Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
mert eddig hol voltál?:)
vagyis voltál valahol?
Csakhogy akkor lebuknak és fizethetnek az APEH-nek vagy minek már, és nem is erre az évre, hanem visszamenőleg is.
nekik kell rendet tenni!
Vaóóóóó Enissss, gratulálok :DDDDDDDDDDDDD
Éljen éljen éljen, nem csak Eniss, hanem mindenki :)
Sok gratuláció a csapatnak :DDD
Nem egyszerire gondoltam Bárányka, írjatok egyet, amiben szerepel, hogy visszavonásig Te képviseled a gyerekedet, 'oszt le van tudva.
Sajnos a lakókkal meg tényleg csak így tudtok eljárni. Muszáj kihívni a rendőrséget, majd amikor megbüntetik őket, elgondolkodnak érdemes-e cirkuszolni.
Oké én értem h kell meghatalmazás. Csak ha délután 12-kor üritem a postaládát, nincs benne a meghatalmazás 4-kor beteszik, fél 5-kor gyülés?
Senki semmivel nem törődik. Az albérlők buliznak, az átjáró folyosón isznak, randaliroznak. A tulajdonos azt mondta, hivjuk ki a rendőrséget.:)
Nem tudom, de télen majd meglátod, nem mindig méltóztatik a nap tudni, hogy mikor kell neki sötétet adni, különösen, ha reggel óta esik.
Nem akarok vitázni, de amikor még dolgoztam, meg voltunk lepődve a kolléganőmmel, hogy milyen korán sötét van, néztük, három óra alig mult.
Hát majd maradj, később elmégy, aztán visszajössz pihenni.
Beszéld meg a tulajjal, aki gondolom a gyereked, hogy adjon meghatalmazást mindenre, és akkor úgy nyilatkozol, ahogy tetszik.
Az albérlők is ezt csinálják.
Pedig a bejött albérleti pénzből futná rá és később még többet is érne, ha el akarná adni, mert figyeld meg a hírdetésekben már ott szerepel, hogy korszerűsített, szigetelt lakás.
Többet is kérnek érte.
Itt most van aki a közös képviselő helyére pályázik:)
Nevetséges! Éntőlem kérik a meghatalmazást, mivel nem én vagyok a tulajdonos, az albérlő meg a tulajdonos nevében nyilatkozhat, hogy nem akarja a korszerüsitést!:) Huh:)
Nagyon utálni fogsz, de három órakor még télen sincs sötét, hála annak a mindenhatónak :)
Tavaly 4-re jártam iskolába, és mindig világos volt még amikor elindultam. Négy után sötétedett pikk-pakk. :(
Most is okosodnom kellene, illene, de nincs kedvem menni.
Ez igaz, nálunk amikor volt egy hasonló, a fiunk lakásában, először 5 árajánlattal akartunk indulni, de muszáj volt leadni háromra, de abból nem engedtünk.
Enissnek igaza van, jó annak utána nézni. általában vannak ügyes, talpraesett fiatalok, akik aházban utána tudnak járni mindezeknek.