Bírom ezt a bizalmat...(idepilláz...)
(én ezt nem mertem:)) Jobbulást Boszi! :)
Baba lesz biztos, vigyáz magadra. Mielőbbi tünetmentességet!!!!
Sziasztok, szép estét :)
Áh, nem jól vagyok, egész nap hányingerrel küzködtem, ha ettem máris rám jött, ha nem ettem, a cukrom leszaladta a semmi alá és remegtem, szóval most jöttem egy kicsit, felrakom majd a mesét, aztán lehet megyek.:)
Én a sz.gép lelkére gondoltam, de nem tudom összevontad-é a két hsz-t?
Ügyes! (azért a Mackó nem ártana, ha néha odapillázna!)
Megtaláltam(szín,tiszta egymagam)a vírus írtót...MOst az fut...eddig 33 fenyegetést talált..És azt írta,a tűzfalam nincs bekapcsolva...Fogalmam nincs miről beszélek...de lefuttatom...
Tudja!Neki mondtam el először!:D Facéra csak akkor lesz feldobva,ha hozzájárul!De nekem gyógyítja a lelkem,az tuti!!!!!@@@@@@@@@
További ajánlott fórumok: