Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Megpróbálom röviden, tömören.
Házasságban élek, de szívem másfelé húz.
Kilépni nem lehet, mert anya vagyok..
Mert ha még az a kapcsolat úgymond "normális" lenne-gondolkodóba esnék..de így-lehetetlenség.
Vigyázz magadra drága.
már nemsokára kapod a gyógyit és jobb lesz kicsit.
kicsit itt is fúj a szél,de busszal megyünk, és ott nem ázunk fázunk ..DDDD
majd hozok képeket.
Szia!
Tényleg érdekel itt mindenkit, nekem elhiheted.
ird ki magadból ha bánt.
Köszi, nem igazán mikor hogy......(((
Az jó lesz akkor, csak jó idő legyen Rátok, szorítok, itt nálunk nagyon fúj a szél..((
sziasztok!
Tényleg érdekel itt valaki problémája?
Mert nekem jutott belőle..na nem világ rengető dolgok, csak olyan kis ..vacak érzéssel fűszerezett, vagy túlfűszerezett..
Szia!
Most elég jól.
holnap megyek kirándulni én is.Visegrádra megyünk,meg a környékére...remélem jó lessz.
Sziasztok!
A tokai aszuból nem csinálnak borpárlatot.
az már nagyon drága lenne....
azt borból csinálják...
Nem megyek.
Jó éjszakát, szép álmokat!
Köszönöm Neked is Anuszika!
Vigyázz Te is magadra nagyon! Ne nagyon menj közösségbe ha nem muszáj a H1N1 miatt.
Megyek lefekszem, mindenkinek jó pihenést.
örömmel puszilok minden ágybatérőt, alváshoz készülőt, Tillykémet, Csibikémet, Barait a két uncsival, Sitit, Kunit,
Enissem várom a jó hírt hétfőn :)
Zulukám, annak, hogy az ember a maga ura, van jó és rossz oldala is, most jó :DDD
Szép estét mindenkinek!
Megjöttem az MR-ről. Hétfőn eredmény.
Jó éjszakát Mindnyájatoknak !
Szép álmokat !
Kellemes, friss ébredést !
Naaa sikerült, de közben néhányszor behunytam a szemem pihenésképpen, a kezemmel megtámasztottam a fejecskémet, és, nem sikerült úgy tartanom. hogy néhányszor le ne essen és koppanjon.
Tehát, mi a teendő, le kell feküdnöm, biztosan most jön ki a fáradtság rajtam.
Szép estét !
Megpróbálok visszaolvasni .
sziasztok,
benézek már egy kicsit, bár tudom most megy a sorozat, tehát senki egy ideig, hiszen én is nézem :)
Szegénykém, sajnálom...jobbulást kívánok!!!
Ők már nagyok, nem olyan...tudod.))
De akkor is ott van a két gyönyörű gyereked!
A kirándulás nagyon jól sikerült, csak most estére megint elment a Bence hangja, és már váladékosan köhög is. Reggeltől adim majd neki az ACC-t, most egy calcimuskot itattam vele. Ha hétfőn is köhögni fog, akkor itthon tartom és leviszem az orovoshoz.
Nektek is!
Gratulálok a Barátomnak, és most olvastam a naplód, és olyan irigység fogott el...hogy engem már nem ölel, és nem szalad elém senki...:-((
A kirándulás hogy sikerült????